Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Hlavně na Moravě mlhavo, jinde většinou slunečno, na horách velmi teplo

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10838 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Yurri Švihlíkovou Vám neberu, tu si klidně nechte... jen bych ještě podotknul, že ekonomie obecně je opravdu jedna ze stěžejních věd, ano věd... dokonce tak významná, že se za nové ... Více

Zasláno 21.10.2024 12:15 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Ale to je v korelaci s tím, co tu píše Aidamko, i já, a je o tom přesně ten vtip, co jsem napsal, oni (Aidamko a spol.) se v ekonomice učí složení HDP, a podle jednotlivých segmentů ... Více

Zasláno 21.10.2024 10:12 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Aidamko. Kouknul jsem na poslední výstup PV na GFS.. a už asi třetí den to tam propisuje anomálii, která začne na začátku listopadu tlačit na PV.. takže v zájmu objektivity.. uvidíme, ... Více

Zasláno 21.10.2024 09:20 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Aidamko. Já dám do placu jeden vtip z mého mládí, vyprávěl nám ho náš učitel ekonomie pan Svoboda, ale já ho upravím ohledně jmen na dnešní dobu, je i trochu sprostě nechutný, ale ne ... Více

Zasláno 21.10.2024 08:55 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Tak začnu být oponentem ohledně PV, koukám teď docela často sem...https://fluid.nccs.nasa.gov/wxmaps//?stream=G5FPFC... protože mi to vyhovuje a jsou tam prakticky všechny hladiny hpa ... Více

Zasláno 20.10.2024 18:05 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Aidamko. Tak prozatím se i ECMWF přidal k GFS a posunul až do začátku prosince PV do nadprůměrů ohledně síly větru, ohledně prochlazení se má pohybovat ve vzorném průměru... se nám ... Více

Zasláno 20.10.2024 00:53 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: dodosek Koukněte tady na jedno souhrnné téma je plné důležitých odkazů u každého odkazu je napsána jednoduchá legenda o co na těch stránkách jde.. je to tu už léta, ale dost lidí o ... Více

Zasláno 19.10.2024 19:25 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Tohle je pošušňáníčko..https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-hladina-i... Ale zase to dobře odráží sluneční záření... Více

Zasláno 19.10.2024 12:45 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Jo, současné počasí za mne naprosto v pohodě, když navíc koukám na predikci, tak asi poprvé spustím kotel až na začátku listopadu.. což už je docela extrém...jen doufám, že na ... Více

Zasláno 19.10.2024 09:59 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

palma: Já mám v předpovědi takovou nějakou "přímku" teplot... Více

Zasláno 17.10.2024 15:22 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

palma: TomasMost Pak je to z hlediska USA pro nás ještě horší srovnání, z hledisky Číny pak lepší cca o polovinu... Yurri oba víme, že dotace jsou zlo, že jsme bez nich v ještě větším srabu, ... Více

Zasláno 17.10.2024 15:18 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Ale prd je EU nejbohaatší.. je až na třetím místě za USA a Čínou a propad se prudce prohlubuje..Porovnejte si ten fofr... Zatímco v roce 2008 měly eurozóna a Spojené státy ekvivalent ... Více

Zasláno 17.10.2024 10:28 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Aidamko. S listopadem, prosincem to vidím podobně, poté to shodně předpovídá docela "teplo", samozřejmě bez případného vlivu nějakého rozpadu PV.. Osobně mám pořád problém ... Více

Zasláno 17.10.2024 09:05 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Tohle je zajímavá informace, nadnárodní firmy se tím stanou více nezávislé a emisní povolenky a pod, utřou hubu, což je dobře a navíc to ukáže, jak ta technologie na tom je... a už ... Více

Zasláno 17.10.2024 08:40 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Takže tady další aktualita, větší zásoba sněhu vznikající na Sibiři ( upozorňoval jsem na to výše) plus předpovídaný nárůst tamtéž a i v Kanadských oblastech by v kombinaci s podprůměrným, ... Více

Zasláno 15.10.2024 11:40 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Yurri Tohleto si stojí za to přečíst... jo, máme rozvinutou civilizaci, postaráme se o všechny, i o ty kteří nedělají lautr nic, plus tisíce předpisů, daně, atd. atd... no a naši pradávní ... Více

Zasláno 15.10.2024 11:20 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Francois Když já všechny tyhle termity neznám..... díky za názvosloví.. přiřadím si to doma k těm snímkům.. Více

Zasláno 14.10.2024 20:43 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

palma: Dneska mne na Kladně zaujala podvečerní oblačnost takové jakoby mrakové duchny to byly.. Více

Zasláno 14.10.2024 19:10 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

palma: Jo, najdou se borci - koumáci, postavil se povodním a má od nich zatím pokoj.. https://www.novinky.cz/clanek/bydleni-majitel-domu... Více

Zasláno 14.10.2024 13:42 Články na In-počasí - Jeseníky o víkendu zasáhla obří blesková povodeň, přišla kvůli přívalovým srážkám v posledních hodinách deště

palma: Yurri Jo, s půdou si lze hrát do nekonečna a člověka to prostě bude bavit (ten kdo půdu zná a umí to s ní) ale pak se do toho vloží EU a LGBTQBFLMPSVZ...a když jsem si to přečetl, mám ... Více

Zasláno 13.10.2024 16:43 Globální oteplování - Globální oteplování