Diskuse o počasí
Bouřky od 13.7.
Delta001 Klid. Úspěšně to zdechlo. Jak říkám kluci dneska nic nehrozí.
U nas dneska urcite nic. Je pekne, teplota 27°C, slaby vetrik, a rosny bod 17.9°C. Jako pocitove je celkem pradelna, ale to i tak nic nemeni na tom, ze nic nebude
jack Já to chápu. V mém příspěvku byla trošku ironie - o víkendu jsem to tady schytával, že píšu o vlhčím červenci a hrozbě povodní.
Já nevím první silnější bouřka vzniká u Podbořan. Když se kouknu na rozložení přeháněk a bouřek na radaru, tak to moc nevypadá že na severu toho bude nejvíce. Zvlášť u mě ne 🫤 to zase bude fail.
Predators2 Tak výstraha platí od 12:00 ale taky bych asi dnešní situaci nazval pozor hrozí propadák..
Klid proboha, v Německu to taky jeste pěkně naskakuje na frontě, času dost
Predators2 U tebe a spol. budou důležitější ty bouřky, co se začínají uspořádávat do takového neuspořádaného pásečku v Sasku. Určitě to klapne dneska.
Bacha ČHMÚ vydal výstrahu tak aby něco vůbec bylo Pravdou je že se okolo mě kupí hezky
Trošku nechápu proč čhmú nevydal výstrahu i pro západ,teď to aktuální v Německu krásně naskakuje na studené frontě a tvoří se pěkná linie kde by mohly být velké nárazy větru.
Daniel Moudrý Delta001 Ano další bouřky se budou tvořit na tom pásu, ale budou o dost slabší než v tom Sasku.
Co se to tvoří za SQL? Klasicky přijdu o super bouře.
jack je zataženo a jen slabší přeháňky. Možná něco sem přijde z Česka během noci jak maj někteří.
Daniel Moudrý Přesně, to je nejlepší co teď dělat. Počkat a nehodnotit dne před večeří.
Aidamkoo Na Kladně už slyším hřmění.. za 20 minut by něco mohlo dorazit, dle radaru, tak jsem zvědav..Ale radši počkám do večeře..
Alda halda, Icon DE, ecak se shodují že ve 14:00 bude bouřka, která přinese 4-7mm to by se zde hodilo. Ale zatím se táhne pomalu
U nás teť přešla slabá bouřka s 3mm srážek,chvilku pršelo fakt hustě,další pás bouřek čekám po druhé hodině.
Musím počkat do večeře, jde to tentokrát spodem, blíž Praze, tady jemný deštík, jinak zatím nic..
Predators2 Koukám že už tam něco máš.
Už se tam něco děje a jde to naším směrem. Jestli to Krušné zase pohřbí, tak zase budu smutný.
Morfeus Pěkně vydatná přeháňka to byla . Teď čekám jestli se ta linie udrží
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .