Diskuse o počasí V pondělí přeháňky, na horách sněžení, potom srážky ustanou a oteplí se
po dlouhý době ale konečně normálně prší a úhrny naskakují po jednotkách a ne po desetinách až setinách. ten mráz ale není vůbec příjemný takhle vidět. prostě nemůže bejt normální jaro
Včera to vylezlo nakonec na +9,4 a dnes by mělo být podle modelů chladněji hlavně s tím pojebaným co hučí a zítra to taky asi nebude žádná hitparáda. To máme tak dva dny pěkný duben a pak to chladno bude asi delšího trvání. Jo na sobotu tam mám
že by?
Edit po obědě: no tak jsem si přečetl tu dnešní aktualitu "mírné oteplení..." takže oproti včerejšku mám to "oteplení" na +4 se silným větrem a celodenním deklem, úžasné
Asi je to příprava na ten arktický vpád, proklikal jsem narychlo tady archiv od roku 61 a našel jsem jen dva roky 1963 a 2003 s ledovým dnem v dubnu, takže to 20 let mohlo ještě klidně počkat v dubnu jsou častější letní dny než ledové, chtěl bych to ještě letos zažít, jsou to takové ty správné šoky na organismus
jen aby z toho nebyla kosa celý měsíc...
No, tady to nevím kam dát.. ale na nastupujícího meteorologa do ČHMÚ docela dobrý, a jako zajímavost taky dobrý..https://www.novinky.cz/clanek/domaci-srdce-vltavy-...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.