Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: tomášzposázaví Ty jo 1400stovek to je pěknej ranec.. za to by byl skleník dlouhej dvacet metrů...... janak tady parádní jarní den + 18,2 a ještě leze nahoru... Více
Zasláno 10.05.2025 13:37 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Francois No, banány vystrkujou zatím jen nesměle růžky..., tady poslední mínusová teplota ve 2 metrech byla 7.4. ale měl jsem teď v květnu "bobky", že to šlehne, předpověď ... VíceZasláno 10.05.2025 10:55 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Takže tady něco pro osvětlení současného stylu počasí ( chladnějšího rázu).. ti kteří už zapoměli, že se rozpadl PV ( a byl to opravdu pěkně silný rozpad), tak by si na to měli opět ... VíceZasláno 10.05.2025 10:01 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?
palma: Tady je to skoro ve shodě a časem je 21:15 a máme +9,5.. to je dobrý... VíceZasláno 09.05.2025 21:19 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: No, pridávám foto vinné révy, aktuální stav, na Moravě to musí být v ještě pokročilejším stadiu, čili mráz by způsobil asi dost škod... VíceZasláno 09.05.2025 10:42 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Aidamko. Jo, , právě jsem něco zkopíroval, aj tomu i věřím.. docela drsný... VíceZasláno 09.05.2025 10:30 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Lucina Bohužel, vegetační sezóna začíná dříve, čímž se prodlužuje období, kdy hrozí, že to pomrzne, takže tak... VíceZasláno 09.05.2025 10:19 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: ... VíceZasláno 09.05.2025 08:18 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: ludvicek Na Kladně aktuálně +8.. dobrý.. VíceZasláno 08.05.2025 22:45 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Leknín No.. koukám na nově lezoucí výstup GFS, ECMWF je ze včera prakticky stejného ražení, predikce je dle mne docela fajn, u mne to ukazuje nejmíň na zítra ráno (+2 až +1, ICON +5) ... VíceZasláno 08.05.2025 08:09 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: TommyAst A tady je článek o dalších hokus pokusech.. no něco by to mohlo dodat za informace, jen se bojím, že se toho chytnou greenpeace nebo nějaká neziskovka, která to dovede k "dokonalosti".. ... VíceZasláno 07.05.2025 20:31 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Doubrava nebo Kostrhún No, ohledně čmeláků, já když budoval zahradu, tak jsem odstranil asi tři tuny opuky, která tu je uplně všude, a udělal z toho skládanou zídku, val u pole, u plotu, ... VíceZasláno 07.05.2025 10:10 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Francois Tak to je na konci listopadu, blbý je, že leckde mrzlo od půlnoci, to už je moc dlouhý úsek, navíc -3 a víc je pro rostliny v tuhle dobu likvidační..a výhled na cca devět dní ... VíceZasláno 07.05.2025 06:28 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Po ránu +2, jnovatka nikde, takže dobrý, sklo na autě taky čistý, koukám na horách a podhůří i víc jak -3.. to není dobrý.. VíceZasláno 07.05.2025 05:37 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Náhodou, předpovědi jsou prima, můžou si vybrat jak teplomilové, tak studenomilové.. ECMWF tam má na konci teploty do +15 ( 20.5.) a GFS tam má +25.. každý nechť si zvolí co se mu líbí.... ... VíceZasláno 06.05.2025 23:46 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?
palma: Jo, mě se tu furt někdo smál a říkal že co dělaj banány.. aktuálně + 6,5.. pohoda klídek.., banány už rašej.. VíceZasláno 06.05.2025 23:02 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: kuba Tam záleží na velikosti plodů a době trvání mrazu, takhle velký , jak na té fotce by do -1 -2 měly vydržet mráz trvající dvě hodiny cca.., stejně už to ochránit jinak nejde.. VíceZasláno 06.05.2025 14:33 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Leknín No, v tom článku mimo jiné používají mapku ze střednědobé prognózy ECMWF ( odchylka od normálu).. včera vyšly u ECMWF i dlouhodobé predikce, blbý je, že je tam to sucho celé ... VíceZasláno 06.05.2025 07:29 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Leknín Akorát se začínají aktualizovat jednotlivé modely, už tam zase leze něco jinýho.., jsem se tu přede dvěma dny nachytal, tak si to nehodlám opakovat... VíceZasláno 06.05.2025 06:54 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky
palma: Na tohle jsem docela zvědav...srážky by bodly kdekoli v ČR.. když už má být chladněji.. "Mezitím se v Itálii tvoří bouřková cyklóna přezdívaná janovská. Ta podle dat České meteorologické ... VíceZasláno 06.05.2025 06:43 Články na In-počasí - Čeká nás srážkově i teplotně podprůměrný týden, hrozí i mrazíky