Diskuse o počasí Vyhledávání
Ondris: Francois Mě to vlastně vůbec nepřekvapuje, ten člověk prostě jiný nebude a je to tady neustále dokola už xx let. Takže Aidamko, pohodinda, 99% čtenářů tu tvé rozbory hltá a nemůže ... Více
Zasláno 04.01.2025 10:01 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
Ondris: Francois Díky moc. Trochu mi to kazí fakt, že mám nemocné dítě, takže si ten snížek moc neužijeme, ale snad není všem dnům konec. Pěkný zimní víkend. VíceZasláno 04.01.2025 09:53 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Tak u mě to dalo nakonec 4 cm sněhu a máme po ránu -4°C. Nádherné zasněžené zimní ráno a zatím rekord letošní "zimy". Dřív by to ani nestálo za řeč, ale dnes je to zde pomalu ... VíceZasláno 04.01.2025 08:33 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Peter Sedlák 1 Tady taky, chvílemi v podstatě bílá tma. Konečně staré dobré sněhánky od SZ. Centimetry přibývají doslova před očima. VíceZasláno 03.01.2025 23:08 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: JUGOCV No měl jsi tam to nejsilnější co se teď v ČR nabízí, takže 2 cm je slušné skóre. Snad se to teď dopajdá i ke mně. VíceZasláno 03.01.2025 22:02 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Negan Tady už hezkou chvilku prší a teď se začaly přimíchávat sněhové vločky. T+1,6°C. VíceZasláno 02.01.2025 13:49 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Frantis95 Tady se včera během dne několikrát vystřídala jasná obloha s mlhou. Jsme na samém okraji toho inverzního koláče a různě se to tu přelévá. Dnes ráno se zase vyjasnilo a na ... VíceZasláno 29.12.2024 09:38 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé
Ondris: Zde také nejnižší minimum letošní zimy -7°C díky rannímu vyjasnění a moc pěkná námraza, asi největší co jsem tu kdy viděl. VíceZasláno 28.12.2024 11:45 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé
Ondris: V Litvínově kolem Orlenu také nasněženo a k tomu nepříjemný smrad (viz asi výše), na hřebech KH už naštěstí krásně. VíceZasláno 27.12.2024 16:27 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé
Ondris: Tady jsme ráno měli (narozdíl od Kladna asi) po večerním sněžení poprašek a náledí a na stinných místech se to drží doteď. VíceZasláno 23.12.2024 13:05 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení
Ondris: Francois Pozdravuj tam u nás... Já se letos přestěhoval kousek vedle do Hostivice a i když se mi po Horo stýská, počasí je zde přeci jen o chloupek chladnější, zvlášť v naší okrajové ... VíceZasláno 14.12.2024 09:42 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné
Ondris: Francois No a stačí zajet na okraj toho ostrova a hned je jiný svět, Ruzyně má už dva ledové dny v řadě, dokonce se tu stále drží ten sníh z úterka, škoda jen, že ho nenapadlo o pár ... VíceZasláno 14.12.2024 08:01 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné
Ondris: Francois Tak nakonec všude dost podobné. U nás taky ofiko druhý 1 cm letošní ne-zimy. VíceZasláno 10.12.2024 09:17 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné
Ondris: kuba Tady u Prahy teď celkem hustě sněží a teplota jde k nule. Začíná se to chytat, ale bude z toho jen břečka. VíceZasláno 10.12.2024 05:51 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné
Ondris: lukáš friedrich Jo tak jsem se blbě vyjádřil, první sníh větší než poprašek do 1 cm co za 3 hodiny roztál. A předpověď na příští týden jde opět silně do tepla, ale kdyby to přišlo ... VíceZasláno 06.12.2024 08:27 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
Ondris: Zajímavé příspěvky se sněhem, jak z jiného světa... Já jsem zvědavý, jestli se zde dočkáme prvního sněhu ještě letos, zatím to tedy vůbec nevypadá. VíceZasláno 06.12.2024 07:26 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
Ondris: Okraje Prahy dnes první sněhová pokrývka kolem 1 cm a -2°C. Příjemné zimní ráno. VíceZasláno 21.11.2024 07:25 Zima - Ochlazení a sněžení s možnými TN v týdnu od 18.11
Ondris: lukáš friedrich Jj, sněží prý i u nás v Hostivici. Tady v centru jen déšť, někde možná déšť se sněhem. VíceZasláno 13.11.2024 13:15 Zima - První sněžení v ČR i mimo hory 13.11.2024
Ondris: Hurec Tak to je tedy peklo, až je z toho člověku nedobře, držte se tam. Tady už toho tolik určitě nespadne, srážkové stíny jedou naplno a přestože radar ukazuje až oranžové odrazy, ... VíceZasláno 15.09.2024 07:53 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Ondris: palma Tuhle kravinu už lidi z CHMI několikrát vyvrátili... Prý to bylo myšleno k brzkému ránu a nyní jsme už za 2/3 srážek za celou epizodu. VíceZasláno 14.09.2024 20:54 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně