Diskuse o počasí Zima nebo léto - co je lepší
To je opět diskuze. Úroveň se bleskurychle přibližuje diskuznímu dnu na www.novinky.cz
alka
U nas ve Msene ted mame odhadem 12-13cm, snezit ma i dnes i zitra, takze za cely CT+PA ocekavam pokryvku tech 20-25cm, snezit ma ale i v noci z PA na SO, takze v SO dopoledne tu tech 25-30cm mozna i bude... Modely potvrzuji otepleni jen v SO pres den, takze to nema sanci roztat a od NE dalsi ochlazeni od SV/V. Zima v plnem proudu...
Je to krása. Od rána se to sype a momentální teplota -4. Prostě zimní idylka.
Však o víkendu a další týden se dostane na všechny
Pořád lepší poprašek a poletující sníh než slunce a deset nad nulou. Ach ti věční remcalové
Tomamir
tady nahoře je vždy o trošku sněhu víc a hlavně tu neustále fučí.Byl jsem dole ve městě a těch 12cm je tam myslím určitě.Tady 16-17,ale někde větrem vymleté na trávu,jinde naváto 50 čísel.Přemejšlím,jak udělat frézu na dálkové ovládání a uklízet z domu a bejt v teplíčku se svijanama v ruce
South wind
Jsem rad, ze jste zareagoval, i kdyz kompliment jsem necekal. Vzhledem k tomu co zde bylo minule zimy a hlavne lonske leto, tak zimu s dostatkem snehu na horach a obcasnym vyskytem snehu v nizinach, s teplotami kolem prumer, tak to je pro me dusledek radosti. Hlavni jsou srazky a tech ma byt dost, coz je skvele, protoze priroda potrebuje ziskat aspon trochu vlahy, aby prezila to vase tak milovane leto, kdy vsechno vysycha a krajina se meni v poust. Diky bohu za zimu, aspon clovek muze chvili koukat na krasnou krajinu, at uz zasnezenou, nebo ne, hlavne, ze nevypada tak zalostne jako v lete
Mráz a sníh
Já jsem na naše poměry chladomil a stačilo by mi +20 nicméně mám odzkoušeno že hranice rozvodu je +21 a hranice dohadů je +22. Z toho vyšla spodní hranice regulace teploty v domě. Nicméně nemám rád teploty nad +23 , takže po celý rok držíme teplotu v domě ve velmi úzkém rozmezí.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.