Diskuse o počasí Vyhledávání
TomasMost: Kokos342 Ty jsou, ten nejdelší má určitě i 3cm Více
Zasláno 11.11.2024 16:34 Články na In-počasí - V nížinách je hlášen i ledový den, Martin bude na pár stanicích dokonce nejchladnější za dobu měření
TomasMost: ... VíceZasláno 11.11.2024 16:28 Články na In-počasí - V nížinách je hlášen i ledový den, Martin bude na pár stanicích dokonce nejchladnější za dobu měření
TomasMost: In-počasí Pro mě to má takovou hořkou příchuť,jako to první sněžení mimo hory - je to průmyslové v Šumperku,kdy ve stejnou dobu je na Pradědu +12 stupňů a dnes ledový den někde v nížině,ač ... VíceZasláno 11.11.2024 15:05 Články na In-počasí - V nížinách je hlášen i ledový den, Martin bude na pár stanicích dokonce nejchladnější za dobu měření
TomasMost: ACEOF ACES Tak se chová hodně lidí,buď z důvodu přesvědčení nebo nuceně z nedostatku financí,ale v boji proti GO je to žalostně málo.Postupně pozměňovat zajetý světový řád,který by ... VíceZasláno 11.11.2024 14:50 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: ACEOF ACES Já dělám,co můžu,jsem nenáročnej,mám starou ženu,starý auto,starej barák,často jím i staré jídlo,občas zadržuju dech a chodím pěšky,poslední dovolená v cizině byla v minulém ... VíceZasláno 11.11.2024 13:31 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: Tady dnes nejškaredějši den podzimu,teplota kolem 1,5 stupně až tak nevadí,ale to docela silný mrholení je pro práci venku hnus. VíceZasláno 11.11.2024 13:03 Články na In-počasí - V novém týdnu slabé ranní mrazy a obloha bude často zatažená
TomasMost: Specifické meteorologické podmínky ke tvorbě průmyslového sněžení,které mimochodem bývá nejčetnější v době východu slunce. Ale opravdu se uvádí až několik desítek cm za delší dobu,pak ... VíceZasláno 11.11.2024 12:14 Články na In-počasí - V Šumperku se vyskytlo průmyslové sněžení, poprvé po několika měsících tak sněžilo i mimo hory
TomasMost: Že by byl listopad teplotně průměrný nebo snad lehce pod ? Bylo by to dobré,ale 2/3 jsou ještě před námi,v nížinách bych zklidnil hormony,jak ve středu,tak i za týden (případná TN ... VíceZasláno 11.11.2024 09:54 Zima - První sněžení v ČR i mimo hory 13.11.2024
TomasMost: TommyAst Neměl jsem na mysli technologii za 50 melounů,co mají na Monínci,kdy je možné vyrábět “sníh” až do 35 stupňů,nýbrž klasické technické zasněžování,které je závislé na vlhkosti ... VíceZasláno 11.11.2024 09:01 Články na In-počasí - V Šumperku se vyskytlo průmyslové sněžení, poprvé po několika měsících tak sněžilo i mimo hory
TomasMost: In-počasí “Je to první zdokumentované sněžení po létě mimo hory”,to jsem nevěděl,že se počítá i průmyslové sněžení,no tak aby nebylo v nížinách to jediný,co bude padat.Jinak,kdo má ... VíceZasláno 10.11.2024 11:24 Články na In-počasí - V Šumperku se vyskytlo průmyslové sněžení, poprvé po několika měsících tak sněžilo i mimo hory
TomasMost: Na to nám s jistotou asi nikdo neodpoví. VíceZasláno 10.11.2024 11:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
TomasMost: V Šumperku už se dočkali dnes Na Pradědu ve stejnou dobu +12 stupňů… VíceZasláno 10.11.2024 10:37 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
TomasMost: Tady ráno okolo -4 stupňů,možná nejchladnější ráno letošního listopadu,ve výhledu zase oteplení a nějaké srážky,dost možná se ke konci měsíce prosadí Atlantik a nebude vědět,kdy přestat.Asi ... VíceZasláno 10.11.2024 08:14 Články na In-počasí - Nový týden zcela beze srážek a kromě hor většinou s průměrnými teplotami
TomasMost: Sice TNCZ,ale jsou to jen fotky. Ty nafotil švédský fotograf Christian Aslund.Tamní klima se za posledních 30 let údajně oteplilo o 4 stupně. VíceZasláno 09.11.2024 20:59 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: John Deere Jistěže mě to napadlo,ale bude lepší,když budete psát srozumitelně pro případ těch hloupějších jinak Pardubice maxima 14 stupňů,to taky “úplně nikde nepsali”,mělo tam být ... VíceZasláno 09.11.2024 19:14 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
TomasMost: TommyAst Jj,ještě že máme ty inverze,které ty teploty v nížinách drží okolo průměru i při teplém proudění.V nadsázce je to takový teplotní podvod,když jsou nonstop,tak OK,ovlivňují ... VíceZasláno 09.11.2024 18:56 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: ... VíceZasláno 09.11.2024 17:53 Globální oteplování - Globální oteplování
TomasMost: John Deere Proč by měli někde psát,že dnes ráno ( v listopadu) bylo na Pardubicku -4 stupně ? To je přeci normální,odpoledne tam naopak bylo kolem 14 stupňů (slušná amplituda) VíceZasláno 09.11.2024 17:22 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
TomasMost: TheRealStormCZE To je pravda,ač svítí , tak ta maxima tady dole budou podobná,jako pod NO předešlé dny,zato Liberec,ten to umí vytáhnout už dopoledne… VíceZasláno 09.11.2024 11:23 Články na In-počasí - Nový týden zcela beze srážek a kromě hor většinou s průměrnými teplotami
TomasMost: Dnešní ráno u nás až o 10 stupňů chladnější,jak v Liberci,to se moc často nestává.NO se večer rozpustila a teplota spadla až na -3 stupně. VíceZasláno 09.11.2024 07:44 Články na In-počasí - Nový týden zcela beze srážek a kromě hor většinou s průměrnými teplotami