Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Začíná se oteplovat, v noci na zítřek dorazí teplá fronta

Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

478
# 15.02.2025, 20:06

No vida, konečně je to oficiální, následky po očkování jsou žalovatelné, bohužel to zaplatí stát a ne Pfizer, ti se z toho vyvázali.. ale dobrá zpráva pro ty lidi..https://cnn.iprima.cz/odskodneni-za-vakcinu-vitam-...
Kruh se uzavřel, konečně..

# 01.03.2025, 14:28

Cituji:
"... V letech 2021- 2023 bylo očkováno v těhotenství více než 23 tisíc žen - v roce 2021 porodilo dítě 4 610 žen očkovaných v těhotenství, v roce 2022 porodilo 17 872 žen a v roce 2023 už jen 623 žen..."

4610 + 17872 + 623 = 23105 tj. více než 23 tisíc žen očkových v těhotenství porodilo

Zbabělí zrádci bezpečně a efektivně lhaním způsobili v ČR tisícové ztráty na životech, za které nezaplatili.
Tady to jeden veřejně přiznal:
https://diskuse.in-pocasi.cz/tema-5-5458-Koronavir...

478
# 01.03.2025, 15:03

ACEOF ACES
Což nic nemění na tom dalším, co bylo v článku napsáno, a nemění to ani nic na tom, že vakcína neprošla testováním, pro použití u těhotných žen, a byla doporučována,a zda budou, či nebudou následky, na tom nic nemění, a kdo na to upozorní, rozhodně není zrádce.

# 01.03.2025, 17:41

ACEOF ACES # 20.11.2024, 15:44

Nenechte se oklamat, zbabělým zrádcům je jedno zda zemřete s COVID-19 nebo na COVID-19 hlavně, že způsobí co nejvyšší ztráty na životech, to se od roku 2020 nezměnilo.

-----------------------------------------------
palma # 20.11.2024, 16:20

ACEOF ACES
To je pravda, neboť všichni zemřeme, to je jistota, trefil jste hřebík na hlavičku.. konečně...:cool:

==============================

Jasné přiznání.

478
# 01.03.2025, 18:09

ACEOF ACES
Aha, a co je nepravdivého na výroku, že všichni zemřeme, a že je to jistota.. za tím si stojím.., mimochodem, řádí teď chřipka, za dva měsíce, devadesát úmrtí s chřipkou.. holt, choroby řídí, obzvláště v zimě a na jaře, to je jejich sezóna.. jak vidno, počasí s tím souvisí.. nebo roční doba.. koloběh života končící smrtí, nic víc..ale brzo se to má změnit, 7 let a deset měsíců... čas..

# 01.03.2025, 22:34

Pravda je, že se sám odkopal.
Opět.

478
# 09.04.2025, 09:24

No vida, očkovací zákon je možná protiústavní... bodejď by se psalo o následcích po očkování, o tom, že byl někdo odškodněn...no možná se ledy pohnou.. palec nahoru soudcům...https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ockovaci-zakon-j...
uvidíme co ústavní soud...

# 09.04.2025, 17:31

Očkování proti COVID-19 nebylo a není povinné.

Když to bylo nejvíc potřeba, tak se zbabělí zrádci snažili od očkování proti COVID-19 odradit co nejvíce lidí. Tisíce lidí v ČR, kteří jim uvěřili na to, pak doplatili zdravím nebo životem, těm tisícům lidí zdraví ani život nikdo nevrátí.

Žádné očkování není 100%, bez vedlejších účinků nebo trvalých následků. Přesto je očkování podstatně lepší než nemoc sama.
Ti, co se nechali očkovat jsou hrdinové, a když se u někoho vyskytnou trvalé následky, tak si zaslouží odškodnění.
Tisíce lidí v ČR, kteří uvěřili lžím zbabělých zrádců a neočkovali se, pak na to doplatili zdravím nebo životem, mají smůlu.

379
# 09.04.2025, 23:38

palma
ACEOF ACES

Dezoláti, co tvrdili, že COVID neexistuje, nebo šířily totální mesmysly o očkování (čipování, grafen, atd) to je jedna věc. Stejně tak, jak už jsem se setkal, ře někdo se nechce stýkat s očkovanými lidmi.

