Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes časté mlhy a nízká oblačnost, slunečno jen místy

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1882 příspěvků pro uživatele Lucina:

Lucina: U nás dnes chladněji 4,8, ale zato je zase pěkně konečně.. Těch mlh už bylo dost. Více

Zasláno 29.01.2025 07:48 Články na In-počasí - Před námi je týden s nadprůměrnými teplotami, v jeho závěru s příchodem února klesnou

Lucina: U nás zapršelo, teď už pár hodin polojasno fouká hodně a je +13.. mazec Více

Zasláno 28.01.2025 14:09 Články na In-počasí - Před námi je týden s nadprůměrnými teplotami, v jeho závěru s příchodem února klesnou

Lucina: Leknín Tak týden sněhu byl naposled podle mě tak, když byl covid.-Vím,že ve Zlíně kor, to prostě s tím sněhem stojí ... Ale přání mít můžu Více

Zasláno 28.01.2025 08:05 Články na In-počasí - Před námi je týden s nadprůměrnými teplotami, v jeho závěru s příchodem února klesnou

Lucina: Dnes 6,7 je to masakr teda na leden. Doufám,že ještě nějaká zima přijde a kéž by přišel i sníh aspoň na týden Více

Zasláno 28.01.2025 07:50 Články na In-počasí - Před námi je týden s nadprůměrnými teplotami, v jeho závěru s příchodem února klesnou

Lucina: U nás taky kolem 1 v noci šílený fičák.. Naštěstí foukalo z jiné strany tak jsem nemusela zavírat okno v ložnici, ale překvapilo mě to, takové zvuky jsem neslyšela ještě Více

Zasláno 10.01.2025 06:59 Bouřky - Bouřky 9.1. 2025

Lucina: Musím smeknout před údržbou silnic.. u nás od 2 od rána jezdili a ničili ledovku, takže se dalo dojet i do práce.. Jen škoda toho sněhu co včera napadl a toho oteplení, byla to nádhera ... Více

Zasláno 06.01.2025 07:04 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka

Lucina: Klasicky prší Více

Zasláno 10.12.2024 06:55 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Lucina: +2 a zatím se na nás žene déšť a ledovka.. fakt super výstraha na sněžení Tak uvidíme co bude dál Více

Zasláno 06.12.2024 07:51 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr

Lucina: Pod 400m to sotva půjde a když tak jen chvíli a stejně to za chvíli zase roztaje.. ach jo Více

Zasláno 05.12.2024 12:23 Články na In-počasí - V novém týdnu často zataženo a přidají se i srážky, převažovat budou dešťové

Lucina: Já to vidím,že spadne pár vloček v pátek, na kopci možná i trochu sněhu, ale jinak mrznoucí déšť, nebo jen déšť. My se tady toho málo kdy dočkáme Více

Zasláno 04.12.2024 11:34 Články na In-počasí - V novém týdnu často zataženo a přidají se i srážky, převažovat budou dešťové

Lucina: Tak jak jsem psala, ve Zlíně prd Tady na kopci nějaký poprašek je. Hlavně,že bude sněžit i v nížinách , že... já se tak těšila Více

Zasláno 22.11.2024 06:32 Zima - Ochlazení a sněžení s možnými TN v týdnu od 18.11

Lucina: Paráda, všude sníh a u nás doteď svítilo Na noc to sice hlásí sníh ,ale moc tomu nevěřím. Kéž bych se pletla Více

Zasláno 21.11.2024 12:03 Zima - Ochlazení a sněžení s možnými TN v týdnu od 18.11

Lucina: U nás zatím lije jako z konve. Je teplo. Pokud vůbec sníh do konce týdne napadne tak počítám, že to bude poprašek, který stejně během dne roztaje. V tom Zlíně se sníh nechce nikdy udržet ... Více

Zasláno 20.11.2024 07:17 Zima - Ochlazení a sněžení s možnými TN v týdnu od 18.11

Lucina: On se ještě někdo testuje na covid? Já byla teď nemocná.. Zůstala jsem o víkendu doma ležet a hotovo... Ani ve snu by mě nenapadlo se jít otestovat Všude řádí střevní virozy, chřipky, ... Více

Zasláno 13.11.2024 06:52 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Dnes opět teplé ráno 11 a opět jasno Více

Zasláno 18.10.2024 06:47 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

Lucina: My stále jasno a jsme na 15, škoda se na to dívat jen z okna Více

Zasláno 17.10.2024 12:06 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

Lucina: Dnes krásně teploučko +8 skoro.. Teploty se až do neděle mají pohybovat 17-18 , za mě paráda Více

Zasláno 17.10.2024 06:51 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

Lucina: Ráno 1,5 a opět krásný den..Každý den svítí Bohužel to člověk prosedí skoro celé v práci. Srážek bylo taky dost,takže za mě super krásný podzim Více

Zasláno 16.10.2024 08:01 Články na In-počasí - V novém týdnu tlaková výše, přinese slunečné dny

Lucina: V noci teda dobrá fujavice. Bohužel mi to pořád zavíralo okno .. Venku 16,7 mazec to teplo Více

Zasláno 09.10.2024 06:56 Články na In-počasí - K Evropě se stáčí silný hurikán Kirk, na západ přinese vichřici

Lucina: Yurri Tak rána chladná jsou jako neříkám,ale odpoledne je na sluníčku opravdu teplo. Teď pár dnů dešťů a teploty zase lezou nahoru kolem 20 ještě bude.. nádhera Více

Zasláno 01.10.2024 10:26 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně oblačnosti, občas déšť a podprůměrné teploty