Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Boží hod bude často slunečný a většinou i ledový

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1882 příspěvků pro uživatele Lucina:

Lucina: Tak pokud dobře chápu tak ten ReGN-COV2 je něco jiného a ještě jsem spíš myslela že máme ty léky remdesivir atd.. Česko by mohlo mít nový lék proti koronaviru. Ve čtvrtek o jeho případné ... Více

Zasláno 25.10.2021 09:34 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Ano tato léčba monoklonálními látkami jo,ale přece mají i jiné léky, podle toho teda co píšou, levné a ve skladech... Více

Zasláno 25.10.2021 09:23 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 No právě a proč se tak teda neděje a ti lékaři to nepředepisují? Já přece jako laik nemůžu lékaři radit co mi má předepsat, že jo.. Více

Zasláno 25.10.2021 09:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Tak ale pokud zavolají lékaři, že mají covid ať už očkovaný nebo neočkovaný. Doktor ví,že ty léky se mají podávat v ranném stádiu, tak proč mu zrovna ten lék teda nenapíšou.. ... Více

Zasláno 25.10.2021 08:29 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Jsou léky, jsou vakcíny, takže vlastně vše co se dá proti jakékoliv nemoci dělat.... Tak proč teda ti lidé umírají? Nemocnice vyzývají praktické lékaře i rizikové pacienty, aby se ... Více

Zasláno 25.10.2021 07:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Ať ty bouřky už táhnou někam... koncem října.. fuj a takový krásný podzim to je Více

Zasláno 21.10.2021 11:10 Články na In-počasí - Střední Evropu zasáhne ve čtvrtek vichřice, způsobí škody

Lucina: Asi se zeptám blbě,ale léky na covid už teda máme, ne? Tak proč se to třeba nebere jako chřipka, taky kdo chce se naočkuje, kdo nechce tak chřipku dostat může a bere na to pak paralen ... Více

Zasláno 14.10.2021 14:37 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: charlie https://www.seznamzpravy.cz/clanek/uvazujeme-o-zkr... Více

Zasláno 14.10.2021 12:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma JJ právě no , myslím,že hodně dělá psychika vůbec všeobecně.. Taky no, 14 kg dole, úplná změna stravy...cvičení,procházky minimálně 10km denně..Čerstvý vzduch, otužování , vitamíny ... Více

Zasláno 14.10.2021 10:22 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma Každý na to má svůj názor a každý se podle toho taky chová... Já se snažím chránit podle svého rozumu a podle návodu co nám loni dali... Informací a dezinformací je tolik,že člověk ... Více

Zasláno 14.10.2021 10:05 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Nezlehčuji nic, to je jen váš dojem.. Jen už z toho nejsem tak vystresovaná jako na začátku.. hold ses s tím učím žít Více

Zasláno 14.10.2021 08:56 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Yurri To říkala i kamarádka,že se jím zhoršil zrak.. Více

Zasláno 14.10.2021 08:54 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Tak když vás to nezajímá tak to nečtěte, jednoduché.. Bavili se tady o školách...tak jsem to sem hodila jak je to u nás teď) Tak když to jde dál , tak proč vy mi říkáte jak mi ... Více

Zasláno 14.10.2021 08:28 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Já si nic s ničím nepletu a jen říkám jaký je to ve ŠKOLE u nás rozdíl oproti chřipkové epidemii a covidu v této době... Tak pořád nepřekrucujte něco co napíšu V neděli umřel ... Více

Zasláno 14.10.2021 08:08 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Fstorm U nás přeháňky taky velice silné... černo jako při bouřce, mazec...Konečně taky něco napršelo Noc chladná a dnes stále ještě mlha Více

Zasláno 14.10.2021 07:24 Články na In-počasí - Ve středu se výrazně ochladí, začne k nám proudit chladný vzduch

Lucina: U nás je třeba tady většina děcek naočkovaných, maturitní ročníky tak z 95%, pak se to teda snižuje tím,že jsou tady děcka od cca14 let. Ale jinak bych řekla,že je jich dost, až mě ... Více

Zasláno 14.10.2021 07:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: No máme skoro 24°C, ale bohužel vítr nemůžu najít,ale oproti víkendu je to velký rozdíl... Tak podle wetru jestli tomu dobře rozumím u nás 60km/h Více

Zasláno 05.10.2021 13:01 Aktuální počasí - Silný vítr 5.10.2021

Lucina: Opět úplně jasno, je i teplo,ale tda mazec no Více

Zasláno 05.10.2021 10:22 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Lucina: Tak tady byl překrásný celý víkend,jen včera pozdě odpoledne se malinko zatáhlo, jinak stále ,ale bohužel i Více

Zasláno 04.10.2021 09:37 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Lucina: U nás ráno +4, takže ok.. slunéčko svítí, odpo má být už zase teplo.. Více

Zasláno 01.10.2021 07:39 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí