Diskuse o počasí Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let
Myslíte, že nějaké ty srážky co jsou v Německu, mohou dorazit k nám na západ? Teď večer pěkně prisnezilo,ale ještě aspoň 2 cm by to chtělo, aspoň dětem na boby 😂👍
Aidamkoo
Tak pokud ještě máš 2-3 cm, tak je slušná šance, že ti vydrží souvislá sněhová pokrývka dost dlouho. Tady je už po dnešku jen nesouvislá. Opět ale máme (už několik hodin) náledí a viděl jsem i pěkné měsíční halo, ale spěchal jsem kvůli florbalu a nestihl jsem to vyfotit. Teplota se každopádně stabilně pohybuje v rozmezí -1 až -3 °C, podle toho, kolik je oblačnosti.
v tom Moste to je slusnej vláček, tam to tech 10cm hodit muze kdyz i tady v Praze pekne sněžilo a to nas ty zelený odrazy minuly těsně a tohle nas mine zase z druhy strany pro změnu
tak změna plánu, severní část Prahy se taky dočká pěkného přídělu
Hlasim se z centra toho vlacku. Je to teda chumelenice jak ma byt, ale vic jak 5 centimetru to neda, to zas neblaznete. To jen nekde v KH mozna
Miluju tyhle situace sněhové bouřky, silné přeháňky křupky. Když při prudké přeháňce spadne 5cm a pak vyleze sluníčko a všechno to roztaje. Pokud je člověk doma a má čas tak je to senzece. Kdo ví jestli se letos něčeho takového dočkáme. V minulosti jsem to už párkrát zažil.
Sněžení už tu končí, jde to dále trochu východněji, ale i tady to dalo cca 5 cm, tam kde se to trefí celé, může být 5-8 cm. Hodina vydatného "horského" sněžení s vichrem, málokdy se vidí v nížině tak intenzivní přísun. Na radaru to přitom vypadá jak nic. A samo v předpovědi nic nebylo.
Tak když nic nehlásí, žádný sněžení tak přijede toto 🤣 a když má sněžit tak nic.
Hlásím cca 4-5 cm. Toto už by mohlo vydržet do mrazu. Hlavně, sem tam má sněžit po celé ČR, tak by bylo hezké se sněhem mrazy.
jack
Je tam pár výstupů s fialovou barvou: https://www.wetterzentrale.de/de/topkarten.php?map...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.