Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Hlavně na Moravě mlhavo, jinde během dne většinou slunečno, na horách velmi teplo

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10838 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Ondráš* V noci na dnešek jsem něco fotnul i na Kladně, je to ale hodně slabý, nicméně vidět to bylo, foťák moc nebral, fotil černobíle,..lehce prozářené nebe nad lesem, místy růžová ... Více

Zasláno 08.10.2024 06:45 Astronomie - Polární záře 12.8. a 13.8.2024

palma: Yurri Dobrá, a kde je v těch číslech chyba? Byli jsme v nejchladnějším období ( a jsme ještě pořád) nebo ne? Odpověď je jednoduchá..A dala jí i ta vědkyně v tom článku, ani ona nepopírá, ... Více

Zasláno 07.10.2024 08:08 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Leknín Jo, pěkný,, tady +2,5 a ráno jsem měl namrznutou haupnu a přední sklo..., naštěstí ho mám vyhřívaný, takže škráby škráby nebylo...A pro srovnání, stanice ve městě po ránu ukazovala ... Více

Zasláno 07.10.2024 07:28 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně oblačnosti, občas déšť a podprůměrné teploty

palma: Adi Ještě pozor, takové převeliké vyděšení z odpočtu a jiných kravin, může vést k smrti z vyděšení, i také případy už se staly, dokonce se i pár jedinců už zasebevraždilo či enviromentálně ... Více

Zasláno 07.10.2024 06:46 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Francois Jo tak to už je úrodička, v týdnu se konečně chystám na vejšlap, neb choroba C19,, již odešla bez následků do jiné destinace... Více

Zasláno 06.10.2024 19:49 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce

palma: No, dneska se sice houbově nemůžu rovnat hřibařům, liškařům apod. ale tak jsem dneska žampionář, šel jsem venčit psiska na pole, na meze, co jsou místy obnovené a tam v trávě jsem to ... Více

Zasláno 06.10.2024 17:13 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce

palma: Aidamko_ Tak ECMWF už tam má dlohodobé aktualizace, teplotně to ukazuje možnost průměru (podprůměru s otazníkem) listopad, prosinec... co mne tam zaujalo je předpověď La Nina.. schválně ... Více

Zasláno 05.10.2024 17:49 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Yurri Ten článek docela koresponduje s tím mým.. no vida..stejně je už do konce tohoto století více méně jasno... Více

Zasláno 05.10.2024 12:59 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Aura_ No pořád si tam a třeba i v Itálii stěžují, že je málo vody, vyschlá jezera a řeky.. tak se to naplní... a budeme si stěžovat na moc vody... Více

Zasláno 05.10.2024 12:35 Články na In-počasí - K Evropě se stáčí silný hurikán Kirk, na západ přinese vichřici

palma: Yurri To CO2, nerozporuju, jen je z toho všeho vidět, že život si s tím poradí... v jaké formě, je samozřejmě otázka, stejně je tu lidí až moc.. tak se to zredukuje...No a nevím.. ... Více

Zasláno 05.10.2024 10:36 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: No a tady něco o tom teple na zemi.. už to vědci upravují... https://www.lidovky.cz/orientace/veda/teplota-geol... No, bylo trošku tepleji.. že..posledních 500 milionů let.. a bylo ... Více

Zasláno 05.10.2024 10:00 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Myslím, že švédští vědci jsou buďto uplně blbí, nebo jsou to aktivisti a ne vědci, prtože když teda maso na příděl, a asi myslí hlavně to hovězí, pak by měli říci, že i mléko, jogurty ... Více

Zasláno 05.10.2024 09:11 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Aura_ Jsem si z toho tady včera dělal srandu, jak ta trajektorie směřuje vesele k Evropě.. a ejhle.. no jsem zvědavej...https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/hurik%C3%A1... Hurikánek ... Více

Zasláno 04.10.2024 21:40 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně oblačnosti, občas déšť a podprůměrné teploty

palma: Peter Sedlák 1 Proto jsem tam dal tu tabulku, pod čarou píší, že CME je směrované přímo na zemi, je to u té X9, jako popis celé události.. p.s. ještě přikládám obrázek, jak vypadala ... Více

Zasláno 04.10.2024 15:24 Astronomie - Polární záře 12.8. a 13.8.2024

palma: Tak škoda, že není jasno, na slunci se to pořád pěkně "vaří" jeden vrchol je již stanoven, ale pořád je to slušný průměr v erupcích M a zvláště X, celkově je slunce o hodně ... Více

Zasláno 04.10.2024 14:43 Astronomie - Polární záře 12.8. a 13.8.2024

palma: Tak hlásím výsledek pokusu s kávou... můj nedokonalý jazyk a jeho nedokonalé chuťové pohárky nedokázaly poznat rozdíl mezi těmi dvěma vzorky... moje manželka pak udělala závěr v podobě ... Více

Zasláno 04.10.2024 11:42 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: ludvicek No jo, ale matematik by měl použít vodu destilovanou, čímž káva bude stát za h...o, a když použije tu "novou" z vodovodu, dělá chybu, v té konvici je už voda měkčí ... Více

Zasláno 04.10.2024 09:46 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Takže dneska vyšla pěkná analýza na SW ohledně možného vývoje PV..https://www.severe-weather.eu/global-weather/recor... Nejvíce se to prý podobá zimní sezóně 1981 - 1982.. závěr z toho ... Více

Zasláno 04.10.2024 09:13 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Francois No, v TV třeba v předpovědi ČHMÚ se 90% meteorologů shoduje, že srážky budou ustávat až v posledním týdnu října... takže chcanec prostě... Více

Zasláno 04.10.2024 08:39 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně oblačnosti, občas déšť a podprůměrné teploty

palma: Yurri He, teď se zase směju já... eurobarometr uveřejnil, čeho se nejvíce bojí lidé v Evropě.., a vyšlo to takto: Zvyšujících se cen, padající životní úrovně (42%), ekonomické situace ... Více

Zasláno 04.10.2024 00:05 Globální oteplování - Globální oteplování