Vídím to na silné 2 cm, které do oběda roztají, toť vše. Ne ale fakt, chtělo by to nějaké srážky, a jedno v jaké podobě. Ve výhledech furt visí haldy srážek a reálně skutek utek.
Dnes je krásně ;) Vůbec netoužím po tom, co dávají modely na zítra. Už se těším na dny s teplotami třeba 15 stupňů, kolo, chata, zahrada.. To si ale ještě počkám Sněhu jsem si tu užil až až a bylo to také fajn .
Zítra jestli to vyjde to vypadá v Brně na kalamitu. Nicméně toto tu mělo původně být už dnes ráno a model to zrušil. Tak uvidíme, už je to docela blízko.
xeno Tohle mám tak rád, to jsou řeči jako ve sportu, vypadá to dobře a zakřikneš to. Já radši nepočítám s ničím, možná tak s 1 cm jako dnes. Cokoliv víc bude jen bonus. Však dobře víme, jak tu tato zima probíhá.
Ondris Napočítal tam nějakou přeháňku na noc z pondělí na úterý, která nakonec může jít úplně jinudy a nebýt tak mohutná. Navíc má být často nad nulou v nižších polohách.
Nějaký sníh v Praze v úterý ráno pravděpodobně bude, ale jestli to bude symbolický 1 cm nebo slušných 11 cm, zůstává hádankou. Tipnul bych si něco mezi, kolem 5 cm ve vyšších polohách Prahy
Mikblack Tak ono to nebylo vždy slabé, třeba ta vánice na konci ledna byla moc pěkná a mělo to dvě vlny. Nás to trefilo slušně, potom ještě připadávalo, takže na začátku února jsme tu měli zhruba 7 cm sněhu a některé jiné městské části měly ještě víc, ale obávám se, že tohle už bylo to maximum. Ještě něco asi napadne, ale nic spektakulárního nečekám. Sníh tu byl v této zimě na současné poměry docela dlouho, ale nebylo ho mnoho. Mrazy taky slušné, ale celkově prostě tuto zimu stejně nepůjde hodnotit lépe než průměrně, možná ani to ne.