Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Boží hod bude často slunečný a většinou i ledový

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1882 příspěvků pro uživatele Lucina:

Lucina: Válka je ta nejhorší věc co může být. Bohužel jsou pořád a všude.. Ano dotkne se nás to.. Ale války jsou všude tak nechápu proč se do toho tak pletou všichni.. Je to jejich věc, pomáháme ... Více

Zasláno 17.03.2022 07:37 Aktuální počasí - Počasí na Ukrajině v souvislosti s válkou

Lucina: Nádherné mrazivé ráno ještě kdyby bylo tak 20cm sněhu tak by to byla konečně nádherná zima... Ale teplota už leze díky nahoru... Více

Zasláno 24.02.2022 08:36 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2022?

Lucina: U nás opět slunečno, ale oproti včerejšku začalo zase Zítra +10 a též jasno... To je teda únor hodně tady toho už kvete, tráva zelená... ach jo Více

Zasláno 23.02.2022 09:50 Články na In-počasí - Poslední týden meteorologické zimy bude větrný a nadprůměrně teplý, na horách připadne sníh

Lucina: Bezvětří a jasno, polojasno.. Nádhera Více

Zasláno 22.02.2022 06:52 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Tady teda fouká míň než o víkendu. Teď spadlo i pár výstrahu nemáme, takže doufám,že žádná hrůza nepřijde.. Už ať je konec takového počasí a je konečně už klid Více

Zasláno 21.02.2022 07:13 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Já nevím,ale jak se dívám tak nikde nevidím,že by hlásili nějaké bouřky.. to ano,ale bouřky né... Snad horší počasí než loni Více

Zasláno 18.02.2022 15:20 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Fstorm My tu měli hromy? Já neslyšela Více

Zasláno 17.02.2022 09:54 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Teď přes nás přešla teda pořádná smršť a zdá se že začíná zesilovat Více

Zasláno 17.02.2022 09:52 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: U nás vítr ještě zatím ok.. má to přijít kolem 10, zvýšili nám to na 84 km/h Jinak je polojasno a teplo Více

Zasláno 17.02.2022 08:23 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: U nás už to taky in počasí zase změnilo, naštěstí to jde dolů ten Více

Zasláno 16.02.2022 09:07 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Kokos342 Já to chápu,ale v polovině února chodit v mikině nebo jarní bundičce taky už je trochu moc.. Neříkám,že takové teploty kolem 10-15 nejsou super,ale né v únoru . Já jen že jsem ... Více

Zasláno 16.02.2022 09:01 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Kokos342 No už ani nevím jestli není lepší ta inverze a aspoň zima... Dyť o víku bylo na mikinu... v únoru? to mi přijde hrozné.. A mě teda rozhodně podle vás "nudné" počasí ... Více

Zasláno 16.02.2022 07:36 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Nám teda hlásí in počasí ve čtvrtek kolem 76 km/h... tak snad to nebude víc.. Je to teda hrozné počasí co se teď děje... Teplo, bouřky, šílený vítr... no hnus.. Více

Zasláno 16.02.2022 06:46 Články na In-počasí - Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody

Lucina: Petr75 To je jak v pohádce, velká závist My jen to , to vypadá jak na jaře tady Více

Zasláno 03.02.2022 11:03 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje

Lucina: palma Já zatím kino, 2x týdně cvičení v hale.. cca 4 různé hospody a svou tečku jsem ještě neukazovala Více

Zasláno 02.02.2022 14:22 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: U nás zatím co vím tak i po 3 naočkování 2 páry to chytili, prej omikron, už jsou 10tý den doma a na antibiotikách? Jinak většina co to chytla je očkovaná 2 i 3 dávkami ... Pár děcek ... Více

Zasláno 02.02.2022 13:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Nevím,ale toto mi spíš přijde jako severozápad https://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/om/vys... Více

Zasláno 28.01.2022 13:02 Články na In-počasí - V neděli nás zasáhne vichřice, nejvíce se projeví na severovýchodě

Lucina: Yurri v pohodě, já to našla na novinkách a zaujalo mě to ... Prej už kolona asi 300km Uvidíme co z toho vyleze jestli to bude zase nějaký kec Více

Zasláno 27.01.2022 15:24 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Yurri Bylo to i na Novinkách na FB na i dnesu.. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/konvoj-kana... Více

Zasláno 27.01.2022 15:10 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: charlie Nevím proč všichni svalují vinu na pandemii, kdo chtěl tak sportoval i v této době..To, že většina děcek radši sedí u pc než lítá venku je problém někde úplně jinde, si myslím... ... Více

Zasláno 27.01.2022 15:05 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší