Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Ráno déšť, dopoledne od západu ustávání srážek a nástup teplého proudění

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 254 příspěvků pro uživatele kostohryz:

kostohryz: Tommy Tak někde se začít musí a ukazovat na jiného a sám pro to neudělat nic by bylo poněkud pokrytecké. Jiná otázka samozřejmě je, zda jsou zvolená řešení zrovna tím pravým ořechovým. ... Více

Zasláno 06.10.2018 20:18 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení, léto skončí

kostohryz: Olga95 A já napsal něco jiného? Více

Zasláno 01.10.2018 17:33 Články na In-počasí - Druhá polovina týdne opět slunečná

kostohryz: In-počasí To je asi dost individualní, mně je třeba obecně příjemnější právě ta podmračená obloha a nižší teploty. Zvlášť letos, kdy slunce a tepla bylo opravdu dost a vitamínu D už ... Více

Zasláno 01.10.2018 17:14 Články na In-počasí - Druhá polovina týdne opět slunečná

kostohryz: Takže bylo to jak jsem předpokládal. Trochu pocmrndalo, hodně zafoukalo, ochladilo se. To je asi tak všechno, bohužel. Více

Zasláno 22.09.2018 07:24 Bouřky - Bouřky 21.9.2018

kostohryz: Yurri Že trpí suchem je jasný, o tom žádná. Více

Zasláno 20.09.2018 07:58 Články na In-počasí - Za rekordně teplé léto mohlo tryskové proudění

kostohryz: Yurri Borovice lesní je odolná dostatečně, je to na rozdíl od modřínu náš původní druh. Co je nepůvodní je právě ta sypavka,která sem byla zavlečena s borovicí vejmutovkou ze severní ... Více

Zasláno 19.09.2018 22:13 Články na In-počasí - Za rekordně teplé léto mohlo tryskové proudění

kostohryz: Yurri U borovic je usychání způsobeno sypavkou, půdní sucho snáší dobře, má hluboký kořenový systém. Naopak modřín bych k příliš odolným dřevinám vůči suchu zrovna neřadil. Více

Zasláno 19.09.2018 21:32 Články na In-počasí - Za rekordně teplé léto mohlo tryskové proudění

kostohryz: Olga95 Buky to brzy odnesou taky, je to poměrně citlivý vlhkomilný strom a navíc nesnáší náhlé uvolnění zápoje. Kostru lesa by měly tvořit hlavně duby, habry a borovice. Ostatní druhy ... Více

Zasláno 18.09.2018 20:04 Články na In-počasí - Za rekordně teplé léto mohlo tryskové proudění

kostohryz: Milan Voda přitahuje vodu, to je známá věc. Nad vyprahlou krajinou vždycky prší míň, než nad vlhkou. Proto je také důležité snažit se plošně v půdě zdržet co nejvíc vody, jen to nám ... Více

Zasláno 14.09.2018 15:58 Předpověď počasí - Velmi vydatné srážky na začátku září 2018

kostohryz: hellercz Přesně, to už je k zbláznění Více

Zasláno 14.09.2018 10:50 Články na In-počasí - Ex-hurikán Helene přinese další vlnu teplého počasí

kostohryz: Jsou tu jen dvě varianty, jak to může do budoucna dopadnout. Buď se všechny země vrátí znovu ke střídání, nebo zůstane pro všechny jen zimní čas. Stálý letní čas se neosvědčil nikde ... Více

Zasláno 14.09.2018 08:07 Zima - Letní čas

kostohryz: Yurri V těchto oblastech budou mít určitě jiné normy. Mě spíš udivuje, že si tam pořád stavěj ty jejich dřevěný baráky. Já bydlet v hurikánový oblasti, tak si nechám postavit pořádnej ... Více

Zasláno 13.09.2018 07:47 Články na In-počasí - Na USA se žene silný hurikán Florence

kostohryz: Budejcak Já nechápu, čemu na tom nerozumíte. Každé periodikum má svůj typický okruh čtenářů. A vzhledem k tomu, že Novinky.cz jsou bulvár, tak k jejich okruhu budou patřit především ... Více

Zasláno 12.09.2018 17:43 Zima - Letní čas

kostohryz: To možná ano, ale je otázka z jakých jsou vrstev Více

Zasláno 12.09.2018 17:11 Zima - Letní čas

kostohryz: Budejcak Uživatele Novinek bych zrovna nebral jako reprezentativní vzorek národa Více

Zasláno 12.09.2018 17:05 Zima - Letní čas

kostohryz: Zdenál07 Taky jste mohl hlasovat, kdo vám bránil. Více

Zasláno 12.09.2018 17:03 Zima - Letní čas

kostohryz: Doufám, že se vrátíme zpět k přírodním zákonům a poledne bude zase v poledne, jak tomu bylo po miliony let. Poroučení větru dešti už bylo dost. Více

Zasláno 12.09.2018 15:49 Zima - Letní čas

kostohryz: Tajfun, co se blíží k Indonésii taky není zrovna malej Více

Zasláno 12.09.2018 12:21 Články na In-počasí - Na USA se žene silný hurikán Florence

kostohryz: Olga95 Ano, to je další věc. Krajina dnes vypadá úplně jinak než dřív a její schopnost odolávat klimatickým extrémům je značně redukovaná. A dnešní způsob hospodaření na ní tento vliv ... Více

Zasláno 12.09.2018 10:32 Články na In-počasí - Příští týden může přinést i tropický den

kostohryz: ota To, co píšete zní logicky a většina z toho je i pravda. Ale problém je, že ve středověku nebyla tak obrovská spotřeba vody, jako dneska. Lidí je dnes mnohonásobně víc a i přes technologickou ... Více

Zasláno 12.09.2018 09:46 Články na In-počasí - Příští týden může přinést i tropický den