Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Slunečno a maxima přes 20 °C

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1463 příspěvků pro uživatele Negan :

Negan : Tady pro nás modely už ten extrémní profuk středa/čtvrtek docela ubraly, ale pořád to vypadá na nějaké přechodné oteplení s větrem a deštěm, tak uvidíme jak to nakonec dopadne. Každopádně ... Více

Zasláno 13.01.2026 19:22 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

Negan : AuraPočasí V té části Polska vyhráli zimu na plné čáře, jak tam místy z toho lake effectu napadlo přes půl metru a do toho pořád mrazy. Více

Zasláno 13.01.2026 12:52 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Negan : Tady teď vysvitlo slunce, a z jižní části střechy v reakci na to začala intenzivně sjíždět ta ledová krusta, zní to skoro jak nějaká lavina, myslím, že tohle by ve městech mohlo být ... Více

Zasláno 13.01.2026 11:40 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

Negan : Ondra83 Kde přesně? Tady zatím vše ve sněhu, akorát ta intenzita na radaru moc neodpovídá, teď z té zelené přeháňky jen velmi slabé sněžení. Více

Zasláno 12.01.2026 18:49 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

Negan : AuraPočasí V ten čtvrtek má foukat, nebo co bude mít za příčinu takové brutální oteplení i v nižinách? Sníh naprosto bez šance Více

Zasláno 12.01.2026 16:37 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

Negan : Je to fakt škoda, že přijde tak rychle ta obleva, kouká se to hezky, taková zimní atmosféra je tady v nížině bohužel opravdu vzácnost. Taky si dovolím přidat alespoň 1 fotku. Více

Zasláno 11.01.2026 15:20 Zima - Sněžení a mrazy od 9.1.

Negan : To úterní ráno bude tady kolem Prahy asi celkem drsné. Modely se dost rozcházejí takže to bude zajímavé sledovat. Třeba nový icon nám to vše dává ve sněhu, ale jiné modely to mají zase ... Více

Zasláno 11.01.2026 13:22 Zima - Sněžení a mrazy od 9.1.

Negan : Jak to vidíte s tím úterním profukem? Myslíte, že je šance, že se také dostaví v mnohem menší míře jako např. včera/dnes, oproti původním předpokladům? Více

Zasláno 10.01.2026 08:50 Zima - Sněžení a mrazy od 9.1.

Negan : Posílám gratulaci do Mostecka moc pěkné. Tady u nás ze začátku dost bída, ale pak během cca 1,5h stihlo docela hezky nakydat, nějakých 5mm srážek tu máme, což neurazí ani nenadchne. ... Více

Zasláno 09.01.2026 12:24 Zima - Sněžení a mrazy od 9.1.

Negan : Ondris Jo, máte pravdu, ta moje formulace není nejlepší, spíš jsem to myslel tak že snad ještě včera Icon ukazoval až někam k hornímu okraji Prahy 3 stupně po delší dobu, teď už to ... Více

Zasláno 08.01.2026 12:09 Zima - Sněžení a mrazy od 9.1.

Negan : AuraPočasí Hlavně je fajn, že modely více méně zrušily ten teplotní profuk až na úroveň Prahy, teď to vypadá, že bychom měli být celou dobu v chladném sektoru bezpečně pod 0, tak snad ... Více

Zasláno 08.01.2026 11:51 Zima - Sněžení a mrazy od 9.1.

Negan : Jsem zvědavý na ten pátek, tady je cca 50/50 šance na profuk a +3°C, tak snad zůstaneme na té chladnější straně, dle regionálních modelů ta teplotní hranice bude docela ostrá. Nerad ... Více

Zasláno 07.01.2026 20:22 Zima - Sněžení a mrazy od 9.1.

Negan : Opět je tepleji než mělo být, zde v Kolíně nic, ale v Brodě prý nějaké 3/4cm napadly. Nicméně tímhle tempem z toho do večera nic nezbyde a další sněžení v nedohlednu Více

Zasláno 03.01.2026 12:12 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Negan : Posílám pozdrav z Desné, sněží krásně i bez odrazů střídavou intenzitou, do rána by mohlo ještě slušně připadnout Více

Zasláno 31.12.2025 20:37 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Negan : Teď jsem přijel ze Szklarske Poreby do Desné a přechodně opravdu hustá chumelenice, navíc tady má sněžit až do rána tak jsem zvědavý na finální výsledek, během těch několika hodin už ... Více

Zasláno 31.12.2025 15:51 Články na In-počasí - Evropu zasype sníh, pokrývka může být nejrozsáhlejší za minimálně 7 let

Negan : Jo, prostě aby se sešly v nížinách sněhové srážky a mrazy zároveň to je něco nepředstavitelného - buď holomrazy nebo 1denní břečka a oteplení. Každopádně na Silvestra mám v plánu jet ... Více

Zasláno 27.12.2025 10:58 Články na In-počasí - V příštím týdnu do Evropy pronikne původem arktický vzduch, teploty dále klesnou

Negan : F4 Ten výhled srážek to je opravdu katastrofa, víc se k tomu napsat nedá. Více

Zasláno 24.12.2025 13:57 Zima - Počasí na Vánoce 2025

Negan : Gratulace uživateli [b]Francois/b]a okolí, tady šance na sníh naprosto nulová jako každý rok,no nic nezbývá než přežít tuhle meteonudu do jara (nějaké holomrazy mě fakt neberou). Více

Zasláno 23.12.2025 12:11 Zima - Počasí na Vánoce 2025

Negan : Valep Jako tady zimní atmoška docela i je, jen kolem baráku a na části zahrady to kvůli teplu odtálo, jinak je takových 5+ cm, teď konečně odrazy dorazily a je to hned úplně něco jiného, ... Více

Zasláno 26.11.2025 17:08 Zima - Sněžení a TN od 24.11.2025

Negan : Hoši sakra pošlete něco i na východ od Prahy, nebaví mě celý den koukat na to jak je zelená pořád na stejném místě. Více

Zasláno 26.11.2025 15:46 Zima - Sněžení a TN od 24.11.2025