Diskuse o počasí Vyhledávání
Snowrain: Body_Link Jedine v cem trochu souhlasim, ze zimy v posledních letech jsou opravdu o nicem, takze chapu lidi jako vas, kteri ji obecne nemaji radi, tek ze uz chteji jaro, prootoze je ... Více
Zasláno 22.12.2018 12:48 Články na In-počasí - Ve stratosféře nastane náhlé stratosférické oteplení
Snowrain: Taky doufam, chtelo by to neco jako byl leden a zacatek unora 2017, to byla parada, tedy v kontextu poslednich let VíceZasláno 22.12.2018 11:37 Články na In-počasí - Ve stratosféře nastane náhlé stratosférické oteplení
Snowrain: F4 Mate pravdu se vsim souhlasim, ale jak rikam je to marne, protoze cloveku typu south winda to nevysvetlite, jim vuvec nedochazi, ze zima je zde proto aby si priroda odpocinula, stejne ... VíceZasláno 22.12.2018 11:35 Články na In-počasí - Víkend ve znamení oblevy, zítra naměříme až 10 °C
Snowrain: Tak ja si myslim, ze by bylo dobre nejak uzavrit tu situaci, ktera zde v poslednich dnech nastala. Ja za sebe se omlouvam vsem na tomhle foru, zaplnovanim diskuzi nesmyslnymi dohady ... VíceZasláno 22.12.2018 10:20 Články na In-počasí - Víkend ve znamení oblevy, zítra naměříme až 10 °C
Snowrain: Body_Link No vidite tento prispevek uz je rozumnější a muzeme se spolu o tom normalne bavit a ne se urazet kvuli tomu ze nekdo ma rad takove a druhy zase takove pocasi. Tak doufam, ... VíceZasláno 19.12.2018 21:01 Články na In-počasí - Před Vánocemi i letos dorazí klasická obleva
Snowrain: Body_Link V necem s vami souhlasim, ale na druhou stranu, prijde mi proste lepsi se treba z pocasi i mirne stresovat, nebo spis z nej byt nekdy i trochu nešťastný. Kdyz se podívám co ... VíceZasláno 19.12.2018 19:23 Články na In-počasí - Před Vánocemi i letos dorazí klasická obleva
Snowrain: Body_Link Vsak ano t o ja nerozporuji, nebudeme prece slovickarit, samozrejme, ze za to slunce nemuze, kdyz rikam, ze jsem rad , ze slunce zaleze, tak jsem proste rad, ze je nejaka ... VíceZasláno 19.12.2018 19:15 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: Body_Link Tak za prve mela v necem pravdu, letos toho slunce bylo hodne a to je proste fakt, at uz si o tom myslite co chcete, ale hlavne za druhe, vadilo to tady myslim snad sem a ... VíceZasláno 19.12.2018 16:22 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: South wind Ale o tom ja prece vubec nemluvim, ja mluvim p tom, ze tady nadávate tem co chteji zimu a snih, ze jsou blazni, protoze snih je k nicemu a dela jen problemy a to pritom neni ... VíceZasláno 19.12.2018 13:26 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: Na.Guru Aspon jsem se ve vas nezklamal, jsem rad, ze se najde nekdo, kdo tomu rozumi, jeste ze vas mame VíceZasláno 19.12.2018 12:41 Články na In-počasí - Před Vánocemi i letos dorazí klasická obleva
Snowrain: South wind Mne se libi, ze vy neumite absolutně uznat, ze jste v necem uplne mimo, tim příspěvkem jsem chtel rict, ze to co chci ja, tedy zimy s velkym mnozstvim snehu a normalni leta ... VíceZasláno 19.12.2018 12:37 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: Mráz a sníh To je marne, to nevysvetlite, je tisic clanku o suchu, nejvic samozrejme v lete kdy je nejhorsi, klimatolog rekne, ze jsou ke zlepseni potreba zimy se snehem a oni si stale ... VíceZasláno 18.12.2018 21:55 Články na In-počasí - Před Vánocemi i letos dorazí klasická obleva
Snowrain: Jinak pro zajimavost tu mam jeden z mnoha clanku o suchu v letošním roce, to jen tak pro nektere zdejsi odborniky co chteji zimu s 10 stupni. Ja vim oni stejne napisou, ze to jsou jen ... VíceZasláno 18.12.2018 20:04 Články na In-počasí - Před Vánocemi i letos dorazí klasická obleva
Snowrain: South wind Boze vzdyt to rikan, s vami se neda absolutne o nicem bavit, vsak o cem jinem se asi jako bavim , josou proste 3 zimni mesice, takze mame pred sebou skoro 3 zimni mesice, ... VíceZasláno 18.12.2018 19:52 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: South wind Vsiml jste si vubec toho, ze zde nekdo, ted přesně nevim kdo to byl psal, ze mame pred sebou SKORO 3 zimni mesice, tedy pulku prosince, cely leden a cely unor, cili 2 a pul ... VíceZasláno 18.12.2018 17:46 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: Frantis95 No samozrejme, to nevite zima prece konci 31.12 a pak je uz jaro, to prece vi kazdy. Ja se omlouvam za ironii, ale ja proste z techto nesmyslu nemuzu, cist prispevky zdejsiho ... VíceZasláno 18.12.2018 17:17 Články na In-počasí - Před Vánocemi i letos dorazí klasická obleva
Snowrain: South wind Přiznám se, ze jsem tento komentar nepochopil, vzdyt prave leden 2017 byl asi nejlepsi zimni mesic za posledni roky, takze to prave dokazuje, ze nejvetsi byva az v tomto ... VíceZasláno 18.12.2018 07:27 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: Boze dekuji ze jsou zde i normální lide, se kterymi se da bavit, je to vzdycky prijemne zjisteni, navic jich je tady spise vetsina, a tech s kterymi se bavit nejde je jen par, ale ... VíceZasláno 17.12.2018 22:53 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: Yurri Ano u nás to bývá stejné , zlaté srážky z jihu nebo východu, to byva casto lahůdka VíceZasláno 17.12.2018 21:52 Zima - Počasí na letošní Vánoce
Snowrain: ROFA Vsak ja vas na druhou stranu chapu, číst ty nemysly co zde nekteri pisou a nereagovat na ne je temer nemozne, ale jak rikam, tady nema smysl cekat, ze by snad mohl neco pochopit ... VíceZasláno 17.12.2018 21:50 Zima - Počasí na letošní Vánoce