Jasně COVID byl a nějaká opatření potřeba byla, třeba nošení roušek v MHD, obchodech je zcela logické. Pochopitelné bylo i zavření hospod, kin nebo domácí výuka dočasně.

Ale ten lockdown, zákaz vycestovat z ČR, zákaz pohybu mezi okresy, zákaz nočního vycházení ... to byl fakt hnus a je to tak, tyhle věci jsou protiústavní. Bylo to zneužití situace k více-méně dočasné totalitě a zavádění nesmyslných opatřeních.

A očkování - ano povinné očkování nebo nahánění neočkovaných, segregace společnosti (to už tu ve 20. století bylo), to je protiústavní. Aby stát nebo zaměstnavatel pronásledoval někoho, proto že se nenechá očkovat, nebo se zaměstnavatel, provozovatel restaurace (navíc do této činnosti nucený státem) dožadoval o potvrzení o očkování, nutil někoho k očkování s hrozbou propuštění z práce. To bylo skutečně protiústavní a totalitní.

Co se týče počasí a klimatu, nebo tvaru Země, tam jednoduše vím s zjistím jak se věci mají. Vyfiltrování dezinformací je snadné. Ale ohledně očkování, co je za tím ve skutečnosti, co vaksína skutečně způsobuje, jajé jsou ve skutečnosti vedlejší účinky. To se pořádně neví. A vedlejší účinky jsou, často velké. Ten, kdo někoho nutil do očkování, to je prostě šmejd.

Nutit někoho do očkování a aby takové informace dostával někdo jiný než doktor, to je nezákonné, protiústavní a nesmyslnné. Očkování prý pouze chrání před těžkým průběhem. ŠÍření COVIDU moc nebrání. A tedy jaký má smysl nepouštět neočkované na akce, do obchodů. Absolutně nezákonná segregace.

478
# 10.04.2025, 05:55

ACEOF ACES
Očkování proti covid nebylo a není povinné, pravda, ovšem oč tu běží, je generální pardon, co dostaly firmy Pfizer a spol. tedy, že státy se zavazují, že nebudou vést spory o odškodnění, pod tou podmínkou byly vakcíny distribuovány, spory sice probíhají ale nemají právní podporu, jde o to, že tím na sebe převzaly státy a tedy i ČR odpovědnost za případné následky a tuto odpovědnost, prostřednictvím dosavadních zákonů odmítly de facto plnit, takže, teď se to snad, alespoň v rámci ČR, začne měnit, to je to, oč tu běží,, za následky se můžete soudit, i když vakcína není povinná, doposud to de facto nešlo, pouze když byla např. anafilaktická reakce, a pak byl třeba popotahován akorát doktor(ka) kteří to eventuálně nezvládli, vše ostatní bylo "neprůkazné", jak víme z praxe, nyní se to narovnává a to chválím..

# 10.04.2025, 13:42

Narovná se to, až zaplatí zbabělí zrádci.

478
# 10.04.2025, 14:39

ACEOF ACES
A za co by ti "zbabělí zrádci" měli platit, prodělal jsem covid a nedal se pak očkovat, protože by to byla blbost, prodělal jsem podruhé a mám klid, bez očkování, čili, co podle vás bych třeba já měl platit, nebo moje dvě děti 14 + 17 let?. .to my vysvětlete.. Napsal jsem: nedal jsem se očkovat, protože jsem neměl důvěru ve vakcínu, která neprošla standardním schvalovacím postupem, nota bene byla vytvořena novým postupem ( sekvenováním), plus jsem vedl polemiky o tom, zda by se zdravý jedinec z nerizikové skupiny měl očkovat, či ne, přiklonil jsem se k názoru, že ne,.. dle vás jsem zbabělý zrádce.. takže tomu se směju, a vy si plaťte, či neplaťte co chcete, navíc tu stále zdůrazňujete, že očkování proti covid nebylo a není povinné, čili se očkovat mohu a nemusím, čili když se někdo může ale nemusí očkovat.. co, koho zradil? V čem je zbabělý? Měl právo volby, či mu ho upřete? Asi tak že.. a jak jsem tu už psal, nemám problém s povinným očkováním, moje potomstvo je očkováno a já též..

