Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Charakter počasí se výrazněji nemění

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 2088 příspěvků pro uživatele charlie:

charlie: To je po dlouhé době poprvé kdy úhrny modely podstreliy, alespoň u nás. Akt.17mm a ještě něco spadne. Více

Zasláno 09.09.2024 11:11 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky

charlie: palma S těmi zítřejšími srážkami je to horší a horší. Polovina republiky asi ani nebude tušit, co to je déšť. Od čtvrtka je to loterie, je to ještě hrozně daleko. Více

Zasláno 08.09.2024 12:30 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky

charlie: palma Ten součet za delší období se mi moc líbí, ale jsem realista a takových omalovánek se slibným deštěm jsme už viděli nespočet a realita byla pak zcela jiná. Více

Zasláno 08.09.2024 11:31 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky

charlie: Yurri Největší bomby teď dostávají rostliny a stromy samotným sluncem. To sluneční záření je snad intenzivnější, než v červnu, červenci. Více

Zasláno 07.09.2024 09:31 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky

charlie: ROFA Nádherné kousky👍🏻 Více

Zasláno 05.09.2024 15:23 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce

charlie: I přes trvající sucho nám něco roste přímo na Tyršově stadionu v hledištní části.😁 Více

Zasláno 05.09.2024 15:16 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce

charlie: Lucina Tady dnes ráno 22st. Tentokrát jsem záviděl Doksanum, že se dokazaly zchladit pod 17st. Více

Zasláno 05.09.2024 08:12 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

charlie: palma Nový vypadá zase líp, ale večer to bude stejně jinak. Více

Zasláno 03.09.2024 08:57 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: Yurri Dost výrazně spadneme na jih a budeme se s tím muset poprat. Horší to bude s celou jižní částí. Více

Zasláno 02.09.2024 21:04 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

charlie: ota Jasně, ale ten Renault bude ukazovat pořád stejně blbe jak v Rci, tak v Ostravě. Nebude mít jinou teplotní odchylku na různých místech. Více

Zasláno 02.09.2024 09:19 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: TomasMost Ano, to mě už několikrát napadlo. Také by mě zajímal výsledek. Více

Zasláno 02.09.2024 09:16 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: Yurri Těsně za meteopozemkem v Doksanech směrem na Rohatce je tohle: Více

Zasláno 01.09.2024 21:23 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: Já si pořád myslím, že teď, kdy ten trávník ztratil veškerou vlhkost se chová na přímém slunci jako beton a ovlivňuje měření. To je celé. Více

Zasláno 01.09.2024 20:25 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: MostMost Hezká pod pás. To já přece vím, že se teplota takto v Rci měří už 100let. Ale jestli mi TA ukazuje stejnou teplotu v Rci i v Doksanech, a teploměr, který jste teď zesměšnil ... Více

Zasláno 01.09.2024 20:18 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: TomasMost Celé to vzniklo vlastně kvůli ní a porovnávalo se to s Doksanami, které taky nejsou zrovna etalonem. Více

Zasláno 01.09.2024 19:57 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: TomasMost No, to ovšem neznamená, že ta teplota 36 není přestřelena. Více

Zasláno 01.09.2024 19:36 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: Lerak2 Ješte jsem si v 18 h po návratu z Citova dal tu práci a zajel jsem do Doksan TA 27st po celou cestu a to jak v Rci tak v Doksanech. A ofiko měřená teplota v 18h v Rci 26,7st, ... Více

Zasláno 01.09.2024 18:43 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: Jelikož jsem chtěl na koupalko, dal jsem cestu do Štětí, takže Rce, Předonín, Račice, Štětí. Tam narvano, tak zpátky Bechlín, Libkovice pod Řípem, Kostomlaty, Cítov. TA většinou 26,27, ... Více

Zasláno 01.09.2024 17:04 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: TomasMost Ano Více

Zasláno 01.09.2024 15:42 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty

charlie: Lerak2 Škoda, že jste si udělal kolečko zrovna v den kdy foukal vítr a teploty byly vyrovnané i ofiko. Dnes to opět neplatí. Ta placka v Doksanech se zase nesmyslné prohřívá. 29 tam ... Více

Zasláno 01.09.2024 15:04 Články na In-počasí - V novém týdnu nás čekají další tropické teploty