Aidamkoo
No, chce to vystrčit nos a podívat se ,co říká liháč, já teď koukal, že selka mi zalezla venku do domečku, a vyjímečně vylezl frajer v modrým sáčku.. to je na pováženou!
No, teď trošku..ochladí se, to už je myslím jasný, a taky teda by to byl průser, kdyby jsme tu delší dobu měli ty teploty z minulého týdne, takže pokles z docela nadprůměru, někam k průměru.. ano souhlas, no a sněžení... tak to už je uplná loterie..Když tady bude aspoň k 5 cm.. paráda.
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2025/2026
Amíci začínají frflat, že po měsíci studených vpádů je čeká na Vánoce oteplení.
Pokud pomineme hlavní běh GFS, za který by si GFS zasloužil poslat do opravny, tak jsou GFS a ECMWF v zásadě ve shodě s ochlazením, které se v nižších polohách projeví až po 25.12.
Takže do víkendu se můžeme bavit úlety hlavního běhu GFS, ale jistého není zatím nic.
No ten ranní výstup byl parádní a zároveň ukázkou, že je něco podobného reálné. No ale nový hlavní běh jako tak průměr a výrazné ochlazení až 28.12. i se zásypem ale Vánoce má pořádně na blátě jako 2020. No ještě se uvidí co ansámbly ale stále za mě nejpravděpodobnější ochlazení okolo 26.12.
Ale vypadá to že si vyměníme roli s USA, Ecák i GFS tam pálí nadprůměry.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.