Aura_ Na druhou stranu měl letos Žatec o dost více bouřek,než Chomutov.To tvrzení,že KH nejsou pro svou malou výšku pořádné hory,mi připomnělo posmívání Slováků na vojně.Ti říkali,že my žádné hory nemáme,že jsou to jen kopečky…
TomasMost Tak se s váma musím podělit o zajímavost. lepší hlášku jsem dlouho neslyšel, na Nově teď běží zprávy.. a hlasatelka zahlásila " někteří řidiči v Krušných horách už nasadili na kola aut světelné řetězy".. tak jsem se chtěl zeptat, jakou máte s touhle Krušnohorskou specialitou zkušenosti, že bych to taky prubnul, až pojedu v zimě na Šumavu....
Omlouvám se za OT, ale hned jsem si vzpomněl na takovou milou chybku jednou v počasí. Byl to ještě dávno za nouzáku, kdy jsem jednou napjatě čekal na počasí. Asi jsem nebyl jediný, který kroutil hlavou co tam je za sumy a za grafiku, až pak jsem si uvědomil, že to byla grafika a informace staré měsíc z doby výrazné arktické vlny. V realitě se teploty dostávaly nad 9°C na JM, ale jelikož to byly slidy předpovědi měsíc staré, tak to působilo velice zajímavě.
Aidamko. Jo, to kdyby letos bylo, tak je to paráda.., OT to není, já sem dal ten původní příspěvek pro odlehčení, protože když to paní řekla, tak jsem si vzápětí poprskal monitor, protože jsem si to živě představil...
Tady taky sněhové světelné řetězy, ale venku pod uliční lampou Sněží tu, je lehce pod 0, zítřejší ráno bude mít zimní atmošku.. Jinak, Labská bouda aktuálně přes 50cm Plechý a Blatný vrch lehce přes 30cm..
Nad ránem to chvilkově spadlo na -1 a teď máme +1. Sníh jsem pořád ještě neviděl, akorát před chvílí spadlo pár krupek. Na zítra výhled 8 cm sněhu, v sobotu 2 cm. Doufám, že to zima vystřílí v listopadu a bude pak od toho klid
V noci nakonec minimum překvapivě -2,3, takže takový Aladin rovnou o 3°C mímo. Aktuálně 0°C. Až mě překvapuje jaký rozdíl je mezi mnou a Brnem. Na druhou stranu tady po celou noc téměř nefouklo.