Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: No fakt je ten, že na začátku listopadu to vypadá, že v noci může trošku přimrznout a od cca druhého týdne má jít NAO docela do plusu.. predikce tam dává průměr do konce listopadu a ... Více
Zasláno 26.10.2024 00:33 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: TommyAst No, pravda je, že jsem to možná blbě formuloval, a mohl jsem to napsat obráceně.. ano to dává větší smysl, nicméně jsou rozhozené, teď na to koukám po ránu, měl bych to pro ... VíceZasláno 25.10.2024 07:26 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: Teď tam asi za deset dní kreslí GFS propad studeného vzduchu odněkud od severu až severovýchodu, koukal jsem na ansámbly, nemá to tam oporu, jsou to dva z těch celkových 30 ti.. tak ... VíceZasláno 24.10.2024 16:04 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: LadaBlatna A ani kapka vody nespadne, a to mne těší, zásobu vody mám až do jara.., ono to zatím vypadá obdobně až někam do 10. listopadu, ale to už je datum za hranou solidnosti... VíceZasláno 24.10.2024 12:26 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: Tak bude to zase kachna, nebo je to pravda?..https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/579970-na-... VíceZasláno 23.10.2024 20:10 Články na In-počasí - Evropu dále sužují povodně, miliardové škody v posledních dnech hlásí Itálie a Francie
palma: Pavell88 Nebo přemnožení houbaři v současné době... VíceZasláno 23.10.2024 13:43 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: ... VíceZasláno 23.10.2024 12:37 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: Dneska parádní podzimní ráno..+5,8 vylézá slunko, opar se válí při zemi, stromy zvolna zlátnou... VíceZasláno 23.10.2024 08:12 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: No, tady jsou popsané možné konce lidstva, vyslovil to člověk nadmíru povolaný, na konci mne tam zaujal cíl Elona Maska, za deset let vyrobit tisíc kosmických lodí a denně vysílat tři ... VíceZasláno 22.10.2024 22:33 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Bezva no, mokro tu máme docela slušně... takže jak jinak, zase to jde přes nás a zase z toho prší... VíceZasláno 22.10.2024 19:38 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: Tak dle současné situace to vypadá, že tak do půlky listopadu je na nějaké zajímavější zimní projevy (neřku v nížinách) brzo.. PV zrychluje a prochlazuje, jet stream je vytlačován hodně ... VíceZasláno 22.10.2024 18:59 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: ACEOF ACES Takový výplod může napsat tak asi dítě školou povinné, dospělý člověk by to nesvedl..absolutně beze smyslu..uděluji vám zlatého bludišťáka.. VíceZasláno 22.10.2024 18:38 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Aidamko. Tak ˇpanělská cesta vodíku bohužel, bohu dík?, padá, na vině je současná ekonomika okolo toho, prý by to chtělo štědré dotace, energetická firma, co to měla spustit, to dává ... VíceZasláno 22.10.2024 12:26 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Aidamko. Aha, to je dobré, když jste to takto naťuknul s tím homo economikus.. pokud bych to vzal doslovně, je to člověk, chovající se ekonomicky.. a tak vlastně v určitém souznění ... VíceZasláno 22.10.2024 11:22 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: In-počasí Dobrá, nebudu to již postovat.. VíceZasláno 22.10.2024 09:07 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: ACEOF ACES Tady máte celosvětové výsledky vaší demagogické kampaně, asi vás to nepotěší, ale priority lidstva jsou uplně někde jinde, než asi vůbec tušíte, mnoho zdaru ve vašem dalším ... VíceZasláno 22.10.2024 06:46 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tak jsem zvědavej, zda to paní Dáše vyjde.. první nástřel GFS byl opravdu do studena, teď je tam pěkná korekce, ale co bude odpoledne, uvidíme až odpoledne..Každopádně jako vždy, titulkář ... VíceZasláno 22.10.2024 06:25 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: TomasMost To je pěěěknýýýý , kam se hrabe staré desatero, ještě tam chybí hláška z filmu "Táta mi utřel zadek lopuchem"... ACE objevil jste novou disciplínu fyzikální ekonomie.. ... VíceZasláno 21.10.2024 21:11 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: ACEOF ACES Vy jste dneska samá sranda... na těch bludech jste doposud žil a žít budete, i kdyby se vám to stokrát a jednou nelíbilo, i kdyby jste urychlil či zpomalil ten svůj odpočet, ... VíceZasláno 21.10.2024 18:28 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Jinak tady ještě něco k současnému vrcholícímu slunečnímu cyklu, což, jak se tu už chvíli bavíme, může mít vliv na oslabení PV, dobrá zpráva je, že to má asi progradovat i do příští ... VíceZasláno 21.10.2024 14:36 Zima - Jaká bude zima 2024/2025