Diskuse o počasí Vyhledávání
Milan: A rekord ze 13.3.2014 z Prahy Karlova, kde naměřili 21,1°C trochu pokulhává, proto bych to jako rekord neuznal. Je v těchto dnech v Praze na Karlově nejtepleji z ... Více
Zasláno 16.03.2014 13:01 Články na In-počasí - Teploty se šplhaly k rekordním 20 °C
Milan: Nesnáším tyto typy front, protože jsou velmi nespravedlivé a většina nížin vždycky ostrouhá. U nás za celý víkend přes 3 mm. Vždycky prší jen na návětrné straně a vyprší se tedy jen ... VíceZasláno 16.03.2014 12:26 Články na In-počasí - Do Česka po delší době dorazily srážky
Milan: ... VíceZasláno 15.03.2014 23:23 Předpověď počasí - Návrat mrazů a sněžení - kdy?
Milan: Tak novinky už ubraly, zima nepřijde. Ale ani těch srážek nebude nějak extra, jen možná trochu v sobotu. Žádný strach, zima se nevrací VíceZasláno 13.03.2014 16:31 Předpověď počasí - Návrat mrazů a sněžení - kdy?
Milan: Třeba je to ale pravda a nazýváme to bulvární, protože si nechceme připustit, že by to tak mohlo být (ani já tedy tomu sněhu v nížinách moc nevěřím). Nadějněji se mi jeví konečně srážky. ... VíceZasláno 11.03.2014 23:04 Předpověď počasí - Návrat mrazů a sněžení - kdy?
Milan: Mohu jen potvrdit, že si to Carda nevymyslel, ale měl to formulovat trochu střízlivěji. Určitě už podle zdroje je jasné, že je to nadnesené. Už brzy se do Česka vrátí sněžení. Sněžení ... VíceZasláno 11.03.2014 16:23 Předpověď počasí - Návrat mrazů a sněžení - kdy?
Milan: Koukám, že na severní Moravě je to špatné, navíc ani sníh tam nebyl téměř vůbec. No tady zatím velké sucho není, jelikož vloni byl velmi mokrý rok a i roky předtím nebyly suché. Ale ... VíceZasláno 09.03.2014 19:25 Předpověď počasí - Suchý počátek jara 2014
Milan: No u nás celé dopoledne mlha a 3°C, teprve po obědě to vystoupalo, ale čekal jsem více, bylo jen 13°C a dohlednost opravdu sotva 10 km. Každopádně mrazíky ráno jsou už minimálně týden ... VíceZasláno 09.03.2014 19:12 Články na In-počasí - Německo dnes hlásilo rekordní teploty
Milan: Posledních 10 let co si pamatuji, tak právě jaro, při kterém se příroda probouzí by byla vláha nejvíce potřeba. Bohužel ale tomu bývá spíše naopak a jara bývají poslední léta sušší. ... VíceZasláno 04.03.2014 23:19 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2014
Milan: V New Yorku kalamita, pak 10°C. No tady být takovéto počasí, tak by všichni mluvili o velkých výkyvech, ale když se koukám na tamější předpověď, tak jsou tam ty skoky asi normální. ... VíceZasláno 03.03.2014 23:10 Články na In-počasí - USA postihla sněhová bouře Titan
Milan: No v Americe čekám ještě něco v průběhu března, stejně jako vloni tady. Tom f. No já se bojím přímo toho, aby ta zima byla příští rok stejná. Už jenom, proto, že když jsi zahrádkář ... VíceZasláno 03.03.2014 19:05 Články na In-počasí - USA postihla sněhová bouře Titan
Milan: ... VíceZasláno 02.03.2014 23:08 Články na In-počasí - USA postihla sněhová bouře Titan
Milan: Překvapilo mě, když jsem koukal včera na Meteoblue a pro Chicago hlásili pod -10°C přes den. VíceZasláno 28.02.2014 22:27 Články na In-počasí - Sněhová bouře v USA, orkán v Británii
Milan: Tak si tak říkám, že jarní povodně z tání opravdu nehrozí, a z deště taky ne, aby se nasytila půda, tak by muselo opravdu hodně pršet, aby vůbec něco takového mohlo nastat. To nejzajímavější ... VíceZasláno 24.02.2014 20:23 Články na In-počasí - Šumavské pláně hlásí jaro
Milan: No já bych si představoval hlavně ten radarový archiv na mapě, na tom meteopressu je to také na mapě. Většina lidí se chce podívat na srážky nad jejich městem či vesnicí, a proto je ... VíceZasláno 24.02.2014 00:15 Web In-počasí - Nové funkce na In-počasí?
Milan: Jestli se nepletu, tak vloni touto dobou byla zima v plné vládě, přesně na den předem byla sněhová kalamita. V Praze jak na horách, napadlo čtvrt metru sněhu. VíceZasláno 24.02.2014 00:01 Články na In-počasí - Šumavské pláně hlásí jaro
Milan: No a ještě mě napadla jedna věc. Ne zcela nová, ale zlepšení té současné. Týká se to meteoradaru, kde je strašně krátká časová řada. Když se chci třeba večer podívat na srážky ráno, ... VíceZasláno 23.02.2014 13:22 Web In-počasí - Nové funkce na In-počasí?
Milan: Já si myslím, že rok bude na srážky chudší, stejně jako v roce 2002, kdy byly povodně, tak následující rok 2013 spadla jen polovina srážek toho roku předtím. Zatím tomu vše nasvědčuje, ... VíceZasláno 22.02.2014 23:55 Články na In-počasí - Konec zimy sněhově nejchudší od roku 1998
Milan: FGh Nové meteostanice, tedy pokud jsou na mysli ty v sekci Vaše meteostanice, tak ty jsou v režii uživatelů, kteří si pořídí stanici a mají zájem sem posílat data. Takže záleží jen ... VíceZasláno 20.02.2014 20:32 Web In-počasí - Nové funkce na In-počasí?
Milan: To, že s teplou zimou souvisí vítr jsem napsal já. Stačí orkán Kyril v teplé zimě 2007 a to mluví za vše. Ovšem, připadá mi, že letos je toho nějak více, alespoň na západě. Tenkrát ... VíceZasláno 08.02.2014 23:27 Předpověď počasí - Vichřice v Evropě v únoru