Diskuse o počasí Před námi je týden s nadprůměrnými teplotami, v jeho závěru s příchodem února klesnou
tu ještě nic nekvete a ještě nějakou chvíli nebude. mrazivý noci to budou brzdit, slunečního svitu taky není moc
Zhruba mezi 17. a 21. hodinou nás přecházelo ještě druhé pásmo deště, ten byl občasný a většinou slabý, chvílemi mírný a chvílemi naopak velmi slabý. Dalo nám to 0,7 mm srážek. Teď máme jinak zase polojasno a teplo, aktuálně 11,3 °C. Včerejší hodnotu to ale nepřekoná.
U nas je furt zatazeno, slunce jsem mesic nevidel. Misty prsi, max teplota byla 10st. Jinak je 6 az 8. Vcera lilo celkem dost po dlouhe dobe, dneska to vypada dle radaru taky na prehanku. A az se ochladi tak nebude vubec nic, klasicky.
Jo zase chcalo jak v lete. Velky kapky. Kdybych nevedel co je za mesic a nekdo mi rekl leden, tak si poklepu na čelo. Nova doba.
Janbester
Kreischberg
Jako na lanovce je metr ale mimo je tak max 20 čísel
Dnes mě to ráno překvapilo,mělo být -2°C a je skoro -6°C a ještě to jde dolů,obloha jasná a klidno,bez sněhu.
Včera během dne začalo pofukovat,oblačnost ubývala a teplota se dostala při až k 10 stupňům.Dalo se už pobíhat po zahradě,ale k večeru ještě dorazila přeháňka a vytvořila se slabá duha.Následující dny budou mrazové,ale tady určitě ne ledové,protože místo inverze bude často svítit
ludvicek
U nás to ráno může padat dost nízko (pod -5 a to je pro některé lidi tady už Sibiř ), přes den pod nulou přehání vždy v poslední době jen Icon a Korejec, realita bývá vyšší. A ono je docela sucho, mně by zajímalo, kdy se to zas překlopí do vlhčího období, jaro se blíží a měl bych asi popadnout konve a zalejvat jak asi bloklý? kolega z Vysočiny
Obloha je dnes úplně vymetená
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.