Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Čerstvý vítr, od zítřka začne výrazné oteplování

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1101 příspěvků pro uživatele MostMost:

MostMost: TomasMost Viděl jsem desítky fotek z Mostu=poprašek a to často ještě nesouvisle. U vás na úplném konci města, na listech přechodně až 1 cm. Dobře. Proč ne Přechodný a krátkodobý poprašek ... Více

Zasláno 10.04.2026 12:45 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: Neuro Pár desetin. Jinak 21 stanic čhmú v kraji má do 1 mm. Z toho 10 čistou nulu. Dalších 6 má mezi 1-2 mm. Výjimečně na rozhraní KV a ÚK více. Od rána čtu pomalu sněhová bouře v okolí ... Více

Zasláno 10.04.2026 12:33 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: TomasMost No a ten meteo slovník říká, jak se správně měří výška, co to obnáší atd. Případně doporučuji prostudovat příručku pozorovatele, jak se to dělá Když už jste se tady takto ... Více

Zasláno 10.04.2026 11:40 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: Ondris Praha Prosek taky solidní sněžení, na konci pásma Více

Zasláno 10.04.2026 11:32 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: Aidamkoo Kdo chce si v tom zimu najde, já to vidím jako poprašek. Někdo v tom třeba uvidí přechodně 1 cm Více

Zasláno 10.04.2026 10:43 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: Aidamkoo Do zimy? V první dekádě dubna a na pár minut místy slabý mokrý poprašek? Jako zhruba po dvou měsících na pár minut to takhle nazvat? Nevím nevím Více

Zasláno 10.04.2026 10:38 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: PatrikMO Zatím se nejedná o souvislý sníh, ještě počkejme co bude za chvilku, dá se mluvit o poprašku zatím Více

Zasláno 10.04.2026 10:32 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: Aidamkoo Jj, přitom v 10:14 ještě zeleno Jinak tady v Praze na Proseku aktuálně taky pěkně začalo Více

Zasláno 10.04.2026 10:27 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: Praha Prosek, taky začalo Více

Zasláno 10.04.2026 09:41 Články na In-počasí - Na západě Čech místy napadl sníh, na východě úrodu poničily mrazy

MostMost: Musím říct, že tohle je prostě paráda, jak postupně rozkvétá příroda. Zatím jen škoda, té chybějící vody Více

Zasláno 07.04.2026 18:29 Aktuální počasí - Fenologie 2026

MostMost: Tady dneska v noci 8-4°C, k ránu přechodně až ke 2°C. V údolích mimo město to kleslo o něco níž, ojediněle se slabým mrazíkem. Aktuálně 13-14°C, většinou slabý, přechodně mírný vítr. ... Více

Zasláno 07.04.2026 13:05 Články na In-počasí - V neděli se výrazně oteplí, ale jen na jeden den

MostMost: TomasMost Já se dneska přesunul víc na jih tak pokračování až od úterý. Omlouvám se Více

Zasláno 03.04.2026 21:33 Aktuální počasí - Fenologie 2026

MostMost: Jinak pro porovnání můžu dát fotky z loňského 2. dubna, stejných míst a stromů. Plus mínus jsme na tom stejně, letos aktuálně asi dejme tomu 2-3 dny napřed, oproti loňsku. Ale je to ... Více

Zasláno 02.04.2026 21:31 Aktuální počasí - Fenologie 2026

MostMost: TomasMost Já se dneska dostal ke kontrole u mně v mrazovce na okraji Mostu, a tam třešně těsně před kvetením, jabloně taky. Špendlíky v okolí už kvetou. Broskve začínají. Samozřejmě ... Více

Zasláno 02.04.2026 21:23 Aktuální počasí - Fenologie 2026

MostMost: Tak některé keře bezinky už začínají připravovat květy, kaštany pokračují v olistění a přípravě květů. Objevují se místy pampelišky ve větším množství. Meruňky dle odrůdy, některé kvetou ... Více

Zasláno 01.04.2026 23:33 Aktuální počasí - Fenologie 2026

MostMost: Tak u mně za březen takto: Lužice u Mostu: 3,4 mm Od začátku roku: 40 mm Most 6 mm Od začátku roku 50,2 mm Průměrná teplota 6,94°C Sluneční svit 192h Březen tady teplotně nadprůměrný ... Více

Zasláno 01.04.2026 08:04 Aktuální počasí - Množství srážek v roce 2026

MostMost: Koukám, na východě místy ještě pěkně sněhu (hlavně Beskydy), tady dnes aktuálně oblačno až polojasno, teplota zatím okolo 8°C. Dopoledne přechodně zvětšená oblačnost, a chvilkově i ... Více

Zasláno 29.03.2026 12:58 Články na In-počasí - Ochlazení přinese i sníh, v Beskydech ho napadne až čtvrt metru

MostMost: Dneska opět pěkný den. Celý den slunečno lehounce teď přibývá slabší vysoké oblačnosti od Z. Teplota dnes zatím 13-14°C, a na zahradě celý den v mikině. Vítr jen velmi slabý Více

Zasláno 28.03.2026 15:19 Články na In-počasí - Ochlazení přinese i sníh, v Beskydech ho napadne až čtvrt metru

MostMost: TomasMost Koukal jsem na toho 1.4.2020, v mrazovce v Lužicích jsem měl -10,8°C. To už mrzlo slušně. Ale i ten dnešní mráz už asi škodil tady v údolí. Některé druhy meruněk už kvetou ... Více

Zasláno 28.03.2026 12:10 Články na In-počasí - Ochlazení přinese i sníh, v Beskydech ho napadne až čtvrt metru

MostMost: PatrikMO Zejména v naší oblasti, už je sucho celkem výrazné. Samozřejmě když budu hrabat někde v lese, kde je mokro celkem běžně, tak ano. To tam může být. A v porovnání s posledními ... Více

Zasláno 26.03.2026 18:49 Články na In-počasí - Ochlazení přinese i sníh, v Beskydech ho napadne až čtvrt metru