Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Hlavně v Čechách zmírnění vedra, večer od jihu na část území dorazí silné bouřky

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1521 příspěvků pro uživatele Aidamkoo:

Aidamkoo: Marek_98 Nejhorší zima to určitě být nemůže. V zimě 2019/20 sníh ležel jen 2x a navíc maximum bylo nějaké 2-3cm, takže letošní zima je daleko lepší. Teplotně si myslím, že je zatím ... Více

Zasláno 03.01.2026 14:25 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Kamil Hořák Prvotně od úterý do čtvrtka frontální rozhraní nad Maďarskem a Slovenskem. Nicméně zatím není jistá jeho poloha. Jakmile bude, tak se začne ukazovat reálnější trasa postupu ... Více

Zasláno 03.01.2026 13:14 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Aidamkoo: kapr84 Jo dám tomu do zítřka čas a nějak to dopadne. Nicméně nemám radost z holomrazů bez sněhu, tak tiše doufám, že aspoň 5-7 čísel sněhu by to dát mohlo. Více

Zasláno 03.01.2026 12:42 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Aidamkoo: dionek05 Počkat do zítřka, pondělí rána nějak to dopadne. Nicméně u tebe určitě pár cm napadne. Nicméně teď to ještě nemá moc řešit. Jsou ty 4 dny pořád. Více

Zasláno 03.01.2026 12:19 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Aidamkoo: Tady 3°C. Pohoda. Více

Zasláno 03.01.2026 12:08 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Tak tady aktuálně 2°C, sníh rychle taje, takže po včerejšku zbyl 1-2cm, dneska dost možná zbydou nesouvislé zbytky. Níže další týden jsou již v modelech ve shodě nad Maďarskem a Slovenskem, ... Více

Zasláno 03.01.2026 11:25 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: kapr84 Jojo, také je za mě jistější středa. To úterý spíše slabší srážky, ale ještě je čas. Zatím užívám zbytky 2-3cm z toho silvestrovského překvapení. A tobě přeju ať si kdyžtak další ... Více

Zasláno 02.01.2026 19:29 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Na tu situaci v úterý zatím vlažný pohled. Modelově se to celkem střídá z přidávání na ubírání a pak naopak. V neděli večer a v pondělí ráno bude jistěji. Nicméně jedná vlna nás trefí ... Více

Zasláno 02.01.2026 19:11 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: No výhled zimního počasí až do února. Jak jsem psal, tak občas to něco přeruší, ale spíše přechodně. Výhled konzistentní, to se mi líbí. Teplo se oddaluje a hlavně zmírňuje. Jeden zimní ... Více

Zasláno 02.01.2026 12:51 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Aidamkoo: Nahoře se blížíme ke 4cm dohromady, další pás jede, takže 5cm reálných. Pěkné, že zrovna na konec roku takové parádní sněžení. Více

Zasláno 31.12.2025 17:01 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Na konci pásu ty vnořené přeháňky luxus. Odhadem 2 centimetry napadnout určitě mohly. Zaměřím jak dojedu domů. Ještě dvě zelené krásy přicházejí. Nicméně ono odrazy neodrazí sněží pořádně ... Více

Zasláno 31.12.2025 16:24 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: kapr84 Já věděl proč věřit vlastní intuici a né modelům. Jo já mám radost, ale chápu tebe a kolegy, že moc radost nemáte. Více

Zasláno 31.12.2025 15:32 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: No aktuálně intenzita sněžení roste. Uvidíme co to zelené pásmo na Vysočině. Popř. Přeháňky za tím pásmem. Jo a z poledního maxima -0,6 jsme na -2,3. Více

Zasláno 31.12.2025 15:00 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Jinak projíždím Brno a sněhově nejlepší sever od Králova Pole a Medlánek nahoru, dále překvapivě kolem 2cm sněhu leží v Žebětíně, hodně sněhu i Kohoutovice (350-407m.nm). Kupodivu i ... Více

Zasláno 31.12.2025 14:27 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Tady teď aktuálně začíná hezky sněžit při -1°C, je to hodně prachový a suchý sníh. Více

Zasláno 31.12.2025 14:15 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: palma Kamarád mě posílal z Varšavy, že jim to tam včera házelo pěkné pásy, ale nic proti tomu co bylo u Olsztynu. Jo to jsou ty náhody. Pěkné ale i ve Varšavě. Odpoledne další pěkný ... Více

Zasláno 31.12.2025 12:34 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: ludvicek Odpoledne to se sněhem bude všude, sice do zítřka část roztaje (hlavně dole ve městě), ale napadnou 3-4cm, což je fajn. A výhled přímo parádní. Lepší než nějaká hnusná inverze. ... Více

Zasláno 31.12.2025 11:57 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Jinak kdo má v okolí rybníky, či jiné vodní plochy. Máte nějaké podrobnější info o zalednění ve vašem okolí? Docela by mě zajímalo regionální srovnání, tak kdokoliv má nějaké info, ... Více

Zasláno 30.12.2025 21:50 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Marek_98 Jo dnešní přeháňky byly takové hezky soukromé co se intenzity týče, ale zase ta noční linie to hezky vykompenzovala. Více

Zasláno 30.12.2025 21:13 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Aidamkoo: Lerak2 Budeš mít zprávu v SZ ať to neřešíme v diskusi. Ještě pár týdnů budu v Brně panovat, takže neboj. Více

Zasláno 30.12.2025 21:02 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let