U mě sice nějaká ta vločka prolítla, hlavně z hor (hned za barákem 850m kopec) tak občas propadne až sem dolu, ale teplota stále +1°C, Dle Icon D2 by měla teplota zůstat nad nulou a pršet, sněhové srážky od 400m. Takže asi opět nic, ale už tuhle zimu tu bylo +- 10cm takže dobrý zatím.
Diskuse o počasí Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné
Marty78
In-počasí
Těch chyb tam bude asi více...
Minimálně ten čtvrtek...u mě..i v tu středu je tam nějak moc mm .
Podle modelů by to ve čtvrtek mělo být už beze srážek..
jirka z Plzně
ICON tam má pro Plzeňsko cca poprašek..
Ale tyhle níže bývají pro modely oříšek, jak co do lokalizace srážek tak i jejich skupenství..
Těžko říct..
Zk.....SV, vsechno spadne v Polsku.
Zakázal bych to.
jako první to naskakuje na severozápadě a to docela drasticky rychle. hned slejváky. nakonec to pojede přesně podle ikona a naprší tu 8mm, což je teď pomalu jako na půlce návětří šumavy, na milešovce a kolem štěpánova i kolem 15mm
mimochodem teď jsem si všimnul, https://www.in-pocasi.cz/webkamery/ustecky/milesov... na kameře milešovky je chybná nadmořská výška - 736m.n.m. místo 836m.n.m., tak ať to lidi neplete
Kde se bere to teplo pri tomhle proudeni? Kdyz byl JZ express tak bylo chladneji
Ocividne to bude o nicem.
akt. +3st. Jeste nedavno bylo na dnesek predikovano kolem -5, pak si zaloz tema na 5dni dopredu.
Ale celkove mi to ted tak nevadi, az bude Vanocni dovolena 14dni, tak to prosim zimu, dekuji
Kokos342
To nam naopak pomaha,. ale pri tomhle proudeni jsme v zavetri.
Synopticky zajímavá situace, která ovšem pochopitelně nemůže přinést výrazněji studený vzduch..
Černé moře nám srážky moc často neposílá .
Souběh přetočeného Atlantiku s východním prouděním od Černého moře , kam vzduch posílá středomořská TN s následným stáčením brázdy přes Ukrajinu k Z až JZ..
Tady sněžení, střídá se slabší a střední intenzita, -0,5°C..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.