Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes ještě teplé jihozápadní proudění, na západě a severozápadě místy zaprší

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 402 příspěvků pro uživatele Snowrain:

Snowrain: South wind Dobre jak chcete, tak ja tedy zase naopak pridam trochu jine obrazky, a to ze dvou různých vystupu GFS, kupodivu celodenni mrazy na celem uzemi, zajimave, ze? Více

Zasláno 29.12.2018 17:07 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Ahoj, chtel bych jen vsechny poprosit, aby nedali na prispevky zdejsich provokateru south winda a dawea a sami se podivali na modely a udelali si o tom svuj vlastni obrazek. Nektery ... Více

Zasláno 29.12.2018 14:19 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: South wind Ano co se tyka prumernych teplot tak ano, ale myslim ze i člověk jako vy musi videt, ze proste leden a unor jsou zkratka nejchladnejsi mesice v roce, jen uz nejsou tak chladne ... Více

Zasláno 28.12.2018 23:14 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Tak vyhledy nevypadaji spatne i GFS, ktery je z modelu nejteplejsi, tam ma v nekterych vystupech zajimave zimni situace trvajici rozhodne dele nez 2 nebo 3 dny, a to nemluvim o jinych ... Více

Zasláno 28.12.2018 14:22 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: F4 Presne tak, to mne na tom vadi nejvice. At se klidne raduji z 10 stupnu na konci prosince, kdyz si mysli, ze zima a snih neni potreba, to je jejich problem, ale kdyby v červenci ... Více

Zasláno 27.12.2018 18:47 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: South wind Ano uzivat si jarni typ pocasi v zime, to je logika hodna genia. Taky byste si uzival podzimni typ pocasi v lete? Více

Zasláno 27.12.2018 12:49 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Body_Link Jzs proc me berete tak vazne, ja to samozrejme myslel obrazne, jasne, ze to neni vina leta, ale proste jsem to tak nazval protoze to je hlavne v letnim obdobi Více

Zasláno 25.12.2018 23:09 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: charlie Mne to take neni uplne jasne, ale south wind chce proste jen lidi nastvat, takze se nenechme, body link ma jen radsi leto a teplo a dawe je zkratka blazen, to uz neni ani pesimismus. ... Více

Zasláno 25.12.2018 14:37 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: South wind Musim rict, ze napsat, ze snih aspon nekazi vanocni atmosferu, to uz je si myslim i vas vrchol a vice vtipneji se obavam, ze uz to nepujde. Ale věřím, ze jste to myslel i ... Více

Zasláno 24.12.2018 09:53 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: dawe No a co vite o kolik srazek mate vice za cely letosni rok, kdyz nekde v Cechach spadlo do ted jen kolem 300 mm? Aspon na ten Stedry den toho nechte a prejte jim to, ja jim to preju ... Více

Zasláno 24.12.2018 09:50 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: Body_Link Ja jsem rad i za déšť samozřejmě, ale me osobne by po tech minulych zimach vubec nevadilo, i kdyby snih napadl jen na par dni, porad lepsi nez nic a navíc by při tání trochu ... Více

Zasláno 23.12.2018 23:11 Zima - Počasí na letošní Vánoce

Snowrain: logitech Samozřejmě že bylo, ale po letošním roce buďme rádi i za tohle Více

Zasláno 23.12.2018 18:03 Články na In-počasí - Víkend ve znamení oblevy, zítra naměříme až 10 °C

Snowrain: Tak hlavně, že to víte, to se mi ulevilo. Vždycky jsem si myslel, že je pro mě v zimě lepší sníh než obleva, ale vy jste mě asi vyvrátil z omylu. Jinak ty srážky vypadají podle radaru ... Více

Zasláno 23.12.2018 16:05 Články na In-počasí - Víkend ve znamení oblevy, zítra naměříme až 10 °C

Snowrain: Skoba Není zač. Ano to určitě můžeme, bylo by to rozhodně velmi zajímavé. Třeba v létě, když jezdím přes Lhotu na kole, tak jsou ty rozdíly někdy opravdu velké, toho jsem si všiml už ... Více

Zasláno 23.12.2018 16:02 Bouřky - Bouřky 22.12.2018

Snowrain: Skoba Ano presne jak pise charlie, bydliste musis mit napsane v podpisu, kam se dostanes, kdyz kliknes na nastaveni a pak je to uplne dole v podpisu Více

Zasláno 23.12.2018 11:43 Bouřky - Bouřky 22.12.2018

Snowrain: Jinak nechci to v zadnem případě zakriknout, ale novy aladin vypada skvěle, skoro vsude hodně srážek a navic diky ochlazeni by to uz klidne od strednich poloh mohlo byt ve snehu a mohl ... Více

Zasláno 23.12.2018 08:57 Články na In-počasí - Víkend ve znamení oblevy, zítra naměříme až 10 °C

Snowrain: Na.Guru To je aspon rozumny nazor, to podle me maloktereho teplomila napadne takto o zime přemýšlet Více

Zasláno 23.12.2018 08:37 Články na In-počasí - Víkend ve znamení oblevy, zítra naměříme až 10 °C

Snowrain: Skoba Kde tady? Muzete si prosim doplnit svou lokalitu, zajimalo by me to, a maji to tady skoro vsichni Více

Zasláno 22.12.2018 23:06 Bouřky - Bouřky 22.12.2018

Snowrain: Chapu, ze se zde mnozi raduji z atlantiku a je to pochopitelne, ale pochopte zase vy, ze nam na Morave je tato situace k nicemu, a proto chceme neco jineho. Prikladem toho vcerejsek, ... Více

Zasláno 22.12.2018 15:49 Články na In-počasí - Ve stratosféře nastane náhlé stratosférické oteplení

Snowrain: A u nas od rana sviti slunce a vcera asi 1 mm, at ziji srážky. Ale preji to aspon lidem v cechach, tam si srazky po letosku zaslouzi mozna o trochu vice, snad se dockame i my... Více

Zasláno 22.12.2018 12:52 Články na In-počasí - Víkend ve znamení oblevy, zítra naměříme až 10 °C