Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Tak malý rozbor situace blackoutu ve Španělsku a jeho přilehlém okolí.. kdyby to nebylo k pláči, smíchy bych se asi počů..l.. Okolo půl jedné vypadl proud v celém Španělsku, Portugalsku ... Více
Zasláno 17.05.2025 09:01 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Danda.1902 No, mám jen takový dojem..... není ten článek od In počasí právě o těch rekordech a porovnání rekordů? Jak to jinak udělat, než to porovnat? Plus popis stanic, případně nějaká ... VíceZasláno 17.05.2025 07:58 Články na In-počasí - Česko hlásí podprůměrné teploty, jinde ve světě měří rekordní vedra
palma: Tak hlásím též že začalo i zde pršet.. sice ne mnoho, ale dobrá každá kapka.. VíceZasláno 16.05.2025 09:12 Články na In-počasí - Začátek týdne slunečný, v jeho druhé polovině občas zaprší
palma: Leknín Jak jsem tu psal, pak se v červnu překope synoptika, a rovnou přijde Medard s deštěm., dobrý ne? Aktuálně tu mám zataženo +7,4 a klid..takže o víkendu jdou konečně rajčata ven ... VíceZasláno 16.05.2025 06:42 Články na In-počasí - Začátek týdne slunečný, v jeho druhé polovině občas zaprší
palma: ACEOF ACES Evidentně to někdy i přehřívá propojení mezi neurony... VíceZasláno 15.05.2025 20:37 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Leknín Letos to bude paráda.. do 8.6. moc tepla nečekám.. a tím pádem Medard naváže a dalších 40 dní v podobném duchu jak doposud, plus tedy by mohli být ty deště, co Medard má dávat....takže ... VíceZasláno 15.05.2025 19:25 Předpověď počasí - Bude letos někdy teplo?
palma: ACEOF ACES Bingo.. a tentokrát za to nemůže GO ale rozpad PV, jsou o tom už i články.. Tady je to popsáno, že se to stane, je to věc stará už pět dní..https://www.severe-weather.eu/global-weather/final.... ... VíceZasláno 15.05.2025 19:18 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Leknín No... jen aby jsme v červnu nevoskovali běžky..., spíš se modlím za déšť, jsem byl v lese a teda chtělo by to vláhu, na nahouby.cz už píšou, že rostou kováři, smrže... já akorát ... VíceZasláno 14.05.2025 18:22 Články na In-počasí - První polovina května je význačná nízkými ranními teplotami a chybějícími srážkami
palma: Lerak2 Se hlásím.. dal jsem liháč za barák na strom... a +26 tam bylo.., teda čidlo stanice ukazovalo + 22,2 ale to není přesný, liháč lepší.., ještě se skáknu podívat do auta, co ... VíceZasláno 14.05.2025 18:15 Články na In-počasí - Začátek týdne slunečný, v jeho druhé polovině občas zaprší
palma: ludvicek No. abychom nevyšli ze cviku, tak tam GFS sází na 23.5. možnost ranních mrazíků, to už je totální opruz..No ECMWF tam na tu dobu má poměrně teploučko, tak snad.. VíceZasláno 13.05.2025 13:46 Články na In-počasí - Začátek týdne slunečný, v jeho druhé polovině občas zaprší
palma: ACEOF ACES Padá fůra teplotních rekordů, a žádná informace od vás.. tak to sem dávám, aby bylo vše jak má být...https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/kde-v%C5%A1... VíceZasláno 13.05.2025 12:40 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: TommyAst když už jsme u té oranžády.. tohle je prý podle něj třeba zbytečné...https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/gigantick%C... výsledky pro celé lidstvo jsou fujky.. A tohle ... VíceZasláno 13.05.2025 06:25 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: TommyAst Jsem to sem dal více méně jako zajímavost, vše teď jde díky AI i novým materiálům hrozně dopředu, tu motorku měl sestrojit Polák, co se tím zabývá už přes dvacet let, před ... VíceZasláno 12.05.2025 23:26 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: ACEOF ACES Nebojte, zásob zemního plynu je na tisíc let, takže bude i energie do klimatizací.., sice jsou na zemi omezené zdroje, ale jak vidno tisíciletí je ta míra zdrojů.. třeba..takže ... VíceZasláno 12.05.2025 18:56 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: TommyAst Tohle je častý problém diskusí skoro na jakékoli téma.. od politiky po sázení řepy.., teď jsem si četl, o stodenním odstoupení od cel mezi USA a Čínou, ač pomerančového kluka ... VíceZasláno 12.05.2025 11:08 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: TommyAst No tak je jasné, že Čína si to u nich doma protlačí "na sílu" jak bude chtít, viz. násilné stěhování "národů" při budování přehrady tři soutěsky apod. Ohledně ... VíceZasláno 11.05.2025 21:56 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Aidamko. Tak to jsem rád, že jsem Vám udělal radost, mne to prostě zaujalo, dobře zpracováno, fůra dat, dneska jsme grilovali, tak jsem na to jen zběžně koukal, zítra si to v klidu ... VíceZasláno 11.05.2025 21:35 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?
palma: Tak... jaro spěje zvolna ku konci a nastane léto... takže něco přidávám.. jsou tam trendy a první předpověď pro toto léto 2025, plus mnoho různých grafů a statistik apod. docela dobré ... VíceZasláno 11.05.2025 19:56 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?
palma: Francois No, jabloně, jsem četl, že to dávají docela slušně i v mínusu (-3 až -5 těch -5 když je to do trvání těch tří hodin délky mrazu) prý je to kvůli tomu, že jsou plůdky ochmýřené ... VíceZasláno 10.05.2025 14:24 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: tomášzposázaví Ty jo 1400stovek to je pěknej ranec.. za to by byl skleník dlouhej dvacet metrů...... janak tady parádní jarní den + 18,2 a ještě leze nahoru... VíceZasláno 10.05.2025 13:37 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky