Je to pěkný no.. Aktuálně nějaké 4/5cm, jak na kterém povrchu.. Teplota jde dolů, teď je -0,8°C..a stále sněží. Na listopad fajn.. Kdoví, kdy bude nějaká příští nadílka..
Negan Nejlepší je nic nevědět a žít si svůj místní život Jo, je to fakt k prdu a pořád +1°C... Kdybych aspoň měl dnes práci v Praze, jsem doma a nic. Zítra tam jedu a bude jen břečka, tak si z toho neužiju nic. Jen nezávidím těm zdobičům stromu, to je pruda v tomto věšet řetězy
Já vyjel na kopec o 80 výškových metrů a úplně jiná pohádka.u nás zeleno i když sněží při 0,5 st. Ale výše je nějakých 5cm a mrzne. Nechápu takový rozdíl
TheRealStormCZE Je to tak, výrazné teplé fronty od Z při JV proudění jsou nejlepší. Může spadnout klidně 10-15 blahodárných mm. Tydlety trapárny ať táhnou někam jinam. V Praze vločky, který jsem neviděl skoro několik let. Njn, opět Praha - vydatný déšť či husté sněžení není problém.
Pánové hlásím z dablic a celého severu Prahy že je to tu fakt hustý, několik centimetrů za poslední 2 hodiny nakydalo a jede to slušnou intenzitou dále ❄️😎