In-počasí | In-počasí
Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Zpočátku velká oblačnost, později od severovýchodu vyjasňování

Diskuse o počasí V pondělí přeháňky, na horách sněžení, potom srážky ustanou a oteplí se

# 30.03.2025, 09:22

V novém týdnu nejvíce srážek přinese pondělí, které bude i nejchladnější. Potom srážky ustanou a oblačnost se bude protrhávat. Spolu s tím porostou teploty. V úplném závěru týdne se ale zřejmě opět ochladí (některé modely naznačují i výrazné ochlazení).... Více >>

# 31.03.2025, 08:34

po dlouhý době ale konečně normálně prší a úhrny naskakují po jednotkách a ne po desetinách až setinách. ten mráz ale není vůbec příjemný takhle vidět. prostě nemůže bejt normální jaro

# 31.03.2025, 09:16

TheRealStormCZE
Jj,ale já mám třeba jen 1,5mm/24h,už mi začínají kvést meruňky,přes týden je přechodné oteplení ještě více nakopne,aby je to za týden mohlo šlehnout…

ČHMÚ - srážky za 24h
71
# 01.04.2025, 07:13

Včera to vylezlo nakonec na +9,4 a dnes by mělo být podle modelů chladněji hlavně s tím pojebaným :vitr: co hučí a zítra to taky asi nebude žádná hitparáda. To máme tak dva dny pěkný duben a pak to chladno bude asi delšího trvání. Jo na sobotu tam mám :blesk: že by?

Edit po obědě: no tak jsem si přečetl tu dnešní aktualitu "mírné oteplení..." takže oproti včerejšku mám to "oteplení" na +4 se silným větrem a celodenním deklem, úžasné :zz:
Asi je to příprava na ten arktický vpád, proklikal jsem narychlo tady archiv od roku 61 a našel jsem jen dva roky 1963 a 2003 s ledovým dnem v dubnu, takže to 20 let mohlo ještě klidně počkat :( v dubnu jsou častější letní dny než ledové, chtěl bych to ještě letos zažít, jsou to takové ty správné šoky na organismus :cool: jen aby z toho nebyla kosa celý měsíc...

# 01.04.2025, 15:21

Leknín
No zatím výhledy dávají ochlazení na několik dnů, do středy, no snad to tak i dopadne. Snad bude dost oblačnosti a taky ten vítr, který nesnášíme, aspoň by nebyl takový mráz.
Jinak zde taky zataženo NO, kourmo, mírný vítr, pouze kolem 6 stupňů.

5905
# 01.04.2025, 17:06

Tady dnes ráno skoro zataženo, během dopoledne rychlé protrhání oblačnosti. Přes den většinou skoro jasno. Teploty okolo 13°C. Od zítra ještě další oteplení. A pak :led::(

71
# 02.04.2025, 07:00

Mně by zajmalo kdy se konečně rozpustí den dekl a přestane foukat. Včera max až kdysi večer +6, to je bomba. Tak možná dva dny slušného počasí a po černé sobotě imrvére hnusota, k z blití tohle jaro

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.