Diskuse o počasí Sněžení 16.-18.2.2026
DavidD.
A jinak v pořádku jo? Asi neumíte rozlišit nesmysly mimo téma, který je o sněžení a jsou tu kecy o jaru příští týden. Takže si laskavě zaměťte před vlastním prahem a pak kritizujte ostatní. A vemte s sebou i ostatní svoje příznivce.
Bylo by fajn, aby redakce tady jasně řekla, že se to mluví o aktuálním počasí, naměřených hodnotách a necpat tu sem subjektivní přání (vychýlené ani na jednu stranu). Pokud to takto nebude fungovat, celé fórum je absolutně o ničem.
Tak snad něco dojde i knam
Fero
Já nevím z jakého důvodu je v Pavlovičkách větší zima. Šlo to poznat i pocitově. Na Lazcích to bylo v pohodě, ale v Pavlovičkách taková zima, že ani rukavice pomalu nestačily.
Mimochodem dopoledne tady celkem sněžilo a napadl tak maximálně poprašek sněhu, který je lehce zledovatělý a klouže to (hlavně na silnicích a chodnících). Nyní opět celkem sněží. Do rána by mohlo ještě napadnout dost.
F4
No, mluví se tu o sněžení ohledně současné situace.. DavidD, patrně nepochopil systém témat, čili mu doporučme, ať posečká, a určitě tu pak bude nějaké to téma o teple.. až nadejde čas.. Jinak zde nám připadl další centimetr sněhu, takže máme již 3 cm pokrývku, a k tomu -1,5℃.. což možná značí, že bude další ledový den.. pěkné...Na radaru koukám, že něco je ještě v Německu, nicméně tam už je předpoklad, že to bude asi s deštěm.. doufám, že zase nebude ráno ledíček..
F4
To nebyl útok na tebe ! Konstatování celku to bylo jaká je tady diskuze buď o jaru nebo nebo o oteplení a celkově o tom že někdo píše komentáře ať už je jaro je to hnus a td. .....takže prášek sis možná zapomněl ty 😅 to nebylo nic má tebe spíš podpoření toho celku že místo aby se řešilo sněžení řeší někdo kdy bude jaro a teplo příští týden 😅
palma
Já nepochopil téma ? 😅 Jakože tady někdo píše pořád do kola že chce teplo ? Čtvrtka komentářů tady je jen konstatování toho že daná osoba chce teplo a hlavně ať už je jaro ! Že už to nedává ....a já jsem nepochopil téma ? Jednou za čas se tady jde člověk pobavit nad pacienty tady 😅
Tady už taky tak ode dvou sype.. ale je to spíše slabší trvalé... Zatím se nám díkybohu vyhýbají ty silnější odrazy. Uvidíme co dál. Srážkoměr již srážky i registruje... ale teď tak posledních deset minut intenzita zeslábla. To nej asi teprve dorazí. Podle SHD ta největší nálož má dorazit až nad ránem zítra..
V Žabovřeskách to podle kamery vypadá hodně zajímavě.. edit: aha tak i tam to zesláblo.. takže první pozdrav za námi.
To už je tady taková klasika, že v říjnu chtějí zimoblbové sníh a v únoru teplometi +20.
U mě nakonec 2-3 cm, což je fajn, ale zdaleka to není to, co kreslily modely. Nic dalšího už nečekám a zítra opět oteplení. To loni v únoru nám zde dokázalo nasněžit 10+ cm a nějakou dobu to i vydrželo, o tom si lze nechat letos jen zdát.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.