# 10.04.2025, 15:49

Vždycky jsem byl stejného přesvědčení,vakcíny neprošly standardním schvalovacím procesem,protože na to nebyl čas,sám jsem covid taky měl (jeden den zvýšená teplota),očkování jsem odmítal,ale pod “nátlakem”rodiny jsem na něj šel,ačkoliv mi to bez ukázání kartičky ani nevěřili.Dnes je jasné,že všechna ta izolace kvůli covidu byla nesmyslná,chránit se měla jen riziková skupina lidí,pro ty tady měla být vakcína,aby případný průběh nemoci nebyl až tolik závažný.Ani z řad odborníků nebyl na vakcíny jednotný názor,pokud jste zdravý a nenechal jste sebe ani své zdravé děti proti covidu očkovat,udělal jste dle mého názoru jedině dobře.(palma souhlas :)) A ono to nebylo pouze jednou,po půl roce se doporučovalo přeočkováni…

# 10.04.2025, 18:54

Nechcete mu už někdo dát konečně ban? Tohle osočování jiných se mi opravdu nelíbí, a ještě k tomu zasahuje do osobní svobody druhých, plus to, co píše, nemá s počasím absolutně nic společného.

379
# 10.04.2025, 19:21

TomasMost
palma

Vakcíny skutečně standardním testováním neprošly a ty vedlejší účinky tam jsou. Já sám jsem to viděl u lidí z okolí, co se očkovat nechali. Samozřejmě dezinformace od Lubomíra Volného, Okamury, Brábela, Rajchla ofledně očkování, to nemá smysl rozobírat. Ale ty vedlejší účinky tam jsou - i doktoři si toho všimli.

U nás v ČR doktoři hlásili vedlejší účinky vakcín po skončení ordinační doby ve svém volném čase a zadarmo. A to jsou už tak doktoři přetížení. Ve ŠVédsku doktoři normálně za popis vedlejších účinků vakcín v pracovní době dostali zaplaceno. A mezi náma a ŠVédskem je statistika vedlejších účinků zcela jinde.

Povinné očkování tu sice nebylo, zkoušeli to zavést pro všechny jen v Rakouzku co se Evropy týče. Nakonec odstoupili. Ale pro jisté profese (zdravotníci, policie a pod.) chtěli povinné očkování zavést. Znám i doktora, který chtěl kvůli tomu skončit s prací (a že doktor do toho všeho vidí více). Jinak zavedly povinné očkování totalitní země, např. Turkmenistán. Dezoláti jsou proti očkování a totalitní země snad obdivují mimo jiné.

A samozřejmě, tohle je velký sýsah do soukromí a práv člověka. Jak povinné očkováí tak absolutně nesmyslná opatření. Je to proti ústavní. Povinné očkování státy EU sice nezavedli, ale ta segregace očkovaný-neočkovaný se i u nás v ČR docela projevovala, v Německu, Rakousku, Itálii, Španělsku a pod. to bylo ještě horší. Třeba někde v Německu chtěli upustit od uznávání testů a do obchodů pouštět jen po očkování-prodělání COVIDU. A nebo ty vysoké ceny COVID testu a potvrzení (i 100-200 Eur v cizině), náklady na test řádově níže. Takže plošné povinné očkování tady nebylo, ale jistá segrgace ano. Hlavně v zemích, kde už s tím zkušenosti mají. Ještě že nebyl pro neočkované nějaký odznáček. A to nemluvím o nulové zodpovědnosti firem či státu za vedlejší účinky plus miliardové zisky firem.

Marek_98
To už by docela chtělo dát mu banána. Příspěvky jsem postuje pořád stejné, jen pár slov upraví, nereaguje moc smysluplně. I když v tématu globální oteplování dejme tomu. Ale tady to navážení se do lidí že se nenechali naočkovat, když nikdo pořádně neví, co za tím je, to už je dost za hranou. A zcela mimo téma tohoto webu.

379
# 10.04.2025, 19:26

Marek_98
ota

Tak nějak. Původní článek s počasím souvislost měl - konkrétně jde o znečištění obvzduší. Ale zdravotnictví se tento server skutečně nevěnuje. Tohle téma je odkaliště, dejme tomu. Stejně tak souvislost počasí s Putlerovo agresí na Ukrajině.

Nicméně to co tady ACEOF ACES předvání už je propaganda, osočování druhých a kopírování příspěvků s minimálním průběžným editem.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.