Diskuse o počasí Vyhledávání
Negan : John Deere Jo, to mazání srážek z výhledu je jediná jistota, vždycky to vyjde bohužel. Kdyby ten teplotní skok alespoň přinesl nějaké srážky, ale ono z toho nebude ani kapka. Více
Zasláno 02.04.2025 15:31 Předpověď počasí - Vpád arktického vzduchu od 6.4.2025?
Negan : jack Tak to gratulace, nádherný úhrn, co by za to na některých místech dali. Já zase naopak doufám, že z těch dnešních přeháněk alespoň něco měřitelného spadne, i když to spíš bude ... VíceZasláno 30.03.2025 12:14 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
Negan : Výhled teplotně super ale tímhle tempem to bude brzo chtít založit téma na sucho 2025… VíceZasláno 08.03.2025 14:52 Články na In-počasí - V novém týdnu nástup jara, bude slunečno a postupně i 15 °C
Negan : Zrovna jsem na to koukal hoši, že by se konečně začalo něco dít? Zatím je to ale dost daleko… VíceZasláno 05.03.2025 13:40 Články na In-počasí - V novém týdnu nástup jara, bude slunečno a postupně i 15 °C
Negan : To, že se ty srážky začnou najednou tak brutálně rychle rozpadat, bylo v plánu? VíceZasláno 13.02.2025 16:20 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové
Negan : Hoši radši místo toho hádání pošlete něco i k nám, to co včera napadlo odtálo, holomrazy moc nemusím. VíceZasláno 13.02.2025 13:13 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové
Negan : Ondris Také jsem spoléhal na tu večerní vlnu, nechápu co se zase pokazilo že jí ze dne najednou všechny modely smázly, asi to půjde mnohem rychleji než se čekalo, tohle už je fakt k ... VíceZasláno 13.02.2025 08:18 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové
Negan : Tady trvale sněží přechodnou intenzitou, nicméně kvůli teplotě nad nulou se téměř nic nedrží. Je škoda, že když už je potenciál na nějakou pěknou situaci tak se vždy najde něco co to ... VíceZasláno 12.02.2025 13:50 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové
Negan : Ondris No radši to ani nepiš , tím se to přímo přivolává. Tak nějak slepě doufám že se ta bída konečně zlomí, ale je fakt že je radši lepší dopředu počítat jen s tím nehorším. VíceZasláno 11.02.2025 22:04 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové
Negan : Leknín Nevím no, tady u nás z toho slavného ochlazení nebude dost možná ani jeden ledový den. Každopádně už se nemůžu dočkat nástupu jara a prvních bouřek , tahle zima je za mě čistě ... VíceZasláno 11.02.2025 20:16 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové
Negan : Lerak2 0cm. VíceZasláno 11.02.2025 11:36 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové
Negan : Tady už je bezpečně nad nulou, takže pohodinda, ledovka zde nehrozí VíceZasláno 23.01.2025 11:51 Články na In-počasí - Mrazy jen díky teplotní inverzi, ve výšce stále teplý vzduch a jen málo srážek
Negan : Tak ani dnes zde bohužel nevyšel ledový den, to slunce má prostě sílu. Zase je ale fajn, že když ten sníh teď trošku nataje a v noci pěkně zmrzne, tak by mohl být trochu odolnější. ... VíceZasláno 13.01.2025 12:24 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, na horách i výraznější
Negan : Tak nakonec máme nějakých 4-5cm, což je podobně jako před ledovkou. Oproti modelům je to celkem úspěch, vtipné je, že to nejvíce trefil GFS a regionálním modelům jako je aladin/icon ... VíceZasláno 12.01.2025 10:31 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí
Negan : dodosek Ty odrazy vůbec neodpovídají realitě , alespoň teda u nás. Kdyby sněžilo tak jak ukazuje radar tak už bychom se topili ve sněhu, škoda no Padá slabší intenzitou, nějaký poprašek ... VíceZasláno 11.01.2025 22:52 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí
Negan : HaMeLeOn14 Tak to čumím, gratulace. U nás jsou už asi 45 minut zelené odrazy a až teď začalo cosi velmi slabě poletovat, takže bída podle očekávání. VíceZasláno 11.01.2025 20:47 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí
Negan : Gratulace všem kde se daří. Icon de k nám nemilosrdně cpe díru s 1mm takže nečekám nic, ten vichr vše rozfouká. Venku se navíc pořád lehce otepluje a je nad nulou. No nic, tak třeba ... VíceZasláno 11.01.2025 18:19 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí
Negan : Tady dneska také smůla, jižně spadlo i několik čísel a tady vůbec nic. Nakonec vidím dost pesimisticky i to sněžení v noci na zítřek, pořád má foukat ten blbý SZ vichr, který nám tu ... VíceZasláno 11.01.2025 10:07 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí
Negan : Já asi uživatele brezen31 docela chápu. Z čistě subjektivního hlediska mi také nepřipadá úplně v pohodě, že jsou v lednu aktivní komáři, vosy a další hmyz, docela mě to překvapilo, ... VíceZasláno 10.01.2025 23:24 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
Negan : Peter Sedlák 1 Gratulace, Most tuto zimu sněhy umí. K nám ta lajna už stopro nedojde. VíceZasláno 10.01.2025 22:54 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí