Diskuse o počasí Vyhledávání
TomasMost: ludvicek U Vás bude za chvíli svítit slunce,tady možná během dne chvilku,aby se neřeklo,ale mlha ani mrholení tu není,což je zase k dobru.Na zahradu půjdu s respirátorem,abych dýchal ... Více
Zasláno 08.11.2024 08:48 Články na In-počasí - Nový týden zcela beze srážek a kromě hor většinou s průměrnými teplotami
TomasMost: Teplotní odchylky VíceZasláno 07.11.2024 17:28 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: MostMost No já mám tedy taky pocit,že těch dní s NO (tady) už bylo daleko víc,ty dva dny byly možná loňský podzim.Ale pokud je celý den NO a večer se rozruší a pak se to nebere jako ... VíceZasláno 06.11.2024 09:14 Články na In-počasí - Nový týden zcela beze srážek a kromě hor většinou s průměrnými teplotami
TomasMost: Nechtějte zimu už v listopadu,to pak většinou nestojí zima za nic.Je čas klidně do konce prosince,je asi drzost chtít na vánoce sníh,ale koncem roku by to už mohlo nastat,třeba takový ... VíceZasláno 05.11.2024 11:10 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
TomasMost: In-počasí V jižní Evropě bývají 1 - 2 medikány za rok,píšete,že žádný aktuálně nikde není a ani nebyl,takže toho 18.10. o medikán nešlo? VíceZasláno 04.11.2024 18:32 Články na In-počasí - U Portugalska je hlášena post-tropická bouře, východ Španělska sužují další přívalové deště
TomasMost: palma To už jsem před časem četl,ale pokud se to nebude týkat až čtyř parkovacích míst,tak se to mnoha lidí nedotkne.U nás v ulici třeba udělali kolmá parkovací místa (před obchody),kdy ... VíceZasláno 02.11.2024 11:58 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: Jak naznačil Yurri výše,od půlky října do půlky listopadu to někde možná bude jen pár desetin z mrholení,já chytil posledně v noci pěknou přeháňku,tak “už” mám kolem 2mm + nějaké mrholení ... VíceZasláno 02.11.2024 08:14 Články na In-počasí - V novém týdnu výrazně nadprůměrné teploty, v závěru týdne se může ochladit
TomasMost: Tady bylo brzy ráno 9,teď to leze k 11 stupňům, Tmin mělo být kolem 3… VíceZasláno 02.11.2024 07:55 Články na In-počasí - V novém týdnu výrazně nadprůměrné teploty, v závěru týdne se může ochladit
TomasMost: Aby ten počet obětí nakonec nebyl podobný,jako tehdy v Německu,už jich je nejméně 158 VíceZasláno 31.10.2024 17:49 Články na In-počasí - Povodně ve španělské Valencii si vyžádaly nejméně 88 obětí a katastrofální škody
TomasMost: Tady byla maxima pod NO většinou 13 - 15 stupňů,ale příští týden to může být jen kolem 5, snad občas vyleze a bude tepleji. VíceZasláno 31.10.2024 17:39 Články na In-počasí - V novém týdnu výrazně nadprůměrné teploty, v závěru týdne se může ochladit
TomasMost: eben Taky jsem viděl,zajímavé,že to v tom zpravodajství nikoho netrklo a vypustí ten blud v hlavních zprávách.Taky jsem jim hned napsal,jak se to bude opakovat,přestávám ty jejich TN ... VíceZasláno 31.10.2024 09:09 Články na In-počasí - Povodně ve španělské Valencii si vyžádaly nejméně 88 obětí a katastrofální škody
TomasMost: Při těch dopředu avizovaných srážek s možností povodní na jasně definovaném území to jsou vesměs zbytečně ztracené životy.U nás bych vytipoval povodněmi ohrožené území a dělal bych ... VíceZasláno 30.10.2024 14:34 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: No a třeba proslulé obří sekvoje potřebují požáry ke svěmu přežití a obnově.Oheň dospělé stromy nepoškodí,vypálí však změť větví a spadaného jehličí na zemi,zničí křoviny a konkurenční ... VíceZasláno 30.10.2024 00:01 Články na In-počasí - Studie ukázala výrazný nárůst emisí CO2 z lesních požárů, klimatické změny ohrožují především severské lesy
TomasMost: Neblázněte se zimou už v listopadu,já bych bral jako úspěch zimní epizodu z února 2021,kdy cca od 7. do 15.2. byly teploty 4 až 10 stupňů pod normálem,k tomu aspoň tady hodně sněhu.24. ... VíceZasláno 29.10.2024 20:20 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
TomasMost: Ještě bych měl jednu rozvinutou otázku,proč my Čecháčkové musíme i v neděli jezdit po krámech,proč musíme mít i o svátky nějaké výjimky,když všechny státy okolo nás mají bez výjimek ... VíceZasláno 29.10.2024 19:50 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: ACEOF ACES Myslíte,že někoho v Číně zajímá lokální povodeň ve Španělsku (Valencii) nebo naopak ve Španělsku lokální povodeň v Číně ? Myslíte,že obyvatelé dotčených zemí kvůli tomu sníží ... VíceZasláno 29.10.2024 18:59 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: Delta001 Nad Velkou Černocí (Měcholupy) VíceZasláno 27.10.2024 22:13 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce
TomasMost: Tady to dnes odpolední slunko vytáhlo na hezkých 17 stupňů,ale na zahradě se nedalo pobýt,protože soused celý den pálil bioodpad… VíceZasláno 27.10.2024 17:32 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše
TomasMost: Janca21 Žďár už je pomalu vyšší poloha,pokud předpověď vyjde a spadne Vám to za týden na 7 - 8 stupňů v maximech,bude to určitě blíž k normálu,než současných 15… VíceZasláno 27.10.2024 17:24 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
TomasMost: palma A proč ach jo,já mám zimu rád,ale ne hned na začátku listopadu.ať si to podzim doklepe bez větších extrémů. VíceZasláno 26.10.2024 23:51 Články na In-počasí - V úterý od severozápadu dorazí slábnoucí fronta a pak zase nastoupí tlaková výše