Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: ludvicek Jo, a tady to začíná ukazovat, asi díky tomu rozhraní, uplný prd...viz. ECMWF od Norů... Více
Zasláno 10.09.2024 10:30 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Yurri Jejich ozelenění spočívá v dotacích na elektromobily, v dotacích na jejich infrastrukturu, ve zdražení všech energií, aby se jima prý šetřilo, v dotacích na zateplení všech domů ... VíceZasláno 10.09.2024 07:30 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Yurri No, po ránu jsem si přečetl něco, co přímo souvisí s posr.nou EU..jejich údělama, atd. jsem se hned dožral.. 800 miliard dluhů ročně po dobu které konec nedohlédnete, nejdřív ... VíceZasláno 10.09.2024 06:15 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Aura_ No, plus podmočenej podklad, to smrdí průserem..Nicméně furt doufám, že to nebude takový mordor.. VíceZasláno 09.09.2024 21:31 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Asteor Vždyť jste to furt prorokoval, ochlazení, podzim, deště, takže holt, někdy se to splní.. karma... VíceZasláno 09.09.2024 20:24 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: To je stejně v pytli, půl dne větrám, protože je venku parádní chladnější vzdoušek, v baráku dole mi klesne teplota na +22... zavřu okna a za hodinu tu mám +24.. akumulace bude fungovat ... VíceZasláno 09.09.2024 16:38 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky
palma: Frantis95 Jo, jo, tady to dnes dalo skoro 20mm, takže spokojenost, teď navíc vylezlo zlehka slunko a hned je +20.. ale teda vzduch jak v prádelně...Ony i jednotlivé modely to mají tak ... VíceZasláno 09.09.2024 15:53 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Yurri Tady taky zajímavý počtení i se zjištěním co patrně stálo za vznikem Sahary před 5000 - 10000 lety.. https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/z%C3%A1plav... VíceZasláno 09.09.2024 15:48 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: No možná bych k téhle "vodní" situaci doporučoval přesměrovat diskusi pod téma od pana Žáka, které to podrobně popisuje... Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné ... VíceZasláno 09.09.2024 13:40 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky
palma: Aura_ Já hlavně největší nebezpečí vidím v těch srážkách před tím největším úhrnem, to by nejdřív docela slušně nasytilo půdní profil a pak by to už mělo nižší jímavost, no.. snad se ... VíceZasláno 09.09.2024 13:19 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky
palma: No, tak přestalo pršet a celkem to dalo za dnešek 19,2mm dobrá zálivka... VíceZasláno 09.09.2024 12:04 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky
palma: Tady začalo lejt docela brutálně.. už mám najednou 10mm... VíceZasláno 09.09.2024 08:41 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky
palma: Tak tady už celé 2,5 mm..., a tady přidávám něco z aktuálních povodní na Sahaře...https://www.novinky.cz/clanek/stalo-se-obavy-se-vy... VíceZasláno 09.09.2024 06:45 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky
palma: Aidamko_ Pěkná mapka. kdyby jsme byli v tom teplotním normálu, co to tam ukazuje, tak dobrý... koukal jsem teď na ECMWF na rychlost větru v PV.. pořád vlastně stejná, nestoupá, odchylka ... VíceZasláno 08.09.2024 23:01 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: A tady je něco pro meteorita, třeba mu na tej Sněžce konečně zasněží.....https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/z-veder-rov... VíceZasláno 08.09.2024 20:31 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky
palma: Yurri Brdy si ani neupr.li.., to objektivně nemělo cenu... zase jsem realista, proč dělat zbytečný výlety, navíc v +30 a víc, to není ani v lese příjemně...takže, třeba to klapne po ... VíceZasláno 08.09.2024 20:20 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září
palma: Yurri Tohle si přečtěte, ale akorát se nase.ete.. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/bozi-dar-ryzovna... VíceZasláno 08.09.2024 16:44 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: daz_4 Jo, jsou to výhledy, ale je dobrý, že jsou, máme co sledovat, o čem se bavit, a uvidíme, jak se to bude vyvíjet, ono i vzhledem k tomu, že sever se otepluje více jak jih, a střed ... VíceZasláno 08.09.2024 16:29 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: Aidamko_ Tady zase něco do sbírky.. trochu by to odpovídalo tomu, že listopad a začátek prosince by mohl být chladnější, poté mi to už moc nepřipadá, vzhledem k tomu, co tam píší o ... VíceZasláno 08.09.2024 14:43 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: charlie No, jsem zvědavej, dával jsem sem ze severe weather ten rozbor dešťové epizody, co má přijít, odvíjí se to od prohřátých vod moří a oceánů...,no a pak to tam v závěru za těch ... VíceZasláno 08.09.2024 12:20 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky