Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Boží hod bude často slunečný a většinou i ledový

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1882 příspěvků pro uživatele Lucina:

Lucina: No nám tady odpadá jedna třída za druhou, dostávají to teď hlavně naočkované děcka.. Jsem zvědavá v pondělí kolik jich bude po 5dnech stále pozitivních Kamarádčina dcera ještě po 7 ... Více

Zasláno 21.01.2022 09:52 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Tady pár mm sněhu a to muselo napadnout až včera v noci Více

Zasláno 21.01.2022 08:01 Bouřky - Četné sněhové přeháňky a sněhové bouřky 20.1. a 21.1.2022

Lucina: Bylo neskutečné to sledovat jak se to blíží tím udolím.... krásná podívaná za 10 min pryč a teď už jen malinko sněží, ale neskutečný Více

Zasláno 20.01.2022 13:14 Bouřky - Četné sněhové přeháňky a sněhové bouřky 20.1. a 21.1.2022

Lucina: Yurri Tak mě se to zlepšuje čím dál víc opravdu stačí ten pohyb každým dnem je to citelně lepší a za chviličku to bude jako před covidem... Za mě teda lepší než si jít pro vakcínu no.. ... Více

Zasláno 19.01.2022 11:35 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma Očkování nezastavilo zatím podle mě žádnou variantu.. max někomu pomohla od těžšího prodělání a to taky jen jak komu... Já jsem ráda,že jsem si tím prošla.. můžu říct, že max ... Více

Zasláno 19.01.2022 10:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Luka S Jo to jo ... je to už jako v létě, neví dopředu nic mě je to jedno ale sníh bych si přála moc Více

Zasláno 19.01.2022 08:58 Bouřky - Četné sněhové přeháňky a sněhové bouřky 20.1. a 21.1.2022

Lucina: Luka S Tak my jsme bohužel jen 300mnm. takže nic moc a aspoň podle in počasí teda od pondělí přes den +3 Více

Zasláno 19.01.2022 08:53 Bouřky - Četné sněhové přeháňky a sněhové bouřky 20.1. a 21.1.2022

Lucina: Dnes u nás teda kosa -7 takže trolejbusy nejezdily Ale jinak o víkendu sice má něco málo nasněžit ale do toho má samozřejmě u nás i pršet a příští týden jdeme zase s teplotama nad ... Více

Zasláno 19.01.2022 08:40 Bouřky - Četné sněhové přeháňky a sněhové bouřky 20.1. a 21.1.2022

Lucina: Dobré ránko, tak jsem po 14 dnech v práci.. Izolace proběhla naprosto v pohodě. Covid proběhl ve formě větší rýmy a to cca 4dny Více

Zasláno 20.12.2021 08:21 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Mě sem teď přišla nakažená maminka, která má nakaženou dceru. Přinést nějakou přihlášku. Respirátor si nasazovala až v polovině haly.. Tak jak se ten covid asi roznáší... krá...a blbá ... Více

Zasláno 30.11.2021 07:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Tak tady jen chčije a chčije.. né že by nebylo potřeba,ale sníh by byl krásný. Mám tušení,že akorát to tak v sobotu v noci namrzne a bude to mazec Více

Zasláno 26.11.2021 11:01 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Lucina: charlie No tady prej pomáhá hygieně hodně vysokoškoláků,ale očividně ani to nepomáhá a nic se neděje.. Právě mě,ale zaráží, že ta škola nic nedělá U kamarádky se třeba chovají úplně ... Více

Zasláno 25.11.2021 13:35 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Tak se podělím co se děje tady u nás v práci. Děti se testují každé pondělí, hygiena se už 14 dnů neozvala s trasováním. 1profesorka naočkovaná nakazila celý kabinet naočkovaných učitelek. ... Více

Zasláno 25.11.2021 13:07 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Yurri Já teda myslela,že ty starší to má chránit před těžkým průběhem, tak proč ti starší umírají, jasné chápu je to život a staří umírají Ale nečekala jsem to ...Včera 4 lidi ze 7 ... Více

Zasláno 26.10.2021 08:32 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Úžasná je i cesta přes Buchlovské kopce... Taky hodně listnatých stromů, je to nádhera ten podzim Více

Zasláno 26.10.2021 07:17 Články na In-počasí - Barevný podzim vrcholí, listí je letos barevnější než minulý rok

Lucina: Mike11 Z krve ve Zlíně cena kolem 700, aspoň co mi říkala Více

Zasláno 25.10.2021 15:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma No to jak se nepočítají ty protilátky docela čumím...180dnů po prodělání platí,ale to že někdo má pořád ty protilátky i třeba po 250dnech nikoho nezajímá.. A ještě nevím jak ... Více

Zasláno 25.10.2021 10:34 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: No mě by to taky nenapadlo říct, doktorce, hele já četla na netu že mi můžete něco dát... No to mě taky právě zarazilo, že jen u tady té 1 kamarádky co jí řekla ať nechodí na očkování, ... Více

Zasláno 25.10.2021 10:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Tak proč teda ta známá nemá protilátky?? Já tomu nerozumím tak nevím jak je to možné nebo nemožné... Více

Zasláno 25.10.2021 10:11 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Tak pokud má někdo jen rýmu a je pozitivní tak to jasně,že nemá smysl něco kromě vitamínů brát navíc Mě šlo jen o to,že když ty léky mají tak proč je nedávají, pak ta hospitalizace ... Více

Zasláno 25.10.2021 10:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší