Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Převládá inverzní počasí, mrholení zejména na Moravě

Diskuse o počasí Jaká bude zima 2025/2026

479
# 15.12.2025, 11:22

Aidamkoo
No, chce to vystrčit nos a podívat se ,co říká liháč:D, já teď koukal, že selka mi zalezla venku do domečku, a vyjímečně vylezl frajer v modrým sáčku.. to je na pováženou!:D
No, teď trošku..ochladí se, to už je myslím jasný, a taky teda by to byl průser, kdyby jsme tu delší dobu měli ty teploty z minulého týdne, takže pokles z docela nadprůměru, někam k průměru.. ano souhlas, no a sněžení... tak to už je uplná loterie..Když tady bude aspoň k 5 cm.. paráda.

3
# 15.12.2025, 11:29

Amíci začínají frflat, že po měsíci studených vpádů je čeká na Vánoce oteplení. ;-)

Pokud pomineme hlavní běh GFS, za který by si GFS zasloužil poslat do opravny, tak jsou GFS a ECMWF v zásadě ve shodě s ochlazením, které se v nižších polohách projeví až po 25.12.
Takže do víkendu se můžeme bavit úlety hlavního běhu GFS, ale jistého není zatím nic.

GFS
# 15.12.2025, 12:10

No ten ranní výstup byl parádní a zároveň ukázkou, že je něco podobného reálné. No ale nový hlavní běh jako tak průměr a výrazné ochlazení až 28.12. i se zásypem ale Vánoce má pořádně na blátě jako 2020. No ještě se uvidí co ansámbly ale stále za mě nejpravděpodobnější ochlazení okolo 26.12. :snih::snih::D
Ale vypadá to že si vyměníme roli s USA, Ecák i GFS tam pálí nadprůměry.;-)

No, ale ranní byl popravdě lepší protože to měl dřív
Amíci se snad konečně upečou
# 15.12.2025, 15:15

Táák už to tam naskákalo vše do konce výhledu v + hodnotách.

2
# 15.12.2025, 15:59

Korálovec
Ukaž a nepruď,zítra se ozvi 😉bude vše jinak! Každý si holt vybírá svou špagetu 🤣

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.