Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Tak poctivě sem zase nacpu další aktualizaci předpovědi sněžení na listopad až únor (do konce února) od SW.. no když jsem se na to podíval, když to tak dopadne sníh asi možná někde ... Více
Zasláno 30.09.2024 12:24 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: Doporučuju přečíst.. už i v zemědělství jsme sto let za Číňanama.. https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/%C4%8D%C3%A... obzvláště mne pak zaujala poslední věta v článku.. "V ... VíceZasláno 30.09.2024 06:28 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: ... VíceZasláno 29.09.2024 09:13 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tak malá zajímavost, dnes je PV vzhledem k datu a měření ERA5, nejslabší v historii tohoto měření..což může mít dopad v podobě současného rozlévání chladného vzduchu do nižších zeměpisných ... VíceZasláno 28.09.2024 14:57 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: ACEOF ACES To je dobrá zpráva s tím covidem, protože je s úmrtíma o polovinu níže než chřipka.. "Chřipka je časté virové onemocnění dýchacího systému, které v zimních měsících ... VíceZasláno 28.09.2024 14:35 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: ACEOF ACES Za Aštara se vám omlouvám, to není relevantní, nicméně máme v tomto oteplovacím období tolik proměnných, že těžko může kdokoli určit přesné datum ( na měsíc či rok určtě) ... VíceZasláno 28.09.2024 10:34 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Daniel Ryšlink Pan Ryšlink opět útočí ze zcela osobních důvodů, stejně jako v ostatních tématech, .. kdyby si ten článek přečetl, zjistil by, že ty domy stojí v Holandsku v nížinných ... VíceZasláno 28.09.2024 09:54 Články na In-počasí - Jeseníky o víkendu zasáhla obří blesková povodeň, přišla kvůli přívalovým srážkám v posledních hodinách deště
palma: ludvicek Tady taky pršelo a ještě má pršet, i to vykouzlilo takovou lehkou podzimní duhu.. VíceZasláno 27.09.2024 17:08 Články na In-počasí - V novém týdnu se občas objeví déšť, v závěru týdne maxima klesnou pod 15 °C
palma: ludvicek To nejni kříšť, v Praze se i babkám zapalujou lejtka: VíceZasláno 27.09.2024 15:59 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce
palma: Tak už asi na třech místech se o tom píše, tak sem mrsknu odkaz,, atmosférická řeka prý úřaduje v Evropě..https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-nove-dest... VíceZasláno 27.09.2024 14:08 Články na In-počasí - V novém týdnu se občas objeví déšť, v závěru týdne maxima klesnou pod 15 °C
palma: Yurri Ten člověk co to napsal zcela opominul jednu zásadní věc, až to začne jít do krajnosti, nastane čas, pro krajní řešení, a to bude rychlé a účinné, tak to chodí na tom světě...lidi ... VíceZasláno 27.09.2024 09:56 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: TomasMost To on definovat neumí, někdo někde dal nějaké datum, asi jako tehdy, že 12.12.2012 bude konec lidstva, nebyl, tak se to posunulo, a za 7 let a 4 měsíce, má dle předpovědi ... VíceZasláno 26.09.2024 19:58 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: TomasMost No ona to bude sranda třeba pro sdružení majitelů, bytová družstva a pod, ty ze zákona musí mít nemovitost pojištěnou .. společenství vlastníků jednotek (SVJ) v České republice ... VíceZasláno 26.09.2024 18:03 Články na In-počasí - Jeseníky o víkendu zasáhla obří blesková povodeň, přišla kvůli přívalovým srážkám v posledních hodinách deště
palma: ACEOF ACES Vy vylezte na strom a jezte ořechy, tam opravdu ekonomika není nutná, ale až tři utrhnete a budete to chtít vyměnit za korálkovou sukýnku, aby jste neměl holej zadek, tak ... VíceZasláno 26.09.2024 17:50 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: A tady už jsou první videa se zaplaveným pobřežím díky vzedmuté hladině, ač hurikán ještě nedorazil...https://www.msn.com/en-us/news/us/live-updates-hur... VíceZasláno 26.09.2024 17:36 Články na In-počasí - Florida zítra očekává hurikán Helene, vzniká mimořádně rychle
palma: spurdo Tady to píšou, že to patrně bude velmi silný hurikán, plus záplavová vlna až 20 stop což jeaž něco přes 6 metrů.. Národní středisko pro hurikány říká, že Helene by mohla dosáhnout ... VíceZasláno 26.09.2024 15:14 Články na In-počasí - Florida zítra očekává hurikán Helene, vzniká mimořádně rychle
palma: TomasMost Však taky s Vámi souhlasím, já už si pro svůj lepší pocit, zamakal na čem jsem, ze svého pohledu, mohl, i na Šumavě sázel..stromečky (ideální alibi, když mi něco někdo vyčítá, ... VíceZasláno 26.09.2024 12:38 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tady je k tomu dnešní článek na SW..https://www.severe-weather.eu/global-weather/hurri... No vypadá to na docela silný hurikán.. Ještě je zajímavé, že se tam píše, že v průměru se ... VíceZasláno 26.09.2024 11:40 Články na In-počasí - Florida zítra očekává hurikán Helene, vzniká mimořádně rychle
palma: Nu, možná to bude v Evropě poněkud častější..https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/zm%C4%9Bna-... VíceZasláno 26.09.2024 07:17 Články na In-počasí - Jeseníky o víkendu zasáhla obří blesková povodeň, přišla kvůli přívalovým srážkám v posledních hodinách deště
palma: ACEOF ACES No, píšete tu už docela dobu, furt dokola... tak mne napadlo, čím vy osobně jste přispěl k dekarbonizaci tété planety..? K snížení spotřeby? Třeba Yurri i já jsme už do ... VíceZasláno 25.09.2024 22:40 Globální oteplování - Globální oteplování