Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Oproti včerejšku místy chladněji ale stále nadprůměrně teplo

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 402 příspěvků pro uživatele Snowrain:

Snowrain: dawe Vy jste fakt marnej, a co ti ostatni, kterym neco zajimaveho prinesla, ti jsou vam ukradeni, protoze nejde o vas, no jo typicoy ceska povaha, ja nic nemam, tak je jedno jestli ... Více

Zasláno 06.02.2019 09:20 Zima - Sněžení a kalamita neděle 3.2.2019

Snowrain: South wind Jsem rad, ze jste zareagoval, i kdyz kompliment jsem necekal. Vzhledem k tomu co zde bylo minule zimy a hlavne lonske leto, tak zimu s dostatkem snehu na horach a obcasnym ... Více

Zasláno 07.01.2019 21:34 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: South wind Ja neco psal snad o arktide. Do patku ukazuji vsechny 3 vyhledy, ktere jsem vybral teploty kolem nuly, to pro me, zvlast po minulych zimach, chladny vyhled je. A schvalne ... Více

Zasláno 05.01.2019 18:06 Články na In-počasí - Původem arktický vzduch přinese výrazné ochlazení

Snowrain: A do tretice at to mame kompletni, tak ten stejny vyhled jako jste sem dal vy, je pro mou oblast take chladnejsi, do patku teploty kolem nuly a obcas snezeni, a to jsme v nizine Omlouvam ... Více

Zasláno 05.01.2019 15:37 Články na In-počasí - Původem arktický vzduch přinese výrazné ochlazení

Snowrain: ... Více

Zasláno 05.01.2019 15:33 Články na In-počasí - Původem arktický vzduch přinese výrazné ochlazení

Snowrain: South wind Vite ja se divam i na ostatni predpovedi, vy sem davate jen tu jednu, protoze je nejteplejsi. Chapu ze vas musi frustrovat jak je zatim leden krasne zimni a melo by to tak ... Více

Zasláno 05.01.2019 15:15 Články na In-počasí - Původem arktický vzduch přinese výrazné ochlazení

Snowrain: dawe Ja tohle uplne chapu. Jsme primo pod Drahanskou vrchovinou, takze staci vzit auto a zhruba za 20 minut je clovek o nejakych 400 m vyse a tam je to taky uplne o necem jinem, nez ... Více

Zasláno 05.01.2019 14:32 Články na In-počasí - Původem arktický vzduch přinese výrazné ochlazení

Snowrain: Jenom otazka pro dawea, myslite, ze se tedy konecne trochu umirnite a budete sem posilat normalni prispevky? Bylo by to fajn, protoze ocividne nemate vzdy pravdu, a ja aniz bych se ... Více

Zasláno 05.01.2019 13:53 Články na In-počasí - Původem arktický vzduch přinese výrazné ochlazení

Snowrain: Tak u nas vcera nekolik hodin trvale, i kdyz drobne snezilo. Dnes uz bohuzel obleva, ale i tak neco by mohlo vydrzet a pristi tyden by podle aktualnich vystupu, aspon tady na morave, ... Více

Zasláno 05.01.2019 12:31 Články na In-počasí - Původem arktický vzduch přinese výrazné ochlazení

Snowrain: Pratele neuverite, ale u nas snezi. Behem par minut jsou uz zasypane silnice a chodniky, proste nadhera Více

Zasláno 02.01.2019 23:06 Aktuální počasí - Aktuální počasí - leden 2019

Snowrain: Storms Velmi trefne napsane Více

Zasláno 02.01.2019 21:24 Aktuální počasí - Aktuální počasí - leden 2019

Snowrain: dawe A u nas vubec nic, tak co kdo je na tom hur? Ja vim u vas je nejtepleji a nejvetsi sucho v cele Evrope a nezapomeňte ze v sobotu u vas bude az 6 stupnu Více

Zasláno 02.01.2019 18:13 Aktuální počasí - Aktuální počasí - leden 2019

Snowrain: Body_Link V tom mate vy teplomilove velkou vyhodu. Leto i zima trvaji na papire 3 mesice, ale ve skutecnosti leto trva 5 az 6 měsíců a zima s bidou jeden, a to me mrzi asi nejvic. Bylo ... Více

Zasláno 02.01.2019 00:09 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: Mráz a sníh To je tak krasne, kdyz se lide shodnou, nenapsal bych to lepe Více

Zasláno 01.01.2019 23:44 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: Body_Link Presne jsem cekal, ze budete psat o severnim polu, schvalne jsem to tak napsal, a jsem rad, ze jsem se nezmylil. Jenze ja taky nechci snih cely rok, a nemam problem s tim, ... Více

Zasláno 01.01.2019 23:41 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: Mráz a sníh Ano mam to stejne a at uz budou tyto dny jakékoliv porad lepsi nez to co nas asi ceka v lete. A rozhodne si tu radost ze zimy nenecham zkazit par teplomiliy kteri maji ocividne ... Více

Zasláno 01.01.2019 23:26 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: Body_Link Vy jste nekdy lepsi nez south wind, reknete mi, kdyz slunce je vlastne to jedine co potrebujeme, tak proc na takovych poustich nic moc nezije. Vzdyt tam je krasne, cely den ... Více

Zasláno 01.01.2019 23:13 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: Jinak si ale myslim, ze bysme mohli asi podobne debaty ukoncit i zde na netu, protoze je podle me jasne, ze se nemuzeme nikdy shodnout. Me nikdo nepřesvědčí, ze na leta jaka byla minule ... Více

Zasláno 01.01.2019 20:53 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: igor127 Presne tak naprosty souhlas. Nechapu jak se v nekom muze brat takova arogance odsuzovat lodi co nemaji moc radi slumce a maji radsi spise zatazeno. Mne treba po tech poslednich ... Více

Zasláno 01.01.2019 20:47 Rady - Zima nebo léto - co je lepší

Snowrain: South wind Jeste se navazejte do toho, ze bydlim v malomeste, to je prave lepsi pro srazky nez velka mesta podle me a taky jsme zde problemy s vodou nemeli az ted behem tech vasich ... Více

Zasláno 01.01.2019 18:35 Rady - Zima nebo léto - co je lepší