Diskuse o počasí Vyhledávání
MostMost: Tak takhle to vidí modely. Stále víc to vypadá, že hlavně jižní a střední Morava, je z toho venku. A to poškození mrazem relativně nižší. Horší to bude v Čechách, hlavně v západní části. ... Více
Zasláno 04.04.2025 18:44 Předpověď počasí - Vpád arktického vzduchu od 6.4.2025?
MostMost: TheRealStormCZE Je to vlastně jedno, budu mít ten rozptyl na stanicích (0°C až -4°C). Takže v Mostě klidně kolem nuly, a Vtelno v ďolíku, si klidně hodí -4°C A teď si vyber VíceZasláno 04.04.2025 16:22 Články na In-počasí - V pondělí přeháňky, na horách sněžení, potom srážky ustanou a oteplí se
MostMost: Tak dnes zatím všechny moje stanice na Mostecku, přes 22°C. Koukám Doksany taky přes 22°C. To ochlazení se tady naštěstí lehce mírní, např. podle Aladina. Nejchladnější neděle s maximy ... VíceZasláno 04.04.2025 16:06 Články na In-počasí - V pondělí přeháňky, na horách sněžení, potom srážky ustanou a oteplí se
MostMost: Tady zatím většinou bezvětří, nebo jen slabý větřík. Teploty zatím shodně obě stanice v Mostě 20,4°C. Uvidíme, jestli se to během odpoledne ještě zvedne. Pocitově léto dnes VíceZasláno 03.04.2025 14:31 Články na In-počasí - V pondělí přeháňky, na horách sněžení, potom srážky ustanou a oteplí se
MostMost: Tady ta předpověď denních teplot pro Mostecko, není zatím úplně špatná, jen ty noční mrazíky. Dnes zatím mezi 18-19°C VíceZasláno 03.04.2025 12:33 Předpověď počasí - Vpád arktického vzduchu od 6.4.2025?
MostMost: Vzhledem k tomu, že to lehce vypadá, že to hlavní bude spíš východně, tak tady to asi dopadne, jako obvykle Tzn. dvě až tři noci, s vyjasněním a uklidněním větru až do bezvětří, a ... VíceZasláno 03.04.2025 09:14 Předpověď počasí - Vpád arktického vzduchu od 6.4.2025?
MostMost: Tak oblačnost se pěkně protrhala a svítí Teplota před polednem k 15°C. Stále jsem zvědavý na to ochlazení. Nejdřív to vypadalo, jako silnější, teď mírnější. No uvidíme, mrazům se s ... VíceZasláno 02.04.2025 11:39 Předpověď počasí - Vpád arktického vzduchu od 6.4.2025?
MostMost: Tady dnes ráno skoro zataženo, během dopoledne rychlé protrhání oblačnosti. Přes den většinou skoro jasno. Teploty okolo 13°C. Od zítra ještě další oteplení. A pak VíceZasláno 01.04.2025 17:06 Články na In-počasí - V pondělí přeháňky, na horách sněžení, potom srážky ustanou a oteplí se
MostMost: Tak včera těsně před půlnocí přišla přeháňka, a nakonec tedy překonáno 10 mm za březen. Takto nakonec u mně: Most 10,1 mm Průměrná teplota 7,03°C Most-Vtelno 11,6 mm Lužice u Mostu ... VíceZasláno 01.04.2025 10:14 Aktuální počasí - Množství srážek v roce 2025
MostMost: Já budu opět čekat, kdy tady v dubnu, šlehne zase pořádnej mráz. Teď všechno kvete, nebo brzy vykvete, a často pak klidně po půlce dubna mráz Dneska jsem si ještě něco dofotil, do ... VíceZasláno 28.03.2025 16:05 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: Miriam Ano, děkuji za podrobnější popis. Jedná se o řebčík královský, liliovitá cibulovina VíceZasláno 28.03.2025 08:51 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: Tak ještě pár fotek, z dnešního dne. Alej topolů nahoře ve městě, už má krásný květenství, květy 8-10 cm, objevují se první lístky. Napřed cca 10 dní. Bez černý (bezinka), místy už ... VíceZasláno 27.03.2025 23:10 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: TomasMost Ty tulipány jsem byl dneska taky fotit, po poledni. A rovnou jsem vzal šeříky, nahoře na Hněvíně. Tmavé i bílé začínají VíceZasláno 27.03.2025 16:32 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: Tak včera aspoň trochu srážek. Spadlo tady většinou okolo 3,5 mm. Intenzita byla velmi slabá. Nakapalo to zhruba za 7 hodin. Dneska zatím oblačno, teplota okolo 10°C. K tomu vývoji ... VíceZasláno 27.03.2025 09:39 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: Opět nic. V okolí cca 40km, teď prázdnej radar. Dopoledne slabá přeháňka, hodila tady pár desetin. Odpoledne tři kapky, místy čtyři Venku dusno a teplo Čekal jsem teda víc, než nic ... VíceZasláno 25.03.2025 15:42 Bouřky - Bouřky 23 - 25.3.2025
MostMost: Tak minulý týden opět beze srážek, když nebudu počítat ty včerejší neměřitelné srážky. Zatím za březen mám Most-Vtelno 2,2 mm, a Most 3,3 mm Tak snad tento týden přeci jen něco přinese ... VíceZasláno 24.03.2025 11:06 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: Tady dnes u mně v Mostě minimum +5°C. Aktuálně okolo 12°C. Včera maximum 19,1°C, Most-Vtelno 20,4°C. Průměrná teplota včera 12,1°C (Most) VíceZasláno 22.03.2025 08:30 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně slunce a zpočátku týdne mrazivé noci
MostMost: Tady relativně klidná situace. K ránu slabá dešťová přeháňka, s pár vločkami. Úhrn 0,1 mm. Během chvilky nebylo ani mokro. V noci to kleslo na +0,5°C, v mrazovce kolem půlnoci okolo ... VíceZasláno 17.03.2025 10:15 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně slunce a zpočátku týdne mrazivé noci
MostMost: Tady dnes skoro jasno, slabý větřík. Teplota aktuálně okolo 5°C. Ráno to šlo pod 2°C, v mrazovkách kolem nuly. Srážky za březen, Most 3,3 mm. A Most-Vtelno 2 mm. Takže dneska se může ... VíceZasláno 15.03.2025 09:10 Články na In-počasí - V novém týdnu už dorazí srážky, v pondělí i s prachem ze Sahary. Teploty postupně klesnou
MostMost: Tady jenom přidám jednu fotečku, tý bouřky na Děčínsku (foceno z rozhraní MO/LN). Bohužel za jízdy a ve větší rychlosti, z toho víc nevytáhnu V zadní části byly vidět mammaty. A zhruba ... VíceZasláno 11.03.2025 20:40 Články na In-počasí - V novém týdnu už dorazí srážky, v pondělí i s prachem ze Sahary. Teploty postupně klesnou