Diskuse o počasí Vyhledávání
Negan : Today2 Ano, tornáda v Evropě jsou celkem častá, hlavně v zemích jako Německo, Itálie apod., ale tohle mi připadá jako extrém. 8 tornád v únoru z jedné bouřkové situace. Ještě donedávna ... Více
Zasláno 18.02.2022 15:02 Články na In-počasí - V Polsku hlášeno několik tornád, odnášela střechy domů a vyvracela stromy
Negan : Jestli půjde nějaká linie, tak se to rozbije o hory jako vždycky, myslím si že tady v ČR žádná tornáda nehrozí, max na západě víc foukne VíceZasláno 18.02.2022 10:38 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : Fstorm Nějak se těm bouřkám zatím nechce, přitom jsou v Německu pěkné linie, zvláštní VíceZasláno 17.02.2022 00:29 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : kuba Já bych to bral, věřím tomu, že pak už mrznout nebude, maximálně ranní mrazíky VíceZasláno 16.02.2022 21:53 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2022?
Negan : Modely se čím dál víc rozchází na tu noc na sobotu. Icon dává celkem plošně nárazy přes 100km/h, to by už možná bylo na nejvyšší stupeň výstrahy. VíceZasláno 16.02.2022 11:48 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : Ty bouřky asi budou mimo ČR co? V Německu a v Polsku to bude řádit a tady max pár ojedinělých výbojů, ale asi je to dobře, akorát by to dělalo škody VíceZasláno 16.02.2022 10:02 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : Přijde mi, že na ten pátek to icon posunul ještě kousek k jihu, ale GFS to na druhou stranu hodil víc na sever a téměř nic by tady podle něj nebylo. O Iconu se říká, že je přesnější, ... VíceZasláno 15.02.2022 18:55 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : Icon si pořád drží, že hlavně SZ Čech dostane v pátek večer plný zásah VíceZasláno 15.02.2022 10:46 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : Today2 Jsem vám už chtěl napsat, ať to tak nepodceňujete. Ta druhá vlna je zatím otazník, ale nedivil bych se, kdyby to dopadlo tak, jak jste psali - ta čtvrteční situace vytvoří volný ... VíceZasláno 14.02.2022 13:58 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : tomášzposázaví Taky si myslím že to tentokrát vyjde, od čtvrtka to počasí bude hnus, ani ty teploty to nezachrání... VíceZasláno 13.02.2022 18:58 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Negan : Today2 No tak alespoň nás teď čekají vcelku hezké dny - podle Aladina ve středu/Čtvrtek až 12°C a dokonce bez větru VíceZasláno 07.02.2022 16:47 Články na In-počasí - Hory čeká sněhová bouře, na Šumavě a v Krkonoších za den napadne až půl metru sněhu
Negan : Today2 Jojo, jsme na 0 a žádné srážky, alespoň pro naši nížinu ve výhledu nejsou. Něco mi říká, že tenhle rok bude průser. Vidím to tak že bude horko a sucho, hlavně teda v Českých ... VíceZasláno 07.02.2022 15:27 Články na In-počasí - Hory čeká sněhová bouře, na Šumavě a v Krkonoších za den napadne až půl metru sněhu
Negan : swan1 Alespoň máte nějakou vláhu, u nás jsou odrazy skoro pořád ale v realitě nespadla jediná kapka no, ale modely to tak předpovídaly VíceZasláno 06.02.2022 15:03 Články na In-počasí - Hory čeká sněhová bouře, na Šumavě a v Krkonoších za den napadne až půl metru sněhu
Negan : Já už teda fakt těším na jaro po tomhle hnusným podzimu Nejsem odborník na rostliny ale už u nás všechno raší, příroda už se připravuje, bude teplo VíceZasláno 05.02.2022 19:27 Zima - Jaká bude zima 2021/2022
Negan : swan1 Slušný, to bude v nížinách alespoň 15°C ne? Když roztajou dokonce i ty haldy sněhu na hřebenech VíceZasláno 05.02.2022 16:47 Zima - Zima i v nížinách v 2. dekádě února - pokus č. 2?
Negan : Jako nechci být zlej, ale vykašlete se na to. Fakt je lepší, jak už tu bylo řečeno, spíš očekávat, kdy přijde jaro. Koukal jsem na jedno zajímavé video, kde říkali, že vortex má tendenci ... VíceZasláno 05.02.2022 11:37 Zima - Zima i v nížinách v 2. dekádě února - pokus č. 2?
Negan : Today2 Vydatné srážky budou leda tak někde na horách Tady bude zas akorát ten debilní vítr, fakt horší to počasí být nemůže VíceZasláno 03.02.2022 19:06 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje
Negan : Tak se taky pochlubím naší pěknou zimní idilkou . Ne, teď opravdu, to počasí v nížinách je fakt hnus VíceZasláno 02.02.2022 12:45 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje
Negan : Příští týden konečně začne jaro VíceZasláno 01.02.2022 15:38 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?
Negan : Prady Koukám na to v modelech už delší dobu. To rozhraní je fakt extrémní. Taková situace u nás ve střední Evropě nikdy nastat nemůže, bude to síla, jsem pak zvědavý na info VíceZasláno 31.01.2022 12:35 Zima - Arktické mrazy a sněžení v Severní Americe - leden 2022