Vyhledávání - Diskuse o počasí | In-počasí
Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Příliv teplého vzduchu od jihozápadu, maxima v Pošumaví a ve Slezsku i přes 12 °C

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 402 příspěvků pro uživatele Snowrain:

Snowrain: Sakra ale lidi uz me nestvete, neni treba se takhle hadat, vzdyt kazdy ma rad neco jineho, ja vam vas nazor neberu, ale vy akceptujte, ze je i spousta lidi co maji radi chladnejsi pocasi ... Více

Zasláno 17.12.2018 21:30 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Mráz a sníh Presne tak, uprimne nechapu co nekterym vadi na tomhle pocasi, dokonce i ti co si prali mene slunce ted nekteri nadavaji, nechapu tu obecnou nenavist vůči NO, a tak podobne. ... Více

Zasláno 17.12.2018 20:04 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Ja se tak strasne tesim az prijde nejaky pekny zimni vpad a ja verim ze prijde a budeme to moct zdejsimu uzivateli vratit, to bude krasa, sice vim, ze by clovek nemel delat neco, co ... Více

Zasláno 17.12.2018 15:22 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Tak vyhledy jsou nakonec celkem jasne, do patku si jeste snad uzijeme aspon teplotne celkem normalnich dni a pak to prijde, teploty mozna i kolem 10 stupnu a krome nejvyssich poloh ... Více

Zasláno 16.12.2018 21:38 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: ... Více

Zasláno 16.12.2018 17:41 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: dawe Ano, jenze ja se bavil o jizni morave, tyto situace, kdy jdou srazky od jihu, jsou pro nas vetsinou skvele, takze me mrzi, ze to nedalo vice a ty srazky se pred nami vlastne zastavily. ... Více

Zasláno 15.12.2018 12:07 Zima - Snežení o víkendu 15. a 16. prosince?

Snowrain: Tak jak to tak vidim, tak jsme zase z J moravy dopadly nejhure, u nas jen slabounky poprasek, diky nocnimu drobnemu snezeni, rano uz nic, no co se da delat, aspon trocha vanocni atmosfery. ... Více

Zasláno 15.12.2018 10:50 Zima - Snežení o víkendu 15. a 16. prosince?

Snowrain: Ja tedy nevim, ale denni teploty na stedry kolem 2 stupnu, mi jako velka obleva nepřijde, navic je to az za 10 dni, takze nic neni jiste, aladin navic na zítra vratil aspon nekam drobne ... Více

Zasláno 14.12.2018 21:45 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Lucina Ja myslim, ze ne, protoze ta sice taky porad psala nesmysly, ale v dusledku si zimu a snih podle me prala a slunce a teplo uz ji taky lezlo krkem, toto je uplne jinej pripad, ... Více

Zasláno 14.12.2018 15:37 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Chtel bych zdejsi diskutujici poprosit a zaroven vyzvat, aby si nekazili radost z toho, ze po pul roce horka a sucha prichazi konecne zima, tim, ze zde budou reagovat na prispevky nejmenovaného ... Více

Zasláno 14.12.2018 14:43 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Reknete mi jednu vec, proc kdyz model ukazuje nejake srazky tak je uplne mimo a nevyjde, ale jakmile srazky smaze, tak to najednou vyjde na sto procent. Ano v posledních letech to tak ... Více

Zasláno 13.12.2018 17:48 Zima - Snežení o víkendu 15. a 16. prosince?

Snowrain: dawe Ale tak, muzeme se prece bavit v klidu, treba spucasny aladin vypada velmi dobre a kdyby to byť jen z pulky vyslo, tak bych byl spokojeny, kazdy cm se počítá. Je videt, ze nic ... Více

Zasláno 13.12.2018 12:51 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: No aktualni vystupy vypadaji co se tyka teplot, docela zajimave, zadna vyraznejsi obleva by snad prijit nemusela, ale bohuzel co se tyka srazek, tak je to horsi, nezbyva nez doufat, ... Více

Zasláno 13.12.2018 10:50 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: South wind No vidite, vsak ja vam to neberu, mejte si rad pocasi okolo nuly a teste se na konec zimy a nadchazejici jaro, a ja se zase budu tesit na tuto zimu, ktera snad bude co nejpovedenejsi. ... Více

Zasláno 13.12.2018 10:17 Zima - Ochlazení 10.12.?

Snowrain: F4 No presne moje rec, to je dar z nebes cist takovy rozumny nazor, potom co tu vcera bylo za diskuze Více

Zasláno 13.12.2018 10:15 Zima - Ochlazení 10.12.?

Snowrain: South wind To me tesi, ze si na me uděláte cas, vetsi stesti me nemohlo potkat. Nicmene jste mi neodpovedel a me by to vazne zajimalo, proc vam tak vadi, ze si v zime preju snih. Ja ... Více

Zasláno 12.12.2018 23:45 Zima - Ochlazení 10.12.?

Snowrain: South wind Tak za prve, ja teda nevim, ale podle me jsem zde zaregistroval nekdy pred mesicem, takze cely podzim jsem tu brecet ani nemohl, ja vim matematika neni lehka. Za druhe ja ... Více

Zasláno 12.12.2018 23:17 Zima - Ochlazení 10.12.?

Snowrain: Jinak opravdu nektere fotky zde jsou nadherne, vsem co mate snih to moc preji, myslim, ze mate slusnou sanci na bile Vanoce, jen to nezakriknout, no U nas bohuzel nic, ale třeba se ... Více

Zasláno 12.12.2018 22:47 Zima - Ochlazení 10.12.?

Snowrain: South wind Ja vim no, v lete, kdyz bylo na vetsine uzemi ČR extremni suchho, jsem si ja blbec pral, aby misto slunce a tropickych dnu radsi vydatne a trvale prselo, jsem to ale vul. ... Více

Zasláno 12.12.2018 22:42 Zima - Ochlazení 10.12.?

Snowrain: ROFA Presne tak nemohu nez souhlasit. Vyplody zdejsiho nejmenovaneho uzivatele (oznacim ho krycim jmenem jizni vitr, aby nevedel, ze myslim prave jeho) stylu, ze si nemame v zime přát ... Více

Zasláno 12.12.2018 21:36 Zima - Ochlazení 10.12.?