Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Odpoledne a večer dorazí od západu bouřky, mohou být silné - sledujeme on-line

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1833 příspěvků pro uživatele Ondris:

Ondris: Francois Mě to vlastně vůbec nepřekvapuje, ten člověk prostě jiný nebude a je to tady neustále dokola už xx let. Takže Aidamko, pohodinda, 99% čtenářů tu tvé rozbory hltá a nemůže ... Více

Zasláno 04.01.2025 10:01 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

Ondris: Francois Díky moc. Trochu mi to kazí fakt, že mám nemocné dítě, takže si ten snížek moc neužijeme, ale snad není všem dnům konec. Pěkný zimní víkend. Více

Zasláno 04.01.2025 09:53 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Tak u mě to dalo nakonec 4 cm sněhu a máme po ránu -4°C. Nádherné zasněžené zimní ráno a zatím rekord letošní "zimy". Dřív by to ani nestálo za řeč, ale dnes je to zde pomalu ... Více

Zasláno 04.01.2025 08:33 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Peter Sedlák 1 Tady taky, chvílemi v podstatě bílá tma. Konečně staré dobré sněhánky od SZ. Centimetry přibývají doslova před očima. Více

Zasláno 03.01.2025 23:08 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: JUGOCV No měl jsi tam to nejsilnější co se teď v ČR nabízí, takže 2 cm je slušné skóre. Snad se to teď dopajdá i ke mně. Více

Zasláno 03.01.2025 22:02 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Negan Tady už hezkou chvilku prší a teď se začaly přimíchávat sněhové vločky. T+1,6°C. Více

Zasláno 02.01.2025 13:49 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Frantis95 Tady se včera během dne několikrát vystřídala jasná obloha s mlhou. Jsme na samém okraji toho inverzního koláče a různě se to tu přelévá. Dnes ráno se zase vyjasnilo a na ... Více

Zasláno 29.12.2024 09:38 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé

Ondris: Zde také nejnižší minimum letošní zimy -7°C díky rannímu vyjasnění a moc pěkná námraza, asi největší co jsem tu kdy viděl. Více

Zasláno 28.12.2024 11:45 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé

Ondris: V Litvínově kolem Orlenu také nasněženo a k tomu nepříjemný smrad (viz asi výše), na hřebech KH už naštěstí krásně. Více

Zasláno 27.12.2024 16:27 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé

Ondris: Tady jsme ráno měli (narozdíl od Kladna asi) po večerním sněžení poprašek a náledí a na stinných místech se to drží doteď. Více

Zasláno 23.12.2024 13:05 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

Ondris: Francois Pozdravuj tam u nás... Já se letos přestěhoval kousek vedle do Hostivice a i když se mi po Horo stýská, počasí je zde přeci jen o chloupek chladnější, zvlášť v naší okrajové ... Více

Zasláno 14.12.2024 09:42 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: Francois No a stačí zajet na okraj toho ostrova a hned je jiný svět, Ruzyně má už dva ledové dny v řadě, dokonce se tu stále drží ten sníh z úterka, škoda jen, že ho nenapadlo o pár ... Více

Zasláno 14.12.2024 08:01 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: Francois Tak nakonec všude dost podobné. U nás taky ofiko druhý 1 cm letošní ne-zimy. Více

Zasláno 10.12.2024 09:17 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: kuba Tady u Prahy teď celkem hustě sněží a teplota jde k nule. Začíná se to chytat, ale bude z toho jen břečka. Více

Zasláno 10.12.2024 05:51 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: lukáš friedrich Jo tak jsem se blbě vyjádřil, první sníh větší než poprašek do 1 cm co za 3 hodiny roztál. A předpověď na příští týden jde opět silně do tepla, ale kdyby to přišlo ... Více

Zasláno 06.12.2024 08:27 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr

Ondris: Zajímavé příspěvky se sněhem, jak z jiného světa... Já jsem zvědavý, jestli se zde dočkáme prvního sněhu ještě letos, zatím to tedy vůbec nevypadá. Více

Zasláno 06.12.2024 07:26 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr

Ondris: Okraje Prahy dnes první sněhová pokrývka kolem 1 cm a -2°C. Příjemné zimní ráno. Více

Zasláno 21.11.2024 07:25 Zima - Ochlazení a sněžení s možnými TN v týdnu od 18.11

Ondris: lukáš friedrich Jj, sněží prý i u nás v Hostivici. Tady v centru jen déšť, někde možná déšť se sněhem. Více

Zasláno 13.11.2024 13:15 Zima - První sněžení v ČR i mimo hory 13.11.2024

Ondris: Hurec Tak to je tedy peklo, až je z toho člověku nedobře, držte se tam. Tady už toho tolik určitě nespadne, srážkové stíny jedou naplno a přestože radar ukazuje až oranžové odrazy, ... Více

Zasláno 15.09.2024 07:53 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: palma Tuhle kravinu už lidi z CHMI několikrát vyvrátili... Prý to bylo myšleno k brzkému ránu a nyní jsme už za 2/3 srážek za celou epizodu. Více

Zasláno 14.09.2024 20:54 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně