Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Počasí pod vlivem tlakové výše, slunce častěji jen horách

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10832 příspěvků pro uživatele palma:

palma: ACEOF ACES Doporučuju přečíst.. https://zsbozp.vubp.cz/teplotne-vlhkostni-podminky... Více

Zasláno 25.12.2024 11:03 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: TommyAst tak, když jsou ty Vánoční svátky.. tak troška zábavné vánoční statistiky ..: Santova uhlíková stopa: Přestože Santa Claus může být pouze fiktivní postavou, odborníci se ... Více

Zasláno 25.12.2024 09:44 Web In-počasí - Přání k Vánocům a PF 2025

palma: Docela pěkný článek od lidí povolaných... nepopírá oteplování ale i ukazuje, že žijeme v jednom z velmi chladných období na zemi... https://www.climate.gov/news-features/climate-qa/w... ... Více

Zasláno 25.12.2024 09:21 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Aidamko. Tak, popíral bych sám sebe, je to už tři týdny, co jsme se tu bavili a shodli se na tom, že cosi by, díky předpokládanému rozestavení TÚ plus blokacím, mohlo přijít okolo poloviny ... Více

Zasláno 24.12.2024 23:22 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: ,tohle je prostě teplotně normální lochneska.. jo tu mi ten graf tak nějak připomíná, normální zimní teploty.. Více

Zasláno 24.12.2024 23:13 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé

palma: Francois No, jo, no.. jak jsem tu psal přede dvěma roky, asi koupím to malé sněžné dělo, a udělám si bílo na zahradě.. aspoň.., ale co, v Austráli maj taky odjakživa prd sníh, a přežívají ... Více

Zasláno 24.12.2024 10:02 Zima - Počasí na Vánoce 2024

palma: Tak tedy všem pěkné Vánoce, hodně přátel na návštěvě, nějakou tu vločku sněhovou, a splněná přání... jinak, my už dneska dostali takový "dáreček", po ránu jsem vypustil na ... Více

Zasláno 24.12.2024 09:53 Web In-počasí - Přání k Vánocům a PF 2025

palma: Aidamko. Jo, to jsme se tu tehdá častovali "komplimentama a argumentama".., pamatuju, taky jsem tu začínal a věřil pevně tomu, že všemu rozumím a bude to tak jak jsem napsal... ... Více

Zasláno 24.12.2024 09:43 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Jo, dobrý, holky jedou se školou na lyžařský kurzy, tak snad tam nějaký ten sníh bude, plus trošku mrazu, ať se otužujou.. jo dobré zprávy, tohle.. Více

Zasláno 23.12.2024 18:36 Články na In-počasí - Na horách připadlo až 20 cm sněhu, vyšší polohy hlásí ideální lyžařské podmínky

palma: Tady něco k poslechu ( o Aladinu a o povodních, co byly ...), plus je tam napsáno, že Aladin chystá další vylepšení, dostanou superpočítač a bude to počítat s rozlišením 1 km, což už ... Více

Zasláno 23.12.2024 10:16 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: Tak Kladno beze sněhu vcelku i bez náledí a námrazy, já měl minimum +0,4, něco námrazy bylo pouze dole v údolí za Kladnem, jinak nic, od rána slunko, paráda.. Více

Zasláno 23.12.2024 09:47 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: No, ráno dám report, jestli je náledí, ledovka, či co, protože tady furt pršo i sněžo, takže se z toho dělá čvachtanice a to by bylo, aby to do rána nenamrzlo.. aktuálně mám ve dvou ... Více

Zasláno 22.12.2024 22:20 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: Tady+3,5 a prší, ne moc, ale prší.. Více

Zasláno 22.12.2024 19:34 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: Tady +6, spadlo pár kapek a šlus.. předpověď teď beru vážně max 5 dní dopředu. Více

Zasláno 22.12.2024 16:07 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: Ta obnovitelná solární energie na baráku se za chvíli vyplatí asi tak jako koupě deset let starého elektromobilu TESLA...https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/v-t%C3%A9to... Více

Zasláno 22.12.2024 08:28 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Leknín A na Vánoce dáme moraka do MORY a bude pěkně do zlatova a Moravák si na něm pochutná....A tady na Kladně celou noc okolo +4 a teď už to leze na +6, docel loterie, jak bude za ... Více

Zasláno 22.12.2024 08:17 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: Já si užívám, je 21.12. parádní datum... sice jsem nezapálil oheň abych ho udržoval až do rána, ale svíčku jsem na zahradě nechal svítit, tak snad do toho rána vydrží.. abych vzdal ... Více

Zasláno 21.12.2024 16:50 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: kuba Zatím to ukazuje odchylku do +3, čili poloviční oproti minulému únoru.. pěkná útěcha.. teď vážně, nic není jistého.. známe to všichni, proto to rozebíráme třeba v jiném, dlouhodobém ... Více

Zasláno 21.12.2024 15:39 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: charlie1 Jo, v pohodě, ono jde i o to, že ty situace s těmi teplými anomáliemi se nějak prodlužují, dříve to bylo na dva dni a šlus, teď týden, deset dní a neochotně to odchází.. tam ... Více

Zasláno 21.12.2024 14:56 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

palma: charlie1 Mluvím o situaci do konce výhledů a ne jen o Otawě..odchylka od průměru, projděte to po dnech ta vytrvalost je tam pěkná.. Více

Zasláno 21.12.2024 14:50 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení