Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Ondra83 Tak.. ještě možná přijde babí léto a Marijánské léto a nevím jaké léto ještě.., a úderem Štědrého dne nastane konečně podzim... až do jara..... no nic, žijeme v době změn, taky ... Více
Zasláno 31.08.2024 10:10 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září
palma: Asteor Tak jo, asi jste ožralej, či co, tady dávám teploty v Ostravě tento srpen, jestli je tam tropickejch dní jak prstů na jedný ruce, tak jste dobrá anomálie a nebo naprostý, ubohý ... VíceZasláno 30.08.2024 23:44 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září
palma: Asteor Vy jste teda případ... a komu má tedy podle vás věřit, modelu GFS, nebo vám? VíceZasláno 30.08.2024 20:51 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září
palma: TommyAst No, já se dívám s despektem i na to, co tam maluje GFS s tou výškovou TN.. protože on ji posílá od severu, zhruba nad náma ji na dva dni zastaví a prakticky stejnou cestou ... VíceZasláno 30.08.2024 20:34 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září
palma: ACEOF ACES No, ještě pár nařízení komise EU a dříve, než se nadějete, pomřeme v EU hlady, protože se všichni vykašlou na to obchodovat s magorama, ...https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/kava-evr... ... VíceZasláno 30.08.2024 20:25 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: kozacik V teplých krajích se spí na dece, nebo se na přikrytí používá pouze prostěradlo ( dlouhodobé zkušenosti), pokud teda nejede klima, ale to je o rýmu během dvou dní... Počasí ... VíceZasláno 30.08.2024 10:04 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Aura_ No, já už teda na ty dlouhodobé prognózy jak bude za sto let, nekoukám, teď před týdnem vyšel článek jak bude slabý polární vír, začne se ustanovovat později .. a předevčírem, ... VíceZasláno 29.08.2024 20:34 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: Nikde nic, jdu se naložit do vody, má to 28 stupňů.. VíceZasláno 29.08.2024 18:03 Bouřky - Bouřky od 28.8.
palma: Aura_ Jo, smazali to, ale mají nějaké křivé pravítko, kdyby to narovnali, bude to mít prima styl..., geometricky... rovnoběžky.. VíceZasláno 29.08.2024 18:00 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Lucina Jo, je to s ním jak minulý rok, to pořád říkal, jak se ochladí... no v polovině října už mu to vyšlo, což je u něj docela úspěch, když to tvrdil od konce června, schválně, teď ... VíceZasláno 29.08.2024 11:56 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: kozacik Jo, to já vím, naposled to bylo pod názvem Meteoro.. či tak nějak, asi od slova meteorismus, nebo-li člověk trpící pr.dy...to by odpovídalo.. VíceZasláno 29.08.2024 10:52 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Ondráš* Dneska tam Aladin maluje pro rozhraní Moravy a Čech nějaké docela hezké možnosti bouřek...jsem zvědavej, jestli..... VíceZasláno 29.08.2024 10:48 Bouřky - Bouřky od 28.8.
palma: Asteor A do toho 6.9. co t o ukazuje setrvale přes +30.. to je co.. srpen? Se naučte aspoň podle čísel, co je který měsíc, pak přestanete (možná) psát blbosti. Takže máte maximálně ... VíceZasláno 29.08.2024 10:39 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Asteor Jasně, vy sem dáváte tu Lysou Horu, asi omylem.. tak vězte, že i na té Lysé je teď ještě +17.. v 23:00.. docela nářez, kolik máte u Vás, chladněji? TomasMost Já si rejpnul schválně, ... VíceZasláno 28.08.2024 23:05 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Kdepak zmizel ten prognostik od Ostravy, co tu před měsícem tvrdil, že léto končí a žádný TD už nebude?.. Kdepak je? VíceZasláno 28.08.2024 21:01 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Aura_ Já mám změřeno jen jedno, výpar z venkovního bazénu, při +30 maximu a mírném větru to dělá 7mm denně...což je tedy 7litrů z m2 vodní plochy... VíceZasláno 28.08.2024 20:04 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Aura_ Ono, když si tu jižní Moravu dáte na Ventusky a odklikáte si ty dny, tak se jeden přestane divit, stálý profuk z přehřátého směru (Maďarsko, Rakousko, Slovensko) setrvale to ... VíceZasláno 28.08.2024 19:08 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Lesy plný kůrovce, ..vykáceno, polomy... vykáceno.. tak co by jsme ještě porazili... třeba dvousetleté lesy, aby náhodou na někoho nespadla větvička, nebo, nedej bože žalud...https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/%C3%BAsteck... ... VíceZasláno 28.08.2024 16:09 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: charlie Auto by Vám ukázalo spíše vyšší teplotu, pokud tedy bylo tou dobou vylezlé slunko.. zrovna tak teploměr na baráku..ten mi teď aktuálně dává +29,8 a podle čidla ve stanici je ... VíceZasláno 28.08.2024 16:02 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty
palma: Aura_ Vždyť je to hezký! ( ironie), ale nezdá se mi ten pokles na konci, tam to půjde dál po přímce.. p.s. k těm srážkám, koukám, že Aladin tam šachuje s bouřkama, alespoň někde by ... VíceZasláno 28.08.2024 15:27 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty