Tak se tu zas rozjel nějaký nešvar, rád přiložím fotky, a to konkrétně na různých místech po Mostě. napadlo všude 4-5cm sněhu. Nehledě na to, že Most to schytal stejně ne-li více tu lajnu, místy i žluté odrazy, mimochodem byl jsem vzhůru a sledoval to. Jelikož se z Prahy hlásí 5cm a více tak je blbost aby zde bylo měřeno 1-2cm, poprosím tedy uživatele Mostnew o přeměření na ploše, která je nevyfoukaná a odpovídá měření. Děkuji. Jinak je krasně nasypáno. Přikládám foto z trávy, v závětří, rovina, pro zajímavost také z auta, kde je mimochodem i šance, že je sníh vyfoukaný. Pěkný den z Mostu a nesuďte se s blbci. Nemuseli by si lidé všimnout, že je mezi vámi rozdíl.
Diskuse o počasí Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let
Lerak2
Tak na té fotce z Prahy je už pěkná vrstvička,i když ten chodníček je šikovně odhrnutý.Tak se tam odstěhujte,protože tady je to počasí pro Vás marný.Ono je to těžký sem něco napsat,pro Vás jsou to poprašky,pro druhého zase v rámci možností už pěkná zimní atmoška. U mě,v severní části města je to trošku slabší,ale je to jeden případ z mála,kdy počasí natruc predikcím příjemně překvapí.
Tady je poctivých 5 cm, možná o fous více, těžko říct, bylo to hodně s větrem. Krásné bobování, suchý sníh, to bylo naposledy někdy v 2022, když nasněžilo a pak týden mrzlo, často takové podmínky nejsou. Většinou nasněží a hned je z toho čvachta
Ale nepamatuju, že by se toto stalo z předpovídané nuly
U nás večer a v noci cca plus 3 cm. Celkem jsem neměřil . Tak aspoň foto . 420 mnm. Jedeme 10 km na chlupu do Tatrovic cca 600 mnm. Uvidíme tam .
Děkujeme za snímky, sdíleli jsme na Facebooku In-počasí.
Pěkný pás to byl, vidět je dobře i na satelitu ta sněhová stopa po něm: https://www.in-pocasi.cz/satelitni-snimky/ Krásné je, že v okolí nic není.
nějaký poprašek se tu drží ještě teď, ale to nemá šanci tady v tomhle pařáku. další sněžení je velmi nejistý a pokud ano, už to tam háže teplou frontu a teplo
Tak tady aktuálně 2°C, sníh rychle taje, takže po včerejšku zbyl 1-2cm, dneska dost možná zbydou nesouvislé zbytky. Níže další týden jsou již v modelech ve shodě nad Maďarskem a Slovenskem, takže pro nás to vypadá na holomrazy. Možná ICON 2-3cm ve středu.
Jinak na začátku ledna a maximum sezóny 4cm. No nebývá to úplně běžné, že nahoře máme maximum takhle nízké.
Jj rozdily jsou markatni. Sel jsem na prochazku kilometr a tam polovina toho co pred domem.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.