Posílám gratulaci do Mostecka moc pěkné. Tady u nás ze začátku dost bída, ale pak během cca 1,5h stihlo docela hezky nakydat, nějakých 5mm srážek tu máme, což neurazí ani nenadchne
. Nějaké modely ukazují přeháňky i večer ale ICruc a ICd2 ukazují že to bude soukromá záležitost pro SZ. Jinak mám pocit, že tu jeden uživatel pořád zmiňoval možnost sněhových bouřek zítra, ale v modelech vidím spíš zanedbatelné srážek na ten zítřek.
Diskuse o počasí Sněžení a mrazy od 9.1.
U nas zatim 1 cm, asi o moc vic ani nebude. Ono pres vikend zase vetry nad 60 km/h, a bude po snehu.
Aidamkoo
Ach jo, bude někdy tolik sněhu ji na Moravě?
Z jedné přeháňky která na odrazech vypadá že skoro neexistuje tak přechodně sypalo dost. Dneska asi nesuď knihu dle obalu situace.
Škoda že níže není východněji, to by celoČR zásyp mohl být i lepší.
Aidamkoo
Díky! Rybníky jsou k bruslení už víc než týden
Akorát se to teď musí odhrnout
S tím dnešním oteplením, no nevím..nějak to nevychází, obleva se zatím nekoná..
Tmax tu mám dnes -0,9°C, teď už se ochlazuje, místo otepluje, aktuálně mám -2,6°C (predikce na odpoledne +3/+4°C) k tomu polojasno - oblačno a prosvítá i slunce..
Spíš bych to nazval nádherné zimní odpoledne..
Ten sníh a zem zmrzlá na kost dělají v přízemní vrstvě své...
Gratulace ke sněhové pokrývce!
Tak nakonec místy pěkně nasněžilo, srážky se hodí Co se týče těch Kopist, bohužel výšku sněhu se už nedozvíme. V rámci šetření, jde už o stanici bez obsluhy. Takže asi tak
Bohužel k tak nízkému počtu stanic s obsluhou tady v ÚK, místo aby lehce přibývalo, tak ještě ubývá
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.