Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Aidamko_ Kladno má 1,2mm.. Více
Zasláno 13.09.2024 06:59 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Jsem zvědav, z čeho ten greendeal a ostatní vymoženosti budeme financovat, ty grafy mluví jasně, vydělá na tom opět Čína, Indie a potažmo celá Asie.. Jak už jsem psal UE pujde do kytek ... VíceZasláno 13.09.2024 06:22 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tak před tou šedí, a deštěm, to dneska v podvečer vykouzlilo docela pěknou podívanou... VíceZasláno 12.09.2024 19:56 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Karakal. Tak já jsem s tou předpovědí v klidu, během cca tří dní do 100mm, jakož to maximum srážek, může se to v čase měnit, to jo, no na Moravě už bych měl svrbění a v klidu bych nebyl, ... VíceZasláno 12.09.2024 19:00 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Ondráš* Tady už dávno...zatím prvních 5mm.. VíceZasláno 12.09.2024 06:09 Předpověď počasí - Srážky 9. 9. až 10. 9. 2024
palma: ludvicek Akorát teda na to zralý víno to nebude asi zrovna dobrý, co? VíceZasláno 11.09.2024 16:05 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Ai-kun A ty vykopaný příkopy se musí naplnit vodou, bacha na to, to aby voda věděla, kudy má téci..., Tak já jdu nafouknout člun a pohledat pádla... VíceZasláno 11.09.2024 16:00 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Ai-kun Koukám na tu tiskovku na ČT24, a informujou, varujou, upozorňujou.. takže za mne zatím o.k. panika z toho neleze.. VíceZasláno 11.09.2024 15:41 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Koukám, že ten poslední Aladin už tam na části Šumavy šrafuje... že by první mokrý snížek? VíceZasláno 11.09.2024 13:07 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Tady už se o tom upouštění něco píše...https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-prset-ma-hodn... VíceZasláno 11.09.2024 10:21 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: lukaskicz Jo, možná i s novým vodním tokem v katastru Kvasiny - Moravany... Bude zajímavé sledovat na kterém člunu bude rozdělaný ten ohýnek... VíceZasláno 11.09.2024 09:08 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: TommyAst No, já mám takový tvůrčí nápad, jako existuje Tauto a Tliháč, tak by se to mohlo udělat tak, že by dobrovolníci disponující automobily vyfasovali takový ty baterkový teploměry, ... VíceZasláno 11.09.2024 09:03 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září
palma: Tak ze zdejší diskuse jsem si odnesl zásadní výstup. Buďto to bude průser a potopa a nebo propadák a prázdné přehrady.., takže průsečík to má .... bude prostě pršet... VíceZasláno 11.09.2024 08:56 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: ACEOF ACES Velmi dobrá zpráva je, že lidí bude ubývat, pro vás špatná zpráva je, že využívání pozemských zdrojů bude tím pádem stoupat, tedy spotřeba stoupne.., co s tím?.. asi nic, ... VíceZasláno 11.09.2024 06:43 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Aidamko_ Taky jsem si hned na Vás vzpomněl a zkopíroval ten odkaz,.., Je zajímavý, jak se změní jeden parametr a na základě toho se to celé překlopí, jako domino, nebo jako lego, prostě ... VíceZasláno 10.09.2024 23:18 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: A jakpak to teda bude? https://www.severe-weather.eu/learnweather/global-... no myslím, že EU do kopru spěje..https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/evropa-kv%C... Na jedné straně ... VíceZasláno 10.09.2024 16:33 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: A další poznatky...https://www.severe-weather.eu/long-range-2/3-signs... Z toho plyne, že v zimě nějak bude... VíceZasláno 10.09.2024 16:24 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: Tak dneska jim to tu nějak s tou teplotou nevyšlo..+20 už máme...a slunko k tomu.. VíceZasláno 10.09.2024 15:57 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září
palma: Zítra touto dobou už to bude na obavy, nebo na klid.. uvidíme, já si odskočil od počasí na kosmický prostor a sleduju na Idnesu rachejtli Muscovu.. se soukromou posádkou.. paráda, jak ... VíceZasláno 10.09.2024 11:41 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
palma: Kokos342 No, já jak od ECMWF i ICON mám do úterka okol 80mm max.. a to jsem se koukal teď na aktuální výstupy z půlnoci, ranní ještě nikde nejsou.. a s tím samým pracovali i Norové ... VíceZasláno 10.09.2024 11:00 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně