Diskuse o počasí V novém týdnu už dorazí srážky, v pondělí i s prachem ze Sahary. Teploty postupně klesnou
Mozna, nam to dava "3"mm za 14dni, to vic by bylo z rani rosy
Odvazny clanek porad.
Vcera tam byla dokonce 0 , je to nejiste
ludvicek
No já mám neděle a pondělí ve výhledu -5 a -6°C,to snad nemyslí vážně,to nic neukopnu,na den taky nic moc.
Dneska mělo být ráno +3°C a bylo skoro -3°C,taky zajímavý.
Když jsem v posledních dnech projížděl po republice, musím říct, že ta voda, už je hodně potřeba. Jsem zvědavý, kolik a kde, nakonec tento týden spadne. Navíc zásoba vody ve sněhu na horách, je nízká. Někde už skoro žádná. V Čechách Krušné hory, prakticky bez sněhu, jen Fichtelberg 6 cm (1213mnm), a Přebuz kousek dál na Karlovarsku 5cm. To je hrůza. Na Moravě Beskydy, Lysá Hora 33 cm (1322mnm). Taky nic moc. Ostatní hory jsou na tom o něco lépe, hřebeny většinou kolem metru sněhu (Šumava, Krkonoše, Jeseníky), ale všeobecně, taky žádná sláva, vzhledem k tomu, že běžně je v tuto dobu, nejvyšší pokrývka sezóny
Zdroj ČHMÚ, sněhová pokrývka
Aldy1977
Je to ale zajmavé co ty modely dokážou vyplodit, tak jak už bylo veselo, že bude furt teplo a modely to stokrát překopaly, aktuálně výhledově týdenní epizoda s +4 až 9 st. No a nějaké srážky má in z 10 dní 8, takže sucho nepotrvá věčně a aspoň něco spadne, nějaký jazýček se blíží už na západ a jasný je jen vítr a že bude po sluníčku
Povíme si v nedělu kolik kdo má, voda v sudoch ubývá a stačí pár mm na naplnění, chytám jak to ide
Na vetsine uzemi bude dnes uplny prd a co spadne, hnedka zmizi, to je uplne o nicem. Mozna nekde kolem Brna muzou slavit.
[b]Fstorm[/ pri soucasnem vyvoji to je tak daleko, ze to na 99,999% bude jinak. Skoda slov.
Nevim jestli zakladat neco ma bourky, ty podminky jsou porad nulove.
John Deere
Máš absolutní pravdu. Je to 4 dny no uvidíme. Buď se to stočí více na východ nebo na západ a to by jsme brali, ale uvidíme co s tím udělají další dny šance tu je.
No je fakt že podmínky jako třeba Cape jsou nulové, ale něco je tam ve středu a dnes večer minimálně na SK. něco bude. Ten vítr co tady pořád fučí něco donese.
Tak u nás pršíme,krásnej zahradní deštík.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.