Diskuse o počasí Ochlazení přinese i sníh, v Beskydech ho napadne až čtvrt metru
Tak nakonec dnes v podstatě beze srážek, Aladin byl úplně mimo, trefil to Ecak, který žádné srážky zde nedával. Ta samá situace na zítra Aladin srážky, Ecak nic. Tak kdo z koho?
Sníh leží zde od cca 500 m, v 600 m je až 10 cm, výše jsem se z časových možností nedostal
T max nakonec 3 stupně, ale jinak hnus, typický pro letošní zimu - zataženo NO, občas slabé mrholení.
Leknín.
Příští týden není až tak v trapu, všechny modely se plus mínus shodují na tom, že od středy poroste teplota ve výšce a s tím tak nějak pozvolna i teplota ve dvou metrech. Prostě cílová rovinka zimy.
Jinak taky jsme tady na jihu neměli dvacet, ale ono zase stabilně +15°C je lepší než týden mrazů a pak jedna ulítlá dvacítka. Mně ten březen letos docela bavil.
Aldy1977
Pěkné... Tam v Beskydech to vnímáte asi jinak, ale v mé mysli a v mé lokalitě už je zima dávno pryč a je to dobře, už mě to nebavilo. Zima začne zase tak od listopadu, tedy první situace, teďka si prostě užít teplý půlrok...
Dnes srážkově docela dobré, v druhé polovině noci, ráno a dopoledne jsme tu měli občasný slabý až mírný, chvílemi i středně silný déšť a sem tam se do toho přimíchala i nějaká ta vločka. Dalo nám to 5,2 mm, v březnu jsme tak aktuálně na 26,2 mm srážek a průměr března tu máme 31 mm, tak je ještě ve hře, že by to mohlo padnout, ale spíše se to nestane.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.