Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Okluzní fronta přinese čerstvý vítr a sněžení, na horách i závěje

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 12065 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Leknín Tak ono tam cpát každý den rozbor je asi o ničem, tak rychle se nic nového nevyvrbí, já se zase chystám posedět nad výstupy ke konci víkendu..jinak hned po založení to tam "vřelo", ... Více

Zasláno 20.02.2025 19:23 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Tak ani Kladno dnes už ledový den nedá.. právě jsme na +0,2..zimo pá pá.... ( za osm dní, samozřejmě) Více

Zasláno 20.02.2025 15:15 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: ACEOF ACES Jasně a v USA to byly a jsou asi taky projevy jara nebo podzimu.., nějak jsem, viz. výše vaše příspěvky, nezaznamenal, že by jste o té zimě tam, něco napsal.. objektivita, ... Více

Zasláno 20.02.2025 09:53 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Pro nastávající oteplení jedno malé varování: https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/povodi-oh... Více

Zasláno 20.02.2025 09:52 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: Aidamko. Hlásím pohodindu...-9.. Více

Zasláno 20.02.2025 05:42 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: spurdo No, ono to pod porostem na těch místech měření tolik nepromrzne, ale na takovém poli to promrzá docela fest, je to znát, akorát se to blbě teď bude zkoušet amatérsky, ta půda ... Více

Zasláno 19.02.2025 09:39 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: Ukazujou v TV, že leckde holomrazy při -15, i v nížinách, hrozí totální vymrznutí ozimých porostú, obilí, cibule, částečně řepka, prý budou docela velké škody..promrznutá zem prý už ... Více

Zasláno 19.02.2025 08:55 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: Leknín No.. zimník by řekl... ani těch -14 už není tak studených jako dřív... Více

Zasláno 19.02.2025 06:43 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: Hezký...-13,2 ani psum se po ránu nechce bejt venku, frk ven... frk domu.....no a teď bude jízda do teplejších "krajin"...už mne svrběj ruce, když kouknu na zahradu.. Více

Zasláno 19.02.2025 06:39 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: Francois No vida, jsme tu "lepší" -11,2 rekord letošní zimy.. vlastně.. je zima? Více

Zasláno 18.02.2025 07:14 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: Aktuálně -3, dneska jsme ledový den dali,.. když je taková pěkná zimina, kouknul jsem na indexy.. pro zajímavostAO vypadá moc hezky, ještě stupínek dolů a nestačila by mu stupnice .no ... Více

Zasláno 16.02.2025 16:27 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C

palma: Minimum na dnešek -9,5 a slunko už leze, takže parádní zimní den, pamatuju zde nedávné uštěpačné poznámky o tom, že zima končí, nebude už mrznout, vítejte na jaře.. takže vítejte v ... Více

Zasláno 16.02.2025 08:13 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

palma: No vida, konečně je to oficiální, následky po očkování jsou žalovatelné, bohužel to zaplatí stát a ne Pfizer, ti se z toho vyvázali.. ale dobrá zpráva pro ty lidi..https://cnn.iprima.cz/odskodneni-za-vakcinu-vitam-... ... Více

Zasláno 15.02.2025 20:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: No, jsem zvědav, který model vyhraje ECMWF tam má ( tady u nás) do konce měsíce okolo -10 noc a okolo nuly den, a GFS tam má od toho 21. - 22.2. teploty postupně až k +10... bude to ... Více

Zasláno 15.02.2025 18:32 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

palma: Prostě příroda, ne vše je GO..https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-na-spalen... Los Angels po požárech.. Více

Zasláno 15.02.2025 17:22 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: A ještě jedna záležitost, za pár dní se další zimní výlev bude konat v USA a Kanadě, je pěkný, jak se to střídá..https://www.severe-weather.eu/global-weather/polar... Více

Zasláno 15.02.2025 15:20 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?

palma: ... Více

Zasláno 15.02.2025 13:07 Články na In-počasí - V novém týdnu už přijdou srážky, budou sněhové i dešťové

palma: charlie1 Samozřejmě s tou vodou je to vždy ošidné, ohledně předpovědí.. ale trochu nesouhlasím i podle toho obrázku od Vás.. je tam nadprůměr ( dobré podmínky) vlastně až v květnu, ... Více

Zasláno 15.02.2025 12:46 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?

palma: Tak abych se tedy zkusil vrátit od postavení hvězd, k tomu jak to vidím na jaře a směrem k létu.. projel jsem si dostupné výstupy z modelů, těch s opravdu dlouhým dosahem moc není, ... Více

Zasláno 15.02.2025 11:09 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?

palma: Francois Za mne klidně promáznout.. i já tam, jak upozorňuje Doizer, prohazoval pojmy astrologie a astronomie.., holt jak kdysi jsem místo buk, psal dub.. stane se, omluva všem.. Více

Zasláno 14.02.2025 16:38 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2025?