Diskuse o počasí Vpád arktického vzduchu od 6.4.2025?
Timotej
Na takové mrazy byla zima a né teť na jaře když to pomalu všechno kvete.
Vyhodte ty magory, pokud dokazou napsat tohle, tak tu nemaji co delat absolutne.
To je strop, to jsou nejaky deti.
tak bohužel, noci budou jasné, což znamená při této úrovni ochlazení klidně vychlazení k ránu pod -5, takže úplně totálně všechno zdechne
Dnes bylo 21°C. Hodně teplo. Bohužel za pár dní to končí.
U nás hlásí -2 neděle a v pondělí -3. Máme vykvetlé merunky a už začínají broskve. Takže záchrana bude nutná... jinak papa pravděpodobně.
Jo, nebude to tak hrozny, slabe mrznout bude par hodin, nastesti nic poradne nekvete s ovocnych stromu. Je to mrtvy suchem. Ty srazky jsou furt vetsi problem jak par hodin mraziku. Ono je to vicemene normalni, akorad tech 5st pres den neni normalni.
No tech 21st vcerejsich bylo lepsi no
MostMost
Zase minimálně tady na západě Čech toho moc nekvete.
Na Sněžce už to klesá k -6 °C https://www.in-pocasi.cz/archiv/snezka/ V noci to půjde pod -10 °C.
Přichází cca 3denní, úplně normální dubnové ochlazení..Nic víc..
Já jsem se schválně přes týden moc k tomu nevyjadřoval , protože ty zvěsti , o sněhové metelici, krutém severáku , silných mrazech i ledových dnech mi přišly přitažené za vlasy, včetně fb článků ČHMÚ..
To už je v podstatě na úrovni bulváru, to co tam v tydnu psali.
Podávat tímto způsobem nějakou potenciální , výhledovou situaci jako v podstatě hotovou věc, to je na úrovni novinek.cz..
Sorry jako, ale fakt jo .
Jinak, se srážkovým výhledem, to je smutné, fakt strašná bída...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.