Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Charakter počasí se výrazněji nemění

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1192 příspěvků pro uživatele PatrikMO:

PatrikMO: u nás mi to ukazovalo v 6:40 teplotu -12,2°C, což je nejchladnější hodnota této zimy. Více

Zasláno 18.02.2025 07:20 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

PatrikMO: Mě spíš udivují Verneřice. Ta teplota jak tam každý den letí dolů je šílená. Vím že jsou v menším žlábku mezi kopci, ale přesto.. už teď to ukazuje pod -12 Více

Zasláno 17.02.2025 17:08 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

PatrikMO: Dneska krásně Více

Zasláno 17.02.2025 16:04 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

PatrikMO: V Litvínově už místama také není souvislá pokrývka a to je přímo pod horami. Pálí slunce, Je tu tak třetina sněhu co v Mostě. Více

Zasláno 17.02.2025 13:53 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

PatrikMO: u nás není úplně jasno dnes, aktuálně se teplota pohybovala mezi -7 a -8°C Včera bylo pod -10°C To Verneřice v Českém Středohoří jedou jinou ligu. Ukazuje to pod -20°C tady na In. Více

Zasláno 17.02.2025 07:15 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

PatrikMO: In-počasí To souhlasím. Možná bych to dal i jako povinný údaj (foto) při sdílení výšky sněhu. Aspoň bychom se tu nedohadovali. Více

Zasláno 13.02.2025 12:44 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: MostMost Nikdo nikoho nenutí komentovat jiný, když ví prdlajs a není tam. Kopírovat sem data z oficiální zdrojů umí kdokoliv. Příjde mi sobecké opírat se pouze o data z oficiální stanice ... Více

Zasláno 13.02.2025 12:36 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: Lerak2 Dělej si co chceš, jen nerozumím tomu, že máš potřebu reagovat negativně a s nedůvěrou na příspěvky uživatelů z míst, která nejsou brána jako oficiální měřící stanice když ... Více

Zasláno 13.02.2025 08:42 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: Lerak2 mě Kopisty nezajímají, co to má společnýho s Mostem? Je to místo v díře vedle chemičky. Jasně jsem psal, že je aktuálně situace, kdy čím blíže k horám, tím méně sněhu. V Litvínově ... Více

Zasláno 13.02.2025 08:21 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: MostMost Radši nech. v rozpáleným centru někde u SHD to nemá cenu Více

Zasláno 13.02.2025 08:15 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: Lerak2 U mě konkrétně 9-10cm (neměřeno na trávě ani na lavičce). Výška bude dnes v Mostě hodně podobná všude. Takže pro Most nějaký měření například z Kopist nemá cenu, tam je jasné, ... Více

Zasláno 13.02.2025 08:03 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: Vánoce v Mostě nr. 2 6cm Více

Zasláno 12.02.2025 20:36 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: 4cm Více

Zasláno 12.02.2025 16:43 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: V Mostě koukám bílo, Litvínov tepleji Více

Zasláno 12.02.2025 15:43 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: Litvínov začalo sněžit. Zatím se to nedrží. Více

Zasláno 12.02.2025 14:05 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: Lerak2 Nevím kde si vzal max 3cm, konkrétně bylo už 2x 7cm a to jak v prosinci (jeden den) Tak v lednu (ledovka - kalamita)...to sníh vydržel několik dní díky inverzi. Třeba v Litvajzu ... Více

Zasláno 12.02.2025 12:04 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

PatrikMO: Lerak2 Můžete si psát co chcete milý pane, pendluju každý den Most-Litvínov To že vy máte v popisku polohu kousek od Prahy nebo Počerady mě má přesvědčit? Více

Zasláno 24.01.2025 13:13 Články na In-počasí - Mrazy jen díky teplotní inverzi, ve výšce stále teplý vzduch a jen málo srážek

PatrikMO: Lerak2 Toto ale není vždy pravidlo, někdy je právě v Mostě inverze mlha a 0 či pod nulou a v Litvínově jen zataženo a nad nulou. Most je vyloženě v díře, to samé Žatec a často také ... Více

Zasláno 24.01.2025 11:50 Články na In-počasí - Mrazy jen díky teplotní inverzi, ve výšce stále teplý vzduch a jen málo srážek

PatrikMO: Litvínov před půl hodinou déšť, takže ledovka a teď chumelí. To je super no Více

Zasláno 23.01.2025 11:41 Články na In-počasí - Mrazy jen díky teplotní inverzi, ve výšce stále teplý vzduch a jen málo srážek

PatrikMO: Napadlo trochu "sněhu". Teplota celý den pod 0 Více

Zasláno 22.01.2025 17:40 Články na In-počasí - Mrazy jen díky teplotní inverzi, ve výšce stále teplý vzduch a jen málo srážek