Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: ACEOF ACES Zase melete a nevíte ani, co se děje ve světě, do Číny fakt už žádnej odpad nevyvezeme a Čína nám utíká mílovými kroky... i v těch solárech, turbínách apod.. https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/Zahrani%C4%8Dn%C3... ... Více
Zasláno 28.10.2024 23:03 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Yurri No, když jsem si přečetl tohle..https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/Zahrani%C4%8Dn%C3... Tak jsem si řekl, že se zavazuji sníst měsíčně o jeden biftek méně, čímž se vlastně v průměru ... VíceZasláno 28.10.2024 15:33 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Dnešek luxusní, už tu je +18 a slunce teda jede jak na jaře..za mne spokojenost, mrazy zmizly a místo toho je tam postupný pokles, co víc si přát.. VíceZasláno 28.10.2024 13:49 Články na In-počasí - V novém týdnu výrazně nadprůměrné teploty, v závěru týdne se může ochladit
palma: charlie1 No, já se, při pohledu cca týden dopředu, začínám obávat dlouhé inverze.. už se to tam propisuje... to já vůbec nemusím, sice to dělá v lese docela "atmosféru" na ... VíceZasláno 28.10.2024 09:34 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: charlie1 Uplnej pesimista nejsem ani já.., mne překonáváte.. teď zase na Novinkách sází perly naše "oblíbenkyně" odkaz nedávám, protože respektuji doporučení... Jinak to ochlazení ... VíceZasláno 28.10.2024 08:48 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: Tak tady další predikce.. berme ji prosím tak, jak je níže uvedeno.. "Tyto modely samozřejmě nejsou dokonalé a nikdy je nebereme doslova, ale prostě se díváme na vyvíjející se ... VíceZasláno 28.10.2024 08:24 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: ACEOF ACES Nevěřte lháři že homo economikus jsou lháři, naopak homo economikus se chová ekonomicky a chrání tak přírodu a ovzduší více než ostatní homo neeconomikusové.. tak to je ... VíceZasláno 28.10.2024 08:16 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: dodosek Tohle fakt nic neříká, vím odkud to je, a jen když se člověk podívá, že je tam celý prosinec v noci vždy pod nulou.. tak je to jen taková hezká pohádka...Mne spíš zaujalo to, ... VíceZasláno 27.10.2024 09:59 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: ACEOF ACES , můžete odpočítávat klidně dál a poplačte si s OSN.. ale zase... budou tropy i v ČR, to bude paráda!..https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/planeta-se-... A tady máte něco ... VíceZasláno 27.10.2024 09:37 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Pavell88 Je to zcela prozaické, teď po ránu v TV říkal myslivec, že veškerá větší zvěř je značně přemnožená, divoká prasata, srnčí, jelen sika.. a stahuje se za potravou, plus migruje ... VíceZasláno 27.10.2024 08:01 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: Leknín Budeme jí říkat Baba Vanga 2 ... VíceZasláno 27.10.2024 07:58 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: No, jsem zvědav na zítřejší predikce, mě už tam ty mrazy prakticky zmizely, jeden den tam mám akorát nulu, což už jsem tu teď na podzim jednou měl.. pak to tam hned zase skáče k +13 ... VíceZasláno 26.10.2024 23:31 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: TommyAst No, ono to s tím greendealem bude ještě řada průšvihů.. zjistilo se , že EU nemá dost financí na splacení dluhů po covidu, kdy si půjčila navíc 750 miliard Eur.. a teď má začít ... VíceZasláno 26.10.2024 23:27 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Aidamko. Jo, potvrzuju z Kladna, vyrovnané teploty po celých Čechách a Moravě.. tady je + 11, slunce se snaží prorazit, ale šedivák zatím vítězí...asi vyrazím do lesa za barákem.. VíceZasláno 26.10.2024 11:05 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: Aidamko. Já porovnával tu pokrývku s minulým rokem, a v současné době se to už srovnalo, je tedy prakticky stejná, co do rozsahu , ale je tam o něco větší hmota sněhu, to je asi jediný ... VíceZasláno 26.10.2024 09:27 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: TommyAst No, nevím, zda je to nesmysl.. Ekonomiku i vědu v USA to posouvá skokem dopředu, plus další odvětví, cíl se může jevit nereálný, ale když si přepočtete tu sumu v dolarech na ... VíceZasláno 26.10.2024 09:13 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: No fakt je ten, že na začátku listopadu to vypadá, že v noci může trošku přimrznout a od cca druhého týdne má jít NAO docela do plusu.. predikce tam dává průměr do konce listopadu a ... VíceZasláno 26.10.2024 00:33 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: TommyAst No, pravda je, že jsem to možná blbě formuloval, a mohl jsem to napsat obráceně.. ano to dává větší smysl, nicméně jsou rozhozené, teď na to koukám po ránu, měl bych to pro ... VíceZasláno 25.10.2024 07:26 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: Teď tam asi za deset dní kreslí GFS propad studeného vzduchu odněkud od severu až severovýchodu, koukal jsem na ansámbly, nemá to tam oporu, jsou to dva z těch celkových 30 ti.. tak ... VíceZasláno 24.10.2024 16:04 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
palma: LadaBlatna A ani kapka vody nespadne, a to mne těší, zásobu vody mám až do jara.., ono to zatím vypadá obdobně až někam do 10. listopadu, ale to už je datum za hranou solidnosti... VíceZasláno 24.10.2024 12:26 